- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
po1son #42503 üzenetére
Mikor vetted meg? Én előrendeltem, és míg az elején valóban voltak gondok, már régóta nincsenek. Nézzetek körbe a gépeteken, grafikai teljesítmény miatt is lagolhat, vagy futtassatok network logot játék közben és akkor látni, mivel van baj.
Én játszom gamer gépen és laptopon, wifin is, és csak a szüleimnél tapasztaltam lagot, mert egy fostalicska a netük.@section9: gyere át a topikjába, hátha más is járt így és konkrétabb ötlete van.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz
po1son #37113 üzenetére
Közben fel is függesztették, már csak várólista van.
Nálam semmi már fél napja, ez a válasz jött most tőlük:Due to the exceptionally high number of concurrent users on our Store, you may experience some delays in the usual key distribution. We have compiled some useful steps and information below that help you know what to do.
1. You completed your order, but have not received a key yet
Typically getting an e-mail with your digital key can take 2-3 minutes after purchase. However, given the unusually high demand on our system, we are expecting current delays to reach up to a 24 hours.
Please rest assured - we can guarantee 100% that if you have placed your order, you will get a key.
To double check and make sure that your order has been placed successfully, please follow these steps:
1. Go to https://store.bandainamcoent.eu/eu/account#/account
2. Click on "Your orders"
3. The order should appear at the top.
Please note that clicking "Download" will take you to a confirmation page that may have instructions, but no key. This is normal - as soon as the key is generated, it will appear there,
and you will also get your e-mail at that time. -
Golden9
veterán
válasz
po1son #30734 üzenetére
Hoppá, Lesem
Hova Lett
Hét Lehetőségem.Más:
Ultimate Fishing Simulator -56%19,99€8,79€ HL Steam. -
Segal
veterán
válasz
po1son #22306 üzenetére
Ez a mostani akcio nekem is telitalalat mert elegge a mangara van hangolva a steam profilom es jelenleg hajtok a 30as szintre hogy egy ujabb vitrinbe johessen manga tema
Most kiraktam a karakara 1es kituzot amit be tudok majd rakni kedvencnek igy az is illeszkedni fog a temaba -
elithun
őstag
válasz
po1son #21891 üzenetére
Alienware lvl2-es fiók 2 nap alatt kifarmolható a napi feladat teljesítésével, random felpontozással és "very nice"-olással.
15 ARP kell a lvl2-höz, amiből az első napon 14 érhető el. Másnap pedig felhozható 15-re.
Jelen pillanatban nem sokkal kevesebb, mint 4000 van még a Sonic kulcsokból.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI Z390-A PRO / Beszámítás OK!
- Gigabyte B550I Aorus PRO AX ITX / Beszámítás OK!
- Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest