- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Igen en is ereztem, h kisse zavaros....jövö heten probalok egy egyszerü printscreent betenni 
A lenyeg, hogy van egy ertekem pl hogy 101, amit a HA függveny ir ki. Erre a 101 ertekre lenne szüksegem szamkent, hogy FKERES függvennyel tudjak mashol rakaeresni a 101 re. Ezt nem tudom megcsinalni, mert a HA függveny altal kiirt 101 azt nem erzekeli az FKERES, mert nem szam.
Makroval ha elötte egy iranyitott beillesztessel kimasolom a HA függveny ertekeit egy masik oszlopba, ugy meg lehetne csinalni, de egyszerübb lenne es biztos van ra valami megoldas, makro nelkül is.....szerintem

Ha igy sem erthetö, mondm jövö heten probalkozom egy egyszerü printscreennel

Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Igen en is ereztem, h kisse zavaros....jövö heten probalok egy egyszerü printscreent betenni 
Fferi50