Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
ok rendben jó szórakozást.
Megtaláltam a hibát. A hiba az, hogy a csv első 4 sorában olyan adatok vannak amikkel nem kellen foglalkozni, mert azok fejlécek. Vagyis 3 sor kitöltve a 4.pedig üres(excelben nézve. Ez így nagyon jó lenne ha még meg tudnád oldani hogy azokat kihagyná. Nekem nem is lenne fontos, hogy terméknevet kérdezzen hanem az összeset összesítené(csak kiszedné a terméknevet és kész). Első elgondolás az volt, hogy az összes csv-ből 1 sorba összesítse a mennyiségi értékeket, de ezt már sikerült megoldanom.
Előre is köszönöm ha holnap jelentkezel és meg tudod oldani, bár azzal ami van kis tudásom makró írásban azért bepróbálkozom addig hátha sikerülne nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50