Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
Majdnem.
Tegnap még 5€ volt a Metro Redux Bundle. Vége az akciónak, a LUNAR8 kupon meg 8%-os kedvezményes kupon. Azt nem tudom, összevonható volt-e*. A többi stimmel.Szerk:
*Igen, használható a flash dealeken a kupon. Tegnapi hírlevél. -
i2k
őstag
S lehet még fokozni is:
Assassin's Creed: Unity
IndieGala: 10,19 dollár - ~2730 Ft
Ubisoft Store 10,20 euro - ~3180 FtAssassin's Creed: Syndicate GOLD
IndieGala: 27,99 dollár - ~7500 Ft
Ubisoft Store 28,00 euro - ~8720 Ft -
törölt tag
"A brothers nagyon jó szerintem, akár ketten is lehet játszani (egy kontrolleren) úgy kifejezetten szórakoztató " És így soha nem tapasztalod meg úgy, ahogy a készítők szánták, a játék egyedi, fenomenális csúcspontját, azt az egy elemet, ami kiemeli az átlagjátékok közül.
-
fogtunder
nagyúr
egy nappal azután jött nekem is levél, hogy behúztam 7000-ért, hát ez van. amúgy van valami hátránya a social club verziónak a Steameshez képest, mármint azt a nyilvánvaló tényt leszámítva, hogy nem a Steam könyvtáradban lesz? a telepítésre panaszkodtak régen, nekem azzal nem volt bajom, miután megtaláltam a megfelelő menüpontot a felületen, mert a SC UI-a eléggé elcseszett.
-
morfondőr
addikt
Én tegnap megvettem ugyanezt! A képek alatt látsz egy "activation details" feliratot, az alatt tudod elolvasni, hogy kell aktiválni a játékot. Ez egy nvidia kupon kód, amit az nvidia oldalán tudsz beváltani.
Mivel kulcsboltról van szó, ezért nem árt megjegyezni, hogy nem garantálható, hogy érvényes kódot kapsz, vagy törlik később a játékot a fiókodból. Nekem mondjuk még egyik sem fordult elő.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Azonnali játékos kérdések órája
- Battlefield 6
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest