- Magisk
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Na most meg másba futottam bele.
Adott két lapfül egy egy táblázattal. Második lap táblázatába szeretnék számíttatni az elsőből. Ha általános cellaformátum alatt írom be a képletet utalva az első munkafüzetben lévő cellákra, akkor jó. De ha egyéni cellaformátumban megadom neki, hogy írja a képlet által kijött eredmény után, hogy km (0 ' km'), akkor valami egészen más számokat fog nekem oda kiszámítgatni, nem is értem milyen számítás alapján. Eddig jól működött ez az eljárás, de képlettel még nem használtam. Ide valami speckó megoldás kell, nem elég csak amit fented írtam? Próbáltam alkalmazni ezt a korábbi dátumos formát is, hátha, de arra meg azt írja ki, hogy a függvényhez beírt argumentumok száma túl kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest