-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen!
Így tényleg kinyomtat minden oldalt. Nekem valamiért a saját kódommal csak az elsőt nyomta ki
Egy kicsit módosítottam a kódod, hogy én adhassam meg hova és milyen néven mentsen.
Beteszem ide, hátha valakinek a későbbiekben szüksége lesz erre a verzióra.Sub nyomtatd()Dim lap As Worksheet, nyomtatni As Variant, nyomtato As StringDim mappavalaszto As IntegerDim fajlnev As Stringmappavalaszto = Application.FileDialog(msoFileDialogSaveAs).ShowIf mappavalaszto <> 0 Thenfajlnev = Application.FileDialog(msoFileDialogSaveAs).SelectedItems(1)For Each lap In WorksheetsIf Left(lap.Name, 3) = "EE_" And lap.Visible = xlSheetVisible Then nyomtatni = nyomtatni & "," & lap.NameNextnyomtatni = Mid(nyomtatni, 2)nyomtatni = Split(nyomtatni, ",")Sheets(nyomtatni).SelectActiveSheet.ExportAsFixedFormat Type:=xlTypePDF, Filename:=fajlnev, Quality:=xlQualityStandard, _IncludeDocProperties:=True, IgnorePrintAreas:=False, OpenAfterPublish:=TrueEnd IfEnd Sub
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Így tényleg kinyomtat minden oldalt. Nekem valamiért a saját kódommal csak az elsőt nyomta ki