- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoZoL
senior tag
Üdv!
A probléma az FKERES függvény alkalmazásánál jön elő, hiányzik értékkel de csak ritka esetben.
A képlet: =FKERES(F10;Géplista_teszt.xls!gépek;5;HAMIS)
működése: ebben a munkafüzetben az F10-es cella értékét megkeresi egy másik fájlban a gépek nevű munkafüzet 5. oszlopában. Ha megtalálta akkor beírja az értéket.
95 %-ban működik kb 1400 sor van de bizonyos értékeket nem talál meg. Már a formátumától kezdve a cellának a tulajdonságait mindent megnéztem, de nem találtam különbséget. Ha IGAZ értékre átírom akkor működik de úgy olvastam, hogy nem a pontos értéket adja vissza hanem a hozzá legközelebbit. Még annyit, hogy 1000 alatti számokat 4 jegyűre egészítettem ki, egy darab 0-val. A hiba csak az 1000 feletti számoknál jön elő de ott sem mindenhol. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50