- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
layerke
aktív tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni, mert nem boldogulok egy feladattal, ami a következő:
Adottak 4 évig visszamenőleg naponta készülű jelentés xls-ek, a nevük jelentesééééhhnn.xls (mindig a készítés dátumával). Ezekben vannak adatok, amikből nekem olyan táblázatot kellene készíteni, ami egy évet felölelő időszakot tartalmaz. Minden egyes táblázatból kb 60 szétszórt de mindig ugyanott található cella értékét kell megjeleníteni egy új táblázatban oszlopokba rendezve minden egyes naphoz a teljes évre.Nem tudom mennyire érthető ez így :/ Próbáltam az excelben meghivatkozni egyes cellákat, de ehhez nyitva kell lennie a fájloknak vagy helyben tárolva kell lenniük, ami nem célszerű, mert ezek naponta termelődő hálózaton elérhető fájlok.
A neten talált segédletekkel is próbálkoztam VBA-ban, de nem jól rendezi az adatokat és nem is elég rugalmas (basic tudásom sincs a magaslatokban, ez a nyelv nekem teljesen kimaradt), nem tudok vele egyes cellákat kijelölni csak területeket, ami nem játszik. Csak egyenként kijelölt cellákkal lehetne megoldani szerintem.
Köszönöm előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wuthering Waves
- Gumi és felni topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mozilla Firefox
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50