- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WildBoarTeam
senior tag
Üdvözletem!
Kellene egy kis segítség. Itt gondolkodok már rajta egy ideje, de képlettel sajna nem igazán kivitelezhető, amit szeretnék (legalább is szerintem bonyolult).
Szóval adott egy excel tábla, egyetlen oszlop van, amiben utcanevek vannak házszámokkal. Mivel így nem tudom sorba rendezni, hogy az 1 után ne a 11, 12, 13, stb. jöjjön, hanem a 2, 3, 4, stb., ezért arra gondoltam, hogy a házszámokat át kellene másolni a mellette lévő oszlopba. Pontosabban "Kivág-beilleszt", hogy az eredeti oszlopban ne maradjon meg a házszám.
Ugye képlettel azért nehéz, mert lehet akár 3-5 számjegyű is a házszám (sőt betűt is tartalmazhat pl.: 108/a).
Ami könnyítés, hogy előtte szóköz van, tehát valami olyasmi kellene, hogy jobbról indulva az első szóközig átrakja az értéket a mellette lévő oszlopba.Ha esetleg tudtok erre képletet (képlethalmazt), az is jó.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50