- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
De most komolyan, értem én, hogy beárazza valaki, mert már nem kapható, de el is tudja adni? Mert ennyiért enkór, sefternek eleve nem adok semennyit.
Demója tetszett anno, de jó ideje még demózni se járt a gépemen tört, nemhogy végigjátszani. Utoljára a GTAV meg a RDR2, kimondottan tesztelni, bírja-e az akkori gép.Ez is milyen már, hogy hírértéke van, hogy jön a Dead Space remake 90 perces trialverziója, de csak 2 hétig elérhető.
-
TheNewDawn
addikt
Köszi szépen neked is és a többieknek is. Olyan 8000 HUF ot szándékoztam költeni, a RDR 2 mindig kimaradt, pedig 5000 ért ez is ajándék lenne ( mondjuk az már tudom volt Rockstaros kb 2000 Ft is
) de annyi időm nincs nekem sem most hogy 300+ órát beletegyek.
így maradt opciónak a már említett Days Gone 4200 ért +Phoneix Point Complete Edition
ami szintén kb 4200 ra jön ki, vagy a szintén HL áras GOD OF WAR 7600 ért . -
Ferke[HUN]
tag
Szombaton kezdtem bele, nagyok az elvárásaim. Álmom, hogy 60-80 óra alatt kivégezzem. Előtte az AC: Odyssey-t "hagytam félbe" 200 óra környékén, de egyszerűen nincs időm arra, hogy 1 év alatt játsszak végig egy játékot.
Abba a korba léptem, hogy több a pénzem, mint a szabadidőm. -
Dilikutya
félisten
A Blue Shift-ről hallottam, hogy készül. Az végképp kimaradt, ahogyan az Opposing Force is anno. Valamiért a HL1-be sosem kezdtem bele, pedig gépem 2000 környékén is elég erős volt már hozzá.
A Gunmen Chronicles-t viszont végigvittem, miután a demója behúzott. Utána persze kiderült, hogy elég Zs kategóriás a sztori.Tervezem egy ideje már a kimaradt HL részek pótlását, de valószínűleg a Black Mesa is kitartana nyár végéig, ha ma belekezdenék.
-
TheNewDawn
addikt
Sajnos tényleg drága. Maximum akkor nem az, ha első 3 game mindegyike kellene valakinek, ami meg olyan 10.000ből 1. Mortal Shell biztos jó, de pár perce járt le a Lunar Sale ahol 5€ ért lehetett venni ha kellett valakinek. Kingdoms of Amaleur dettó, amúgy is a Fatesworn DLC nélkül nem sokat ér, legalább az bennelenne, akkor még meg is gondolnám.
Saint Row szintén zenész, az is volt már 9€ ért kuponnal, szóval ja. De mondom akinek kéne több game is, annak nem rossz csak ezt nehezen tudom elképzelni. -
TheNewDawn
addikt
Hát a NFS játékok sosem a story miatt voltak jók szerintem, ahogy a Forza széria se, igazából mindegyik agyatlan arcade autózás, én pl személy szerint letiltom a rádiót is ezekbe, mert minek, és ami van benne story az is bárcsak ne lenne.... Szóval számomra inkább ez pozitiv, hogy vállalja a játék hogy az ami, vagyis egy arcade open word száguldozás amit kikapcsolódásként igenis lehet élvezni és semmi több.
-
Dilikutya
félisten
Értékelhetőnek nem mondanám a BF1 kampányát.
Pedig ígéretes az eleje, még van is valami háborús hangulata, de amikor már az olasz Alpokban kell kommandózni valami böszme páncélban, az hülyeség.
BF5 meg igazából egy gyengécske CoD koppintás. BF4 kampányra meg nem is emlékszem, csak arra, hogy pár éve egymásután játszva a BF3-al sokkal gyengébb volt. -
2thletme2day
őstag
Ha úgy időzíted, hogy a 7 napba beleessen a prime trial akkor mindkettő behúzható vele. A trial ugyanúgy teljes értékű mint a fizetős csak ugye jelen esetben 7 napig tudod használni. De ha már megvan a trial érdemes megnézni milyen in game ootokat lehet még kiszedni vele hátha van ami érdekel. Pl RDR online, GTA V, WoT és még sok más.
-
Bajgunar
senior tag
De ha elbúrtam, s a gyerek acc-jához lett hozzáadva. Ahol csip csup game-ek vannak, amiket nyom. S én meg FarCry5-öt szeretném (és a saját acc-omra), egyszerre hogy nyomjuk? Meg ha megvan a széria, de ez hiányzik, s most elbúrtam, mert rosszhoz rendeltem hozzá. Most vegyem meg mégegyszer?
Értem én, h így lehetne bizniszelni....
De milyen már?
És ha én dobom el a kanalat? Full bukta pl a családom, a már több százeret beleölt acc-omat? Mert csak én tudok belépni?
Mi ez má? Genyó, gusztustalanság.
Ok, h ott van ászf-be. De szépen kértem őket...
Ott van acc adatok is. Csak annyit kértem, h tegyék át. Látni, h nem 5 game van meg. Meg nem 5 ft-os game-ek. Nem ezzel csencselek.
De értem azt is amit írsz. Ennyire hülyének ne nézz te se. Tisztában vagyok vele.
Mindenesetre ez így ahogy van, gusztustalan.
Meg ez a nyolc launcher, meg acc hozzárendelés... -
johoho na de amire vartunk
- nem hasznalhato dlc,season pass es ingame josagokra
-elvileg kapunk uj kupont, ha ezt elkoltjuk
-kuponok januar hetedikén lejarnak
10$=3000huf, keretik a multkori habzoszaju devizakarosultakat, hogy a mostani nyerot kuldjek vissza szegeny epicéknek. -
törölt tag
Olvastam az egyik fejlesztő twitter üzeneteit erről. Nem túl pozitív a Sega menedzsmentjére nézve.
Golden Axe -
-
-
Talos nagy bejott, erdemes behuzni ha valaki szereti a portalt es egyeb logikai fps/thirdperson jatekokat. A holnapi majmos is jo parszor 15 perces szorakozasoknak
. Shadow Tactics is nagyon jo, csak pont ugy jott ki a lepes hogy csunyan abbahagytam egy palya utan, majd most megujult erovel nekiesek.
-
Beniii06
addikt
"ABOUT
Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition will only include the base game. This does not include the Definitive Upgrade, Croft Edition Extras, or Deluxe Extras."Tehát csak a neve Definitive Edition(alap játék), de ahhoz hogy fullos legyen meg kell venni a Definition Upgrade-t + egyebet.
Troll on:
Magyar mentalitással küldjük rájuk a fogyvédet és a társait megtévesztés miatt, akkor hátha odaadják a fullos csomagot.
Legközelebb mi jön, benne lesz a játék nevében, hogy Game of the year edition? Persze az is csak alap game lesz. -
törölt tag
Crytek: Just Cause XXL is volt már. Emellett a Choice-nak felment az ára, ha valaki nincs Classicban, emellett ez lesz az első Choice, hátha villantani akarnak. A kép az alapváltozatot mutatja, tény, majd meglátjuk.
Samus: Valaki írta tegnap redditen, hogy neki megvan az alapváltozat és 11$/€-t ír neki az upgrade-re (most akció van rá Steamen). Akinek megvan az alap, az tudná biztosra mondani.
-
Crytek
nagyúr
Gondolom a QD szeretne eladást is produkálni így maximum a steam release után sokkal már ha valaha lesz free-be. Mondjuk az epic annyira elkeseredetten próbál valamit elérni, hogy kinézem belőlük ,hogy amolyan ubi akció módjára freevé teszi ők meg perkálják a 10 eurot letöltésenként a QD-nek... Szegények rendesen sajnálom őket amit levergődnek... Az epic egy dologhoz ért/értett az az engine gyártás. A digitális piac mibenléte nagyon nem megy nekik.
-
TheNewDawn
addikt
Köszönet
És akkor itt a másik link is, ami pedig szerintem nagyon jó ajánlat, ha valaki szereti a city /empire builder ill menedzselős gameket mint az Anno, Tropico meg hasonlók
SURVIVING MARS First Colony Edition vagyis kb gold edition ( közte a tegnap megjelent green planettel) 16.7 euróért
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI Z390-A PRO / Beszámítás OK!
- Gigabyte B550I Aorus PRO AX ITX / Beszámítás OK!
- Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest