Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
Tisztelet !
Szeretném megkérdezni, hogy azt hogy tudom megoldani, hogy a Thunderbirdben érkező EXCEL csatolmányokat Office 2013 proban (legális jogtiszta) rögtön meg tudjam nyitni. Az adatvédelmi központban beállítottam a megbízható helyeket hogy C:\ és D:\ és azok almappái megbízhatóak, de továbbra sem engedi mivel a véletlenszerű-nevű temp mappába csomagolódnak ki a Thunderbird csatolmányok és onnan a jó életnek sem tudja megnyitni..Próbáltam a temp mappát is beadni neki pontosabban almappákkal együtt de akkor sem.. Mi erre a megoldás ? Itt az irodába eddig win7 ofisz 2010 volt ott ez gond nélkül ment..most 8.1 pro és office 2013 pro és akármit állítunk nem engedi.marha macerás minden csatolmányt kimenteni valahova és úgy megnyitni hogy őfelségének megfeleljen..! Köszönöm szépen ha ír valaki valamit !

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50