- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoZoL
senior tag
Üdv!
A probléma az FKERES függvény alkalmazásánál jön elő, hiányzik értékkel de csak ritka esetben.
A képlet: =FKERES(F10;Géplista_teszt.xls!gépek;5;HAMIS)
működése: ebben a munkafüzetben az F10-es cella értékét megkeresi egy másik fájlban a gépek nevű munkafüzet 5. oszlopában. Ha megtalálta akkor beírja az értéket.
95 %-ban működik kb 1400 sor van de bizonyos értékeket nem talál meg. Már a formátumától kezdve a cellának a tulajdonságait mindent megnéztem, de nem találtam különbséget. Ha IGAZ értékre átírom akkor működik de úgy olvastam, hogy nem a pontos értéket adja vissza hanem a hozzá legközelebbit. Még annyit, hogy 1000 alatti számokat 4 jegyűre egészítettem ki, egy darab 0-val. A hiba csak az 1000 feletti számoknál jön elő de ott sem mindenhol. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50