- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasersailing
senior tag
válasz
Ronyman
üzenetére
Szia,
Beirogattam mindent egy teszt excel munkalapra, ez alapján megértettem, hogy a beosztás sheeten oszlopok jelőlik a dátumokat, míg a jelenléti sheeten sorok.
Nem írtad, de a képletből gondolom a B1-ben van a dolgozó neve. Minden dolgozóra van egy külön jelenléti sheet?
A képlet ami így jó lesz (B4-be):
=VLOOKUP($B$1,beosztás!$A$7:$FH$25,4+(ROW()-4)*5+COLUMN()-2,0)
VLOOKUP = FKERES,
ROW = SOR
COLUMN = OSZLOPEz a képlet másolható C oszlopba is, de a ledolgozott napi idő ("F" oszlopba) már nem lesz jó, ott különbségként számolnám ki.
Nálam a fenti működik, de azt javaslom, hogy gondold át, hogy jó-e Neked, ha az egyik sheeten az oszlopban vannak a dátumok, a másik sheeten sorokban! Engem biztos, hogy megbolondítana!
Így ha változtatsz az egyik tábla struktúráján a másik képleteit újra kell írnod nulláról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s Touch - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50