- iGO Primo
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
layerke
aktív tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni, mert nem boldogulok egy feladattal, ami a következő:
Adottak 4 évig visszamenőleg naponta készülű jelentés xls-ek, a nevük jelentesééééhhnn.xls (mindig a készítés dátumával). Ezekben vannak adatok, amikből nekem olyan táblázatot kellene készíteni, ami egy évet felölelő időszakot tartalmaz. Minden egyes táblázatból kb 60 szétszórt de mindig ugyanott található cella értékét kell megjeleníteni egy új táblázatban oszlopokba rendezve minden egyes naphoz a teljes évre.Nem tudom mennyire érthető ez így :/ Próbáltam az excelben meghivatkozni egyes cellákat, de ehhez nyitva kell lennie a fájloknak vagy helyben tárolva kell lenniük, ami nem célszerű, mert ezek naponta termelődő hálózaton elérhető fájlok.
A neten talált segédletekkel is próbálkoztam VBA-ban, de nem jól rendezi az adatokat és nem is elég rugalmas (basic tudásom sincs a magaslatokban, ez a nyelv nekem teljesen kimaradt), nem tudok vele egyes cellákat kijelölni csak területeket, ami nem játszik. Csak egyenként kijelölt cellákkal lehetne megoldani szerintem.
Köszönöm előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Revolut
- iGO Primo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50