- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Android dual SIM okostelefonok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gigi183
csendes tag
válasz
m.zmrzlina #10537 üzenetére
Nahát kedves m.zmrzlina (szeretem a fagyit
) teljesen lenyűgöztél. Itthon tökéletesen működik, remélem benn is fog
Köszönöm szépen!!
Abban esetleg tudsz segíteni, hogy ha van egy táblázatom, mint amit először küldtem, hogy tele van cellaösszevonásokkal, de üres cellákkal is, hogy ha átmásolom egy másik fülre, akkor egyből megoldható legyen, hogy az összevont cellák helyett ezekben egyesével jelenjen meg az összevont felirat.
Pl A2:A5-ban van egy név, de szeretném, ha nekem mind a négy cellába kiírja ugyanazt. Láttam már erre megoldást visszaolvasgatva, csak az azért nem jó nekem, mert előfordulnak eredetileg üres cellák, és azt nem szeretném a legelső felette lévő értékkel kitölteni, hanem azok jók üresen. Persze lehet, hogy ezt már kérdezték és elsiklottam felette...
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest