- A tokot is átvariálja a Samsung
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ueva
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy problémához, amellyel nem boldogulok.
Adott egy táblázat, amelyben pl. különböző kertészetekben megvásárolható fatípusok és az áraik találhatók.
Ezekhez az adatokhoz nem nyúlhatok.
Még akkor sem, ha némelyiket elírták, vagy helyesírási hiba van benne.
Egy másik munkalapra kigyűjtöttem a különböző nevű fatípusokat (A oszlop), majd javítottam amelyiket szükséges volt (B oszlop). Így persze lettek azonos sorok. A C oszlopba kigyűjtöttem az ismétlődés nélküli típusokat. És itt akadtam el, mert meg kellene adnom egy képletet, amellyel ki tudom számolni a típusonkénti átlagárat.
Arra gondoltam, talán úgy lehetne, hogy a C-beli értékeket megkerestetem a B-ben és amely sorokban megtalálja ugyanazon sorokat veszem az A-ból és az azokhoz tartozó árak átlagát számolom az előző munkalapról. HOL.VAN-nal viszont csak az első előfordulást kapom meg.
Van ötletetek?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50