Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adDis
csendes tag
válasz
föccer
üzenetére
Köszi a tippet, de sajnos így sem jó nekem.
Úgy képzeld el, hogy van A, B, C, D táblázat mondjuk egy munkalapon. B táblázat az A adataiból dolgozik, D a C-ből. Mivel sokat kell már görgetni vízszintesen, ha valamit meg akarok nézni (és szélesíteni, bővíteni is akarom még mindegyiket), a fejembe vettem, hogy megnézem, milyen lenne úgy, ha A, B, C és D táblázat is eleve külön-külön munkalapokon lenne. Most elsőként azt szeretném tehát kipróbálni, hogy a B-t hogy tudnám átrakni úgy egy másik munkalapra, hogy attól még az eredeti munkalapon levő A-ra mutassanak a hivatkozásai (aztán ha ez sikerül, ugyanezt kell eljátszanom majd a C-vel, D-vel). Sima control c/v-vel ugye most HIV! hibajelzéseket kapok a képletekben. Aztán az is lehet, hogy csak az az egy "gyors megoldás létezik", hogy a HIV! hibajelzéseket valahogy átírogatom a CSERE funkcióval - hogy mégse egyenként kelljen átírogatnom a hasonló képleteket használó oszlopokban - nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy képzeld el, hogy van A, B, C, D táblázat mondjuk egy munkalapon. B táblázat az A adataiból dolgozik, D a C-ből. Mivel sokat kell már görgetni vízszintesen, ha valamit meg akarok nézni (és szélesíteni, bővíteni is akarom még mindegyiket), a fejembe vettem, hogy megnézem, milyen lenne úgy, ha A, B, C és D táblázat is eleve külön-külön munkalapokon lenne. Most elsőként azt szeretném tehát kipróbálni, hogy a B-t hogy tudnám átrakni úgy egy másik munkalapra, hogy attól még az eredeti munkalapon levő A-ra mutassanak a hivatkozásai (aztán ha ez sikerül, ugyanezt kell eljátszanom majd a C-vel, D-vel). Sima control c/v-vel ugye most HIV! hibajelzéseket kapok a képletekben. Aztán az is lehet, hogy csak az az egy "gyors megoldás létezik", hogy a HIV! hibajelzéseket valahogy átírogatom a CSERE funkcióval - hogy mégse egyenként kelljen átírogatnom a hasonló képleteket használó oszlopokban - nem tudom...
Fferi50