- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Na most meg másba futottam bele.
Adott két lapfül egy egy táblázattal. Második lap táblázatába szeretnék számíttatni az elsőből. Ha általános cellaformátum alatt írom be a képletet utalva az első munkafüzetben lévő cellákra, akkor jó. De ha egyéni cellaformátumban megadom neki, hogy írja a képlet által kijött eredmény után, hogy km (0 ' km'), akkor valami egészen más számokat fog nekem oda kiszámítgatni, nem is értem milyen számítás alapján. Eddig jól működött ez az eljárás, de képlettel még nem használtam. Ide valami speckó megoldás kell, nem elég csak amit fented írtam? Próbáltam alkalmazni ezt a korábbi dátumos formát is, hátha, de arra meg azt írja ki, hogy a függvényhez beírt argumentumok száma túl kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Update 02.18. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50