Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Na most meg másba futottam bele.
Adott két lapfül egy egy táblázattal. Második lap táblázatába szeretnék számíttatni az elsőből. Ha általános cellaformátum alatt írom be a képletet utalva az első munkafüzetben lévő cellákra, akkor jó. De ha egyéni cellaformátumban megadom neki, hogy írja a képlet által kijött eredmény után, hogy km (0 ' km'), akkor valami egészen más számokat fog nekem oda kiszámítgatni, nem is értem milyen számítás alapján. Eddig jól működött ez az eljárás, de képlettel még nem használtam. Ide valami speckó megoldás kell, nem elég csak amit fented írtam? Próbáltam alkalmazni ezt a korábbi dátumos formát is, hátha, de arra meg azt írja ki, hogy a függvényhez beírt argumentumok száma túl kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- LEGO klub
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fferi50