- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #150256 üzenetére
Nem igazán hiszem, hogy létezik olyan, hogy valaki napokon, heteken, hónapokon át boldog. Vannak esetleg boldog órák, de konstans boldog csak valami nagyon faék ember tud lenni, aki annyira önző, hogy tudomást se vesz a saját buborékján kívül a világról. Pl. elég nehéz boldognak lenni, amikor
.leégett arcú katonák bomlanak a szomszédos országban, vagy a 19 éves kőgazdag kezén 4.5 millás óra van, 200 millás ajándékba kapott házban él, 4. 50m+ autót veszi, miközben a 40 évet melózó bácsi egy olyan tyúkólban "él", ahová a kutyám nem engedném be Főleg a B oldalt pörgetve képtelenség boldognak lenni, mert valami kis gebasz a testtel van és ha elmúlik, van helyette másik kettő.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
csuvicsuva #150256 üzenetére
Szerk: szilveszterkor és az év első napjaiban amúgy is mindenki kapja be üzemmódban vagyok, ilyenkor próbálok távol maradni az emberi interakcióktól.
-
gyimger
őstag
válasz
csuvicsuva #150250 üzenetére
Egy egészet forgott a Földkorong a Nap körül.
A Nap is lapos?
-
i2k
őstag
válasz
csuvicsuva #150250 üzenetére
Én Békés Új Évet kívánok mindenkinek!
A boldogságot ugyanis az emberek túlnyomó többsége nem is ismeri fel, vagy csak akkor, amikor már elvesztette.
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #150145 üzenetére
Ok, de milyen pizzába? Songokus?
-
Urguru
aktív tag
válasz
csuvicsuva #150145 üzenetére
Köszi a magyarázatot
Akkor ez is Fantasy pff
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #150105 üzenetére
Avagy a nick kötelez? Lehet
Viszont akkor a vakok és gyengénlátók kedvéért: Ghostrunner II free Epicen. Choice-ban már kellett legyen, mert Steam-en látom a könyvtáramban, szóval akkor gondolom ez is fúj-fúj.
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #149483 üzenetére
A Temus Aubrey Plaza? Hát jó, akkor ezt buktuk.
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #149473 üzenetére
Egyértelműen Zendaya lesz az. Fogalmam sincs mit esznek rajta... meglátom és menekülök. Támadó menyét. Ráadásul sok férfinak nagyobb melle van mint neki. Feneke dettó nulla. Ez ilyen izé gyereklány, pedobait rettenet.
[link] -
W.Wilson
aktív tag
válasz
csuvicsuva #149473 üzenetére
Mondjuk a filmben, amiért jelölték is egy transz nőt játszik. Kb. a film harmadáig férfi, aztán átoperálják. Úgyhogy a férfi kategóriába is nehezen fért volna bele. Egyébként elég jó a film.
-
gyimger
őstag
válasz
csuvicsuva #149415 üzenetére
Nem tudom, hogy ez jó hír-e vagy mi akar lenni...
-
i2k
őstag
válasz
csuvicsuva #149415 üzenetére
Na, ez az igazi (nemi) diszkrimináció!
Ide nekünk egy férfi Hermionét! -
cyberkind
félisten
válasz
csuvicsuva #149051 üzenetére
Dying Light 2 120fps meg 4K!
-
TBT
addikt
válasz
csuvicsuva #149051 üzenetére
Ilyen szempontból az tényleg olcsóbb, csak az még mindig nem PC. -
VoltanIgor
aktív tag
válasz
csuvicsuva #148384 üzenetére
Ez azért tökös, kúl
Már csak a filmet kell megnéznem.
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #148384 üzenetére
Köszi szépen, rendesen tőled
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #148330 üzenetére
Touché'. Szerintem is ez vastagon skizofrénia... vagy legalábbis annak egy fajtája.
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
csuvicsuva #148291 üzenetére
Mindenképpen!
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
csuvicsuva #148278 üzenetére
Nézd, ez 100%-on áll, én megvárom, hogy végetérjen az akció, és teljes áron veszem meg, hogy támogassam a fejlesztőket.
-
TBT
addikt
válasz
Ez 200 dollár? Még jó hogy van egy ilyen platform, hogy... Steam, ahová összehordhat minden szemetet a szél. Mire menne az emberiség az ilyen csodás játékok nélkül?
-
bobalazs
nagyúr
válasz
-
bobalazs
nagyúr
válasz
csuvicsuva #148157 üzenetére
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #148154 üzenetére
Mindenki öregszik, mindenki felejt, ez természetes... de lehet ellene tenni. Ami rendkívül káros az a "netezés". Amikor eltelik 2-3 óra és alapvetően csak scrolloztál, YT Shortsot, TikTokot, FB Reelset pörgettél, vagy a 19. hírt és cikket futod át, vagy macskás videókat nézel. És ez nem csak üres lózung! Ez drog, ráadásul olyan, amivel leépíted az elméd. Mivel még relatív új dolog, így nem nagyon vannak kutatások a témában, de aki magán nem veszi észre a tüneteket az már régen rossz.
Ezért nagyon fontos, hogyha leülsz "gépezni", akkor az célirányos legyen. Legyen az podcast hallgatás, egy fél órás YT videó megnézése, egy nagyobb cikk elolvasása, vagy éppen 2 órányi gaming. Akkor csak arra szabad figyelni, csak abban elmélyülni, különben szépen lassan gyilkolja az elmét.
-
i2k
őstag
válasz
csuvicsuva #148150 üzenetére
Ismerős.
Délután gondoltam, megnézem az "új" amerikai Gozillát a majommal... el is kezdtem, de akkora trágya már az eleje, hogy inkább megnéztem 3. alkalommal is a japán Gojira -1.0 filmet. -
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #148150 üzenetére
Abszolút nagyon is tudom miről beszélsz. Ez baj! Ez az agy öregedésének jele, de ez ellen tehetsz. Egyszerűen kényszerítsd rá magad mindig az újra és ne 12x nézd meg a "rutint". Ja és mindig csak 1 dologba érdemes belemerülni... 1 sorozat, 1 játék. Mert a belekapok ebbe is, abba is, aztán sose fejezek be semmit, az meg a másik oldal, az ADHD egyik jellemzője.
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #148145 üzenetére
Abszolút az vagyok :-)
Nem Switch-en, hanem PC-n, de az Armored Core VI-ot tolom és mocsokjó... vannak persze Fromosan balfax húzások benne, de a végeredmény az extrém fun :-)
Pro tipp: Próbálj meg 8+/10-es játékokkal játszani és ne az EA/UBI palettáról válogass lehetőleg
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #148143 üzenetére
Elmondhatatlanul várom. Már úgy vagyok vele, hogy ami itt van a polcomon betárazott kb. 20 cím, azzal már kivárom a Switch Pro-t + még azóta megjelent vagy 5 cím, ami erősen kéne. (Fun fact: cirka 25 cím viszont már mögöttem van, letolva, eladva.)
Persze azért pörög manapság is, de főleg gyerkőc tolja
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #148055 üzenetére
Nem nagyon értem a gondot...
"pár nap múlva megint elhordta a PH összes munkatársát mindennek"
Vagyis engem meg téged pl. nem, a többihez nekem közöm nincsen. Adolf Hitlerrel is elfórumozgatnék, amíg le nem megy kutyusba...
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #148053 üzenetére
Már bocsi tényleg mindenkitől, de ez most itt kérdés? Azt hittem, hogy ez mindenkinek tökre nyilvánvaló.
-
válasz
csuvicsuva #147964 üzenetére
A.I. "Hope" viccesebb lett volna, mint egy "Mother" alternatíva.
A téged először megmenteni akaró, majd ellened forduló A.I.-nek tökéletes név lenne a "Hope". -
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #147775 üzenetére
"Mert a férfi mind gyerek, maradunk vén tinédzserek..."
-
Golden9
veterán
válasz
csuvicsuva #147612 üzenetére
A kép sarkában a forrásmegjelölés. LSEG
Ma grafikon szépségverseny van.
Ez jó év volt nekik, 29,925-ről jutottak 10,425-re.
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #147612 üzenetére
GoG nagyon gáz ezen a téren. Már cirka 5 aktiválás után nyammog, hogy jaj mi történhetett?
(Deckre fiamnak majd érdekes lehetett volna, de a Lotr-t és a Hobbitot se nézhette meg még nyilván, addig meg felesleges. Talán majd úgy 7-9 év múlva.)
-
Dilikutya
félisten
válasz
csuvicsuva #147524 üzenetére
Én nem tudom az olyan idiótát megérteni, aki ilyen megjelenéskori készlethiánynál fogja magát, és vesz egy bármit az apróról 1,5-2x áron, tudva, hogy néhány hét, 1-2 hónap, és hegyekben állnak majd az eladhatatlan szarok a boltokban.
-
i2k
őstag
válasz
csuvicsuva #147352 üzenetére
Ajjaj, milyen szép is ez a szín, ami még mondjuk a rendes Saints Row-k esetében csak sajátosság volt, itt meg már egyenesen hányingerkeltően Uzi...
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #146436 üzenetére
AMD-vel különösen gondok vannak, szóval szerintem se erőltesd még.
Szerintem kényelmesen el lehet jutni max 40 perc alatt ahol nálam az addigi csodás játékélményből lett egy rakás trágya 20 frémmel. Lehetne erre azt mondani, hogy toljam tovább és hajrá optimizmus, de ha ez 1 órán belül ott 1x itt ledadogott, akkor később 100%, hogy lesz még ilyen és nagyon nem szeretném elrontani így az élményem.
Bár ahogy olvasom, volt aki beletolt már vastagon 10+ órát:
- sok az önismétlés
- a sztori az úgy nagyjából az első 5 percben levágható és úgy nagyjából ennyi
- pár mondatos fetch karik
- parry nincs
- sok helyen nem egész világos, hogy azt most ott invisible wall, vagy lehet-e arra menni, így megy a moonwalk elég sokszor
- nincs benne sok meglepetés, láttad az első 1-2 órát, láttad az egészet
- lineáris
- zene... már ahol van egyáltalán
- felesleges itemek, érdektelen craft rendszerValami nagyon furcsa történik itt gyerekek!
64k vélemény volt még pár órája, most már csak a FELE se! WTF?
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #146372 üzenetére
Viccen kívül: Nekem ebbe az egész sztoriba mostanság a gyerkőcöm a probléma.
Tele van őrültekkel még egy strand is és győzd neki elmagyarázni, hogy a bácsin miért van rothadó kecskefej, hogy néni az miért bácsi és, hogy miért okkersárga a másik bácsi hónaljszőre. És hát persze a mesékből is szépen ömlik rájuk a mindfck... -
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #146370 üzenetére
Jó tett helyébe jót várj, egy apró kis játékkal kedveskednék :-)
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #146364 üzenetére
Ha valaki ennyire gazdag és ennyire körbe van ugrálva, annak a személyisége is sejted milyen lehet... szóval nyugodtan temesse be magán a magángépével, meg a milliárdjaival. Bottal se.
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #146340 üzenetére
Sokan csak legyintenek, hogy jaj majd persze, majd a C64 megöl minket, jaj meneküljünk és közben totál hülyének néznek. Pedig a világ napról napra affelé tart, hogy minden elektronikusan és a netről elérhető és bizergálható. A kp-t teljesen meg akarják ölni és pl. pont az idén szembesültem vele idehaza is egyre többször, hogy a kp-t nem fogadja el adott webes bolt, vagy erősen limitálja, hogy milyen értékhatárig lehet csak vele vásárolni. Nyilván hiszen a kp-t nem lehet lekövetni, de az utalásokat rém könnyen. Totális kontroll rulz.
És az A.I. meg úgy jön a képbe, hogy már az adóhatóság is ráereszti egy rakás témára és a A.I. hamar talál anomáliákat. De később, ha ez teljesen rá lesz bízva a mesterséges értelemre ott azért lehetnek érdekes dolgok és akár egy ember teljes identitása törölhető lesz. (Igen, ilyen sci-fi irodalom is mótvá'.)
Aztán úgy kb. minden területre szépen be lehet tolni és és a kezdeti csetlés botlások után kb. bármiben lekörözi az embert. Most ebben a pillanatban, ha azt kérem tőled, hogy fess le nekem ultra realisztikusan egy olyan hegyet, melyen egy hegymászó egy kerékpárt tol felfelé, miközben kólát iszik, azt fogod mondani, hogy talán holnapra kész lesz. Addig én több !10.000! verziót fogok a témában és oh boy a zöme jobb lesz, mint amit te összehozol, akkor is, ha tehetséges festő vagy.
De mondom... már A.I. kisfilmeket is látok, komplett sztorival. Mi tagadás... magam is készítettem egyet, volt vagy 20 perc és TLOU Ellie-jéről szólt (miről másról vaze? :-D), ahogy ismerkedik ezzel a világgal és munkát keres. Aztán megnéztem 2x még, letöröltem, és accom is töröltem arról az A.I. portálról. Van amit már az én elmém se képes feldolgozni és ez túl SOK.
És akkor most felidézem azt az időszakot, úgy majdnem 40 éve, amikor C64-en NAPOKIG vertem be egy programsort, hogy legalább egy nyomorult színes léggömb menjen jobbról-balra. Most ezt BÁRMILYEN programozási nyelven percek(!) alatt lehozom A.I.-val. Mindfck.
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #146314 üzenetére
Szerintem nagyon gagyor és nyilván tükrözi az ízlésvilágom egyik részét, de éppen ezért mondom: Féljetek.
Eleinte lehetett kacarászni azon, hogy nem tudta az A.I., hogy milyen színű Horthy Miklós fehér lova, meg 9 ujjat rajzolt a csajnak, de tanul és fejlődik. 1 év alatt drasztikusan többet fejlődött, mint a legjobb tanuló ember ezen a bolygón és a sokoldalúsága felfoghatatlan.Most a videók néznek ki néha nevetségesen amiket generál és a zenék se annyira igaziak, de ez csak ÁTMENETI időszak, tanul és egyre jobb és jobb lesz.
Azt gondoltam, hogy a programozóknak leáldozik, az nem is kérdés, de, hogy a zenészeknek is, arra álmomban sem gondoltam volna. És biztos vagyok benne, hogy a filmipart is KŐKEMÉNYEN meg fogja szorítani, mert most még vicces amiket hibázik, de pár év és leforgat neked egy komplett filmet Chuck Norrisról, de Chuck Norris nélkül és nem fogod tudni megmondani, hogy A.I. készítette-e!
A képre: Bizony. Minap láttam egy "csajt", aki közölte, hogy ő az évszakokkal együtt változtatja az identitását. Édésfxm.
-
válasz
csuvicsuva #146221 üzenetére
Ja igen, a legelejen ez volt, aztan hirtelen jo lett
. Shader compilet nem lehetett megunni
-
válasz
csuvicsuva #146209 üzenetére
Nem en voltam, en turelmesen megvartam a compilet, es vegigjatszottam
. Max ssd-re kellett attenni, de lehet az is mas jatek volt.
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #146203 üzenetére
A TLOU-val nagyon sokan szenvedtek azért, mert nem akarták megvárni a shader compile-t. Szó szerint Day1 toltam, napok alatt végig is ment, abszolút szebb volt, mint PS5-ön. Jöhet PS5 Pro-ra a remaster
Az ilyen durvább horrorokat már nagyon régóta én se nézem... annyi sz... szőr omlik az ember nyakába, hogy este köszönöm több rémséget már nem akarok átélni.
Dark Souls-ok nem annyira horrorok, bár az tény, hogy 1-2 helyen vannak bennük undorító részek, Eldenben egy mocsok nagy régió... ha rágondolok borsódzik a hátam. Blöeh.
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #146183 üzenetére
Nálam gyönyörű volt a Hellblade II, igaz az még "csak" 4070TI mellett. Nem volt gond az átvezetőkkel sem.
Fura, hogy a nyomasztó hangulatot említed, mert igen, van neki egy irgalmatlanul komoly és mély hangulata, de valahogy nálam az 1. perctől átkattant, hogy ez egy színdarab és hál' égnek nem hatott úgy rám, mint pl. a nyomorult Caelid az Elden Ringben, amitől kb. lelki beteg lettem 1. körben.
Nálam oltári nagy pozitív csalódás volt a Hellblade 2, persze nem mint játék, hanem mint interaktív történetmesélés. -
i2k
őstag
válasz
csuvicsuva #146175 üzenetére
Bocsánat a félreértésért
-
i2k
őstag
válasz
csuvicsuva #146165 üzenetére
RT OFF - 5760*3240
RT ON
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #146006 üzenetére
Nem az a gond, hanem az, hogy szerintem egy "kicsit" most elcsúsztatok a ebben a játékos topikban ezzel a témával és addig jó, amíg ezt csak az egyik fórumozó társatok jelzi.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
csuvicsuva #145999 üzenetére
Voltam törlés, zárás előtt.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
csuvicsuva #145998 üzenetére
-
TBT
addikt
válasz
csuvicsuva #145991 üzenetére
Az interjú során az algériai csapat majdnem fellökte a kiscsajt (ahogy utána olvastam az Instás kiírásai miatt, a közösségi média ereje). De megy rá a nácizás, meg a magyarokra is, az X-en is. Kár, hogy az edző részéről a "kötelező" magyar propaganda duma ment... Két napja még az algériai versenyző volt a "gonosz", most meg a magyar + az egész ország a keci. Nagyot fordult a világ. Mindig meglep, hogy mekkora gyűlölet és rosszindulat van az emberekben, és hogy egy rangos nemzetközi sportesemény (ami a nemzetek összehozásáról szól), széthúzásba és gyűlölködésbe torkollik. És ezek várják a "szebb jövőt". Huhh...
-
i2k
őstag
válasz
csuvicsuva #145991 üzenetére
A másik "nő" is nyert boxban egy valódi ellen...
Luca meg csak leférfizte a sajátját a szocon - majd törölte.
A "másik végletnek" meg csak annyi kell, hogy az általuk éppen utált valamit leírjon, vagy tegyen és kábé az lesz belőle, amit leírtál.HVG-n írogatóknak annyi eszük sincs, hogy összerakják, O miért írta a törökök elleni csatát Lucával kapcsolatban...
[Nem írom ide le a nyilvánvaló választ (amit ott azok nem tudnak), mert remélem, ide okosabbak járnak]//Na jó, hogy ne legyen később félreértés senkinél: a szó úgy kezdődik, hogy "túl"...
erő -
i2k
őstag
válasz
csuvicsuva #145988 üzenetére
Akkor ne nézz fel a 9GAG-re, mert a végén még téged is... (*
)
...ott ugyanis csak az elmúlt 1 órában nem kevés "ez nem nő" képet és posztot láttam, ráadásul akaratlanul... -
i2k
őstag
válasz
csuvicsuva #145899 üzenetére
-
csuvicsuva
addikt
válasz
csuvicsuva #145935 üzenetére
Kiegészítésként, ha korábban nem volt róla szó:
"A történtek mögött az áll, hogy Helifet – aki a 2022-es vb-n súlycsoportjában ezüstérmes lett – a tavalyi világbajnokság előtt a tornát szervező Nemzetközi Bokszszövetség (IBA) kizárta, mondván, hogy az elvégzett nemi teszt eredménye, nem hozott megfelelő eredményt, s a tesztoszteron szintje is túl magas, vagyis biológiailag férfi, ezért nem szerepelhet a női vébén.
Az olimpiai ökölvívótornát viszont már Tokióban sem az IBA szervezte, hanem a Nemzetközi Olimpiai Bizottság ami azt is jelenti, hogy Helif az olimpián a NOB szabályai alapján a női versenyben indulhat." -
echterion
nagyúr
válasz
Szégyen gyalázat...
-
NyMRooD
őstag
válasz
De ők most faszik voltak, vagy valami rendelleneség miatt van xy kromoszóma (mert elvileg viszonylag gyakran megesik)? Mert ha előbbi akkor rohadt gáz, ha utóbbi akkor meg kérdéses.
#145911 i2k -> ja, de ő faszi volt valóban, nem csak kromoszóma vagy tesztoszteron alapján.
-
Crus
őstag
válasz
Az első nagy hibát ott követte el, hogy kiállt vele! Annyit kellett volna mondani: Ez női box. Női boxolóval állok ki. Ha nem tudnak olyat ellenem küldeni, akkor kérem az aranyamat, automatikusan nyertem.
Csak hát jaj meg ne sértse... pedig a sértést azt vitte oda, aki férfiként kiállt egy nő ellen. Száni clown.
-
i2k
őstag
válasz
És mi meg az elmúlt időszakban csak a hideget kaptuk azé' mert ilyesmit itt kikértünk magunknak... kábé az élet minden területére való tekintettel.
[Zambia's "female" football player for the Olympics...] -
TBT
addikt
válasz
J.K. Rowling is reagált:
"A young female boxer has just had everything she’s worked and trained for snatched away because you allowed a male to get in the ring with her. You’re a disgrace, your ‘safeguarding’ is a joke and #Paris24 will be forever tarnished by the brutal injustice done to Carini."Gyors fordításban:
Egy fiatal női bokszolótól épp most vették el mindazt, amiért dolgozott és edzett, mert megengedték, hogy egy férfi lépjen be vele a ringbe. Szégyenletesek, a "védelmük" egy vicc, és a #Paris24-et örökre be fogja szennyezni a Carini ellen elkövetett brutális igazságtalanság.No comment ez a szenny rendezvény...
-
alratar
addikt
válasz
Üdvözlök mindenkit a szép új világban. A nevem Loretta.
Nálunk az ilyen gyáva valamiket letartoztatják.
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
Na elmennek ezek a p*csába, de komolyan már
-
sith7
félisten
válasz
b@zd +
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #145810 üzenetére
Rendi vagy, de nyilván erre semmi szükség.
ON:
A From Soft 40€-ért képtelen volt olyan bonyolult dolgot megalkotni, mint az achik kérdése. Teljes döbbenet, hogy a sokadik boss-t verem le a DLC-ben és nincs semmi. Azt hittem nálam rossz.
De cserébe hál' égnek, ami jött megjelenéskor patch az olyan jól sikerült, hogy azóta sokkal rosszabbul fut az alapjáték is. -
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #145806 üzenetére
Neeeeem. Nem szent háborúra gondoltam természetesen, hanem arra, hogy a konzervatív értékrend és ez izé' ez előbb utóbb már végletesen egymásnak feszül. Már most is vannak mind a két oldalon kirívó és erőszakos esetek. És még a környezetemben is ismerek olyat, aki a fenti húzásért IRL fizikailag megtorolna és nem mondom, hogy nem tudom megérteni. A hittel sose volt jó dolog szórakozni, mert rengeteg embernek a személyisége szerves része.
De most meg ezzel mi feszegetjük a határokat itt, de mentségemre legyen mondva én megint csak reagáltam...
-
TBT
addikt
válasz
csuvicsuva #145799 üzenetére
Ebből baj lesz. Ezt a fajta vallási sértést már nem minden ország és kultúra fogja tolerálni. De hát mindig rázni kell a pofonfát, nem igaz?
Egy világi sport eseménynek függetlenek és semlegesnek kellene lennie szerintem, de itt hatalmas részrehajlás van. -
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #145799 üzenetére
Elég sok vallásos ember él a bolygón, azt gondolom ezt tiszteletben kell tartani. Mindenkinek a magánügye. Őket az ilyen húzások nem sértik? Vagy az egyik oldalnak szabad gyaláznia a másik oldal értékeit, de viszont már vérért kiállt? Hogy van ez?
Most, ha leírod egy érzékenyebb külföldi közösségi oldalon, hogy hit, vagy drug, szólni fognak, hogy paraszt vagy, mert az h*t és dr*g. Ha egy Megatron esetében J.K. Rowling álláspontját képviseled megy is a banán a legtöbb helyen.
Hol lesz ennek a vége? Sajnos aki kicsit is képben van a törivel, az tudja hol van ennek a vége. (Pro tipp: 100 fő alatti félreeső települést javaslok és önellátásra berendezkedést.)
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #145684 üzenetére
Nem értek egyet. A legtöbb helyen a kritikus véleménynyilvánítás már egy ideje gyűlöletbeszédnek minősül, akkor is, ha azt kulturáltan, ne adja ég ironizálva mered előadni. Mutasd meg a FB-on a dislike-ot... mutasd meg a YT-on -plugin nélkül- a dislike-ot! Egy rakás videóban az olyan szavak, mint az abuse, hit(!), rape, etc. ki vannak már csillagozva, mer' valakit, valahol sért. Mindeközben olyan hajmeresztő dolgokat enged meg magának főleg US területen a nagy szabadság hevében a köz, hogy az egészen sokkoló és erre tesznek rá egy lapáttal a globalista cégek, akik meg elképesztő dolgokat tolnak le az emberek torkán, legyen az éppen szemlélet vagy éppen műanyag étel...
-
i2k
őstag
válasz
csuvicsuva #145688 üzenetére
Sajnos, én a lányokhoz se tudok szólni, mert kívül esnek a ligámon (angolul ütősebb), és szóba se állnának egy ilyen vén faszival, mint én...
...pedig lihegnék mindegyik... után, szívesen
~~~~~~~~~[link] - Great news, live-action Fallout fans - season 2 is apparently "ahead of schedule"
(Nagyszerű hírek, élőszereplős Fallout rajongóknak - a 2. évad a jelek szerint "menetrendnél is jobban halad")Még az '1' évadot se néztem meg. Így kihagyom, és megvárom a 2. végét...
Csak ne ez legyen az új Sétáló Halottak... -
i2k
őstag
válasz
csuvicsuva #145686 üzenetére
Nem is vettem annak. Sajnos, tényt közöltél.
~~~~~~~~~~~~~~
Fortnite-ba mennek a NewJeans-ék 2024. decemberében.
...OMG...
Jobban tetszett az igazi dancefloor korszaka a Kpop-nak - ez az elektroshit nem az én világom. -
i2k
őstag
válasz
csuvicsuva #145684 üzenetére
Mondhatni, ez ezzel jár.
Nem lehet a teljes Emberiségre kulturált entitások összességeként tekinteni, pont azért mert bár ez lenne az ideális (mindenki szeretné így aposztrofálni a Föld lakosságát akkor, amikor mondjuk a rák/AIDS etc. elleni gyógyszerről, vagy az Űr meghódításáról, vagy a Világbékéről (stb.) beszél), de a valóság közelebb áll ehhez:
[link] - Brian élete ( Monty Python’s Life of Brian ) - Ti mind egyéniségek vagytok//szerk: remélem, nem kell megmagyarázni -
TBT
addikt
válasz
csuvicsuva #145096 üzenetére
Sajnos nekem sincs rá minden nap időm és energiám, de mostanság inkább ez, mint a játékok (pedig jó lenne haladni azzal a koreai játékkal). A játékok elérhetőek lesznek ezek után is, ez a lehetőség pedig korlátozott.
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
csuvicsuva #145072 üzenetére
Hmm, a wiki alapján nem egészen így volt, lehet, hogy a haver tévedett. A film 1984-es, nálunk pedig ´89-ben mutatták be, érdekes.
Az biztos, hogy én az elsőt anno nem láttam moziban, csak videón, a másodikat viszont igen. -
Dilikutya
félisten
válasz
csuvicsuva #145072 üzenetére
Olykor szembe jön velem is olyan nagyobb film, aminél rácsodálkozok, hogy a legelső, ma már klasszikusnak számító szinkron is a 90-es években készült egy már akkor is majdnem 10 éves filmhez. Bár ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem ment moziban, az eredeti Star Wars több része is csak feliratos volt. Igazából annyira nem meglepő amúgy, hogy valami kimaradt a mozikból, még tombolt a szocializmus, a nyugat meg hanyatlott, nem hoztak be minden filmet.
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
csuvicsuva #145063 üzenetére
Jaja. "Ilyen filmeket ma mán nem csinálnak"
Éppen tegnap este néztem meg egy alkalmas vetítésen az eredeti Ghostbusters-t haverokkal a Corvin moziban, hát nagy élmény volt, az is igazi régi klasszikus.
Érdekes módon premierként volt hirdetve, ezen csodálkoztam is, de haver felvilágosított, hogy az első részt anno nem mutatták be az itthoni mozik, tehát ilyen tekintetben valóban premier, így 40 évvel később -
Dilikutya
félisten
válasz
csuvicsuva #145053 üzenetére
Persze a hírek alatt megjelennek a károgók, hogy minek remaster, miért nem remake, meg amúgy is vannak ingyenes modok. Van benne igazság, viszont megvenni sem kötelező. Ha mégis meg akarod venni, nincs más opció, mivel az eredeti lemezes volt, 22 éves karcos lemezért meg én nem adnék pénzt.
Megvan a régi játék iso-ja, de ahogy nőttek a monitoraim, egyre kevésbé van kedvem ilyen játékokat felrakni. A modoknak mondjuk lehet adok egy esélyt, rákerestem, van komplett nagy felbontású textúra is.
A film nekem nagy kedvenc, a zombik mellett a kedvencem a horroron belül a különféle rusnya szörnyek. Na meg a baltásgyilkosok, de hát ki ne szeretné őket? -
i2k
őstag
válasz
csuvicsuva #144628 üzenetére
Ha jól rémlik, van a Hobbit trilógia ugye 48 FPS-est is propagálta - sokan nem bírták. (bocs, a cikk eleve angolul van - oldalfordító, AI segíthet) -, szóval amennyiben az aktuális sebességgel láthattad, nem csodálom a rókabunda kifordítást.
Nyilván, ez kanyarban sincs a 30(60) > végtelen témával, de érdekes:
Most ugrik be, volt olyan teszt/cikk is, amikor élőben emberek nem tudták megmondani, hogy milyen FPS sebesség előtt érzik jól magukat, illetve hogy mit látnak.Azt nem találtam. Helyette:
* [link] - 240Hz vs 144Hz: Can a NOOB tell the difference? - Spoiler: nem mindig
* [link] - Why I Downgraded from 360Hz to 240Hz - az 1000 Hz-esre kicsit -
i2k
őstag
válasz
csuvicsuva #144249 üzenetére
~2 órával ezelőtt pergett le a credits. Godzilla -1.0
Számomra (!) csak azért volt csalódás, mert -- ezek szerint jó szörnyes film szokás szerint -- épp a címadó szerepel a lehető legkevesebbet a képernyőn... még akkor is, amikor "vele" zajlik igazából az akció...
Értem én a költő/rendező szándékát, és a szereplők is (jó japánosan és hangosan) jelezték, hogy itt most aztán csúnya háború utáni állapotok, újrafelépítés van és Godzilla haggyá' minket békén... de basszus...
...azt hittem, hogy minimum 30 percem át nézhetem, ahogy Japánt ízekre szedi a dühös és mutáns óriásgyík, mer' csak...
...de nem így volt.Ráadásul, hogy Shin Godzillához képest is visszafogottabb volt a gyíkunk. Ez nagy szó, és érteni fog, aki azt látta...
Tény, hogy ebben az új részben az a kevés, amit kapunk belőle, az állkapocs-kiakasztóan néz ki... az a 2 robbanás megérte. Különösen az 1.***
//*** = a városban...
//fordítás ügyileg, szerintem épp a rosszabbat választottam a lehetséges 2 közül (ennyit mellékeltek), mert néhol nagyon szabad fordítás szaga volt. A magyar torrenteken lévő UHD Remux túl nagy méretű. -
i2k
őstag
válasz
csuvicsuva #143995 üzenetére
Hát, ahogy mindenki bevadult rá, és szinte semmi rosszat nem szabad(?) írni / lehet róla olvasni... simán összejöhet az ötöde...
-
gyimger
őstag
válasz
csuvicsuva #143830 üzenetére
Eleve aki szerint a fidesz jobboldali, én azzal nem tudok komolyan beszélni politikáról.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
csuvicsuva #143798 üzenetére
Pedig már a nyugati típusú oldalak is írnak ilyesmiről. Igaz nem pont a filmekben lévő woke-ról.
Eddig az volt a narráció, hogy ezek a dolgok mind kamuk, csak orosz/fidesz/széljobb hazudja ezt, de néha megírják mindennek az ellenkezőjét is. Szar lehet 444 hívőnek lenni."Jelenleg közel 6000 brit gyermeket és 18 éven aluli fiatalt tartanak nyilván a kiskorúakat is kezelő nemi átalakító klinikák várólistáin. "
"Arra azonban több nyugat-európai országban és amerikai államban is létezik – a skandináv államok és mostantól Nagy-Britannia esetében csak létezett – bevett gyakorlat, hogy a nemváltáshoz szükséges hormonkezeléseket még a másodlagos nemi jegyeket előidéző kamaszkori hormonális változások beálltát megelőzően, akár már 9-10 éves kortól igényeljék a testüket a végletekig kényelmetlennek ítélő gyerekek, illetve szüleik."
"Miközben Skóciában épp a napokban nyilvánították több évnyi börtönnel is sújtható gyűlölet-bűncselekménnyé, ha valaki „olyan anyagot közöl, vagy olyan módon viselkedik, amelyet egy észszerűen gondolkodó ember fenyegetőnek vagy sértőnek tarthat” a védett tulajdonságokkal szemben, amelyekbe beletartozik – a nőiséggel kapcsolatos nézeteit hosszan elmagyarázó J.K. Rowling brit író szerint a transzaktivisták által könnyedén a nők ellen fegyverként használható – transznemű identitás is"
Nahát, ez sem kamu? Eddig úgy volt hogy ez is csak orosz/fidesz/széljobb propaganda terméke...
De még lehetne hoznom példákat h egyszer a bevándorlást támogatják cikkekben, utána meg egy pár nappal később közölnek egy cikket, h Svédországban elég nagy a bűnözés a bevándorlás miatt. Vagy azt h Franciaországban gyújtogattak.
Ennyire kell komolyan venni (ezt a fajta ) médiát..
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #143798 üzenetére
Minden a legnagyobb rendben.
[link] -
i2k
őstag
válasz
csuvicsuva #143580 üzenetére
-
cyberkind
félisten
válasz
csuvicsuva #143539 üzenetére
Transzformálják Szíriusz Wájtá, majd ezt egy fekete, harmad ázsiai, harmad európai és harmad latínó személy fogja játszani, aki nőnek született, de átváltozott férfivá, majd továbbfejlődött egy betonkeverővé, és tagja a they/them frakciónak, illetve a lapos Föld támogatóinak, aki persze a Blekkgájvör szerelemgyereke, aki visszautazott az időben, hogy átírja a történelmet, ahol minden általunk ismert sztori (film, játék, könyve stb), full fekete, vagy nem fehér, és véletlenül se heteroszexuális.
-
TBT
addikt
válasz
csuvicsuva #143537 üzenetére
És a leszbikus ám strong independent woman Hermione szerepében, aki már nem lesz Ron férje.
Fehér férfihez hozzámenni? Ugyanmár! -
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #143526 üzenetére
Ideális hely lenne antianyag ill. fekete lyuk kísérletek elvégzéséhez az az ország.
-
NyMRooD
őstag
válasz
csuvicsuva #143121 üzenetére
A szaksajtó is lehúzta a filmet, de mivel a főnök a mi pénzünkből fizette, kus a neve mindenkinek akinek nem tetszik. Azért Vajna alatt voltak jó filmek, Kálmánunk meg nem igazán érti a témát.
u.i. Mondjuk én még nem tudom, hogy milyen, szóval nekem lehet tetszeni fog.
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #143119 üzenetére
Erre Hálivúd' már nem 1x azt a maszatolást tolta el, hogy ez nem történelemhamisítás, hanem újraértelmezés és különben is a fantáziának semmi ne szabjon határokat.
Pontosan ezért ragaszkodom ahhoz, hogy a Nelson Mandela életéről szóló film főszerepét majd Christina Applegate játssza.
-
TBT
addikt
válasz
csuvicsuva #143116 üzenetére
Ez nem igazán nemzeti kérdés... A videóban lévő hölgy/férfi/egyéb/márnemtudommineknevezzem egyszerűen csak rasszista és ő (és a csapata) felel a játék narratív részéért. Ahogy a kommentek közt is elhangzik... Ha mindezt egy fehér emberke mondta volna, úgy meghurcolnák, mint a sz...rt. De így, hogy egy fekete és egy "erős" (emellett rettentő arrogáns és beképzeltnek tűnő) nőci mondja, így nincs vele baj. Sőt, több, mint menő, egyenesen követendő példa az ilyen!
Nem elég, hogy a nyugati stúdiókat mára elözönlötték az ilyen "hullócsillagok", ráadásul, ha a játékod még egy kicsit másabb, mint az elvárt, akkor még a Sweet Baby is jön. Ez a nyugati videojáték ipar megérett a pusztulásra, de komolyan.
-
echterion
nagyúr
válasz
csuvicsuva #143112 üzenetére
A világ nem csak az ember, sőt. Így érdemes küzdeni érte.
-
i2k
őstag
válasz
csuvicsuva #143110 üzenetére
Ennél csak az újraépítése lesz nagyobb üzlet a tortaszeletekre (értsd: ipari nyersanyagok) éhező országok számára...
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #143100 üzenetére
Aminek az 1. naptól fogva drukkolok, hogy fejezzék ezt be, de k. gyorsan. Nem érdekel ki és hogyan, de legyen vége. -
Anonymusxx
senior tag
válasz
Nem tudhatod, gondolom nem ismerted...
-
Dilikutya
félisten
válasz
Prigozsin kevés lett volna átvenni a hatalmat, csak balhézni tudott. Abban a helyzetben meg minden pofon jó helyre ment.
-
i2k
őstag
válasz
csuvicsuva #143071 üzenetére
Hétvégén elkezdtem nézni a filmet, de rájöttem, hogy ehhez hangulat kell, és - egyelőre - félretettem.
Elsőre: túl sok volt minden. -
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #143071 üzenetére
Van még remény. Nem a
f0s Barbi nyert... sőt igazából megérdemelten semmit nem nyert, nem úgy az Oppenheimer. -
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #142959 üzenetére
És igaza is volt. Hozta a sztereotípiát, azt hitte Ugandában van... -
TBT
addikt
válasz
csuvicsuva #142955 üzenetére
-
gejala
őstag
válasz
csuvicsuva #142780 üzenetére
Nem is kell minden játéknak újat kitalálnia, csak jól meg kell csinálni. A RE 4 meg Dead Space Remake se talált ki semmi újat, mégis nagyon jók és veszik, mint a cukrot.
-
gejala
őstag
válasz
csuvicsuva #142773 üzenetére
Nem tudom, miért nem tud senki épkézláb kalózos játékot produkálni. Ott a Sid Meier's Pirates!, csak le kell koppintani, ráadni egy mai köntöst és kész is a 10/10 játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- HBO Max
- BMW topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest