- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
ny.janos
üzenetére
Köszönöm szépen, valóban igényel némi odafigyelést, közben én is rájöttem egy érdekességre.
Ugyebár én nem függvényeket használok így, hanem csak simán egy adott cella értékét hivatkozom be egy egyszerű "="-vel, a forráslapok különböző ügyfelek adatait tartalmazzák, azok manuálisan szerkesztve vannak időnként, és bizonyos értékek összesítőjét hivatkozom át egy másik lapra, egyfajta forgalom kimutatásként.
A célom az volt a művelettel, hogy ha egy ügyfél lapjára új adatok kerülnek, ezáltal módosulnak bizonyos összegek, azokat ne manuálisan kelljen továbbvinni a kimutatáshoz, hanem automatikusan kerüljenek át.Azt vettem észre, hogy alapvetően nem is a forrásfájlok okozhatnak galibát (gondolok itt pl arra, hogy ha beszúrok vagy törlök egy sort, akkor a hivatkozott cella is aszerint változik, ez rendben is van), hanem az, ha az összesítő lap van bezárva akkor, ha egy forrásfájlt módosítok, ugyanis akkor a behivatkozott helyen nem változik megfelelően a forrás cella (nyilván a bezárt lap nem követi a változást). Viszont ha az összesító lap nyitva van, akkor bármelyik forrást akárhogy módosíthatom, bezárhatom, minden változást lekövet, szóval erre figyelnem kell, az összesítő lapnak mindenképpen nyitva kell lennie, de összességében sikerült így automatizálni a dolgot.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Futás, futópályák
- Kedvenc zene a mai napra
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gyúrósok ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sweet.tv - internetes TV
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50