Hirdetés
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Van pár Dolog, amiről beszélnünk kell
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
válasz
Mittu88
üzenetére
erről én is tudnék mesélni, mikor megnyitja a munkafüzetet előjön automatikusan egy msgbox kiírja hogy mit nem szabad, a cellán érvényesítés van és kiírja hogy mit nem szabad más színnel van jelölve és még akkor is az ellenkezőjét csinálja mikor meg letiltom akár még a rákattintást is akkor meg reklamál hogy de miéééért, mert hülye vagy azért és nem fogja fel....
az abszolút hozzá nem értőnél már csak az rosszabb aki azt hiszi hogy ért hozzá, mert majd ők megoldják de még egy ha függvényt sem tud megcsinálni

minden szerénység nélkül mondom hogy nálunk 5 asszisztens munkáját fél év alatt automatizálni tudnám és még csak makró sem kéne hozzá, pedig én se vagyok egy nagy mágus de félelmetes a hozzá nem értés. A színezésen kívül talán még a szum függvény amit értenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50