- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daddy9
tag
Sziasztok!
Egy komplexebb feladatot szeretnék makró segítségével megoldani, de kicsit elakadtam.
Vannak nyomtatványaim (a példában oklevelek), amiket a tanulók nevével és eredményével töltenék ki.
A feladat az lenne, hogy egy makróval külön-külön tudjam az "ügyes" tanulóknak szánt 2 oklevelet (az alsó táblázat alapján) exportálni PDF-be, és a "jó" tanulóknak az 1 oklevelet.
Természetesen a konkrét felhasználásban nagy jelentősége van annak, hogy külön tudjam ezeket exportálni, csak a példában próbáltam egyszerűsíteni.
Tehát a lényeg az, hogy ha van több "ügyes" fiú tanulóm, akkor egy oklevél munkalapot szeretnék legyártani és azt többször kitöltetni a makróval, majd exportálni, de ennek a megoldásában elakadtam. A "Naplószám" alapján gondolom létre lehetne hozni valamilyen loop-ot, csak ezekhez sajnos nem értek (még).
Nem tudom, hogy mennyire érthető a kérdés a fentiek alapján.
A példához tartozó teszt.xls itt található: https://drive.google.com/open?id=1AWmF1U2jeWShTatBCiTa6sP0znXX6TdB
Minden apró segítséget előre is nagyon köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Autós kamera eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50