- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gaben22
senior tag
Paypal nemzetközi fizetéseknél van egy %-os díj + egy fix összeg, amit levon Paypal. Pl. én most egy német magánszemélynek fizetek, de "goods and services" opcióval, Németország esetén Paypal le fog vonni tőle 2.99% + fix 0.39 EUR-t. Mivel céges accountra próbáltok fizetni így az a tippem kisebb a fee, de így is tuti, hogy nullánál nagyobb. Lehet, hogy ezért nem engedi. Biztosat nem tudok persze, de ez a tippem. És akkor még van/lehet devizakonverzió miatti fee is, stb.
TLDR; Paypal fizetés cég/termék eladás/nemzetközi pénzmozgás esetén pénzbe kerül, csak legtöbb esetben be van építve az árba így a vásárló ezt nem látja.
-
Dilikutya
félisten
Kva sokat.
Még úgy is rengeteg, hogy én pl. a különféle pixelszemetet nem is szoktam hozzáadni a fiókomhoz.
-
MaddeNNNN
addikt
Az lehet, de én még sosem találkoztam vele szóval nekem ez új volt
Meg elég kevés játék volt amit beváltottam. Sőt sztem kb tavasz óta most októberben néztem rá először mert teljesen kiment a fejemből hogy itt havonta vannak ingyen játékok úgyhogy nem is tudom mikről maradtam el.
-
sto1911
veterán
Én igazából készíttetem volna vele egy teljes listát és ott is tartottam volna, míg a ph topikja meg nem veszi amit akar, és ellenőrzés nélkül elzavartattam volna vele a többi vásárlót.
És még neki kell elnézést kérnie, hát meg a fszt.Így írjon be nektek is bármit az ember.
Komolyan mondom ennyi nyomorultat még nem láttam itt egyszerre.
-
Peetey91
senior tag
Az eredeti post után 12 perccel írta, hogy elvitte az utolsó Valhallát. Kíváncsi vagyok, hogy a siránkozók közül hányan kaptak fel egyből kabátot, hogy rohanjanak Valhalláért…
Kész kabaré ami itt megy, legközelebb egy “köszi, hogy betetted, kár, hogy lemaradtam róla” szerintem bőven elég lesz -
echterion
nagyúr
Komolyan azt gondoljátok, hogy a magyar trükközők miatt fogyott ki? Ekkora hatásunk közel sincs a világra, folyamatosan töltötték utána a kódot, nem csak pár ezret adtak ki. Amúgy meg erről szól ez a nyomorult kapitalista gazdaság: akinek van pénze és / vagy elég esze és élelmessége, annak lesz még több java, aki lassú, nem elég leleményes, az lemarad. Ez van, nem sírni kell, hanem alkalmazkodni, mert sajnos vagy nem sajnos, de jelenleg ez a világ van, ebben kell élni és a lehető legboldogabban. Nem kell szeretni, de felesleges emiatt utákozni az emberekkel, mert az önsajnálaton és irigységen kívül ez másra nem jó.
-
-
törölt tag
GMG-n volt már 11GBP környékén. Ráadásul már elég régóta ilyesmi áron mozog, volt már Humble Monthly-ban az alapjáték és nemsokára komolyabban elkezdik reklámozni a következő részt (április 27.), szóval én árcsökkenést jósolok a Summer Sale környékére. Persze valószínűleg akkor sem Steamen lesz a legolcsóbb, de ha az első rész tetszett, akkor nem hiszem, hogy annyira ne tetszene a folytatás, hogy refundot kérj.
Egyébként a játék maga biztos ér ennyit, az első rész nagy kedvencem. Én is tervezem már rég a folytatás vásárlását, de ott van másik 50 game, ami már megvan és azokra sincs időm, úgyhogy kivárok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 10
- Könyvajánló
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest