- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz
s7evcsenko #144110 üzenetére
Áh nem. Én vagyok a barom. Hajlamos vagyok túltolni dolgokat még ennyi idős fejjel is.
Készítettem neki külön topikot, ezentúl oda igyekszem összegyűjteni minden infót + hasznos dolgot + csevegést a játékkal kapcsolatban. Akit érdekel, meg fogja ott találni. -
Dilikutya
félisten
válasz
s7evcsenko #141138 üzenetére
2023-ban ez már ne legyen érv.
-
cyberkind
félisten
válasz
s7evcsenko #141138 üzenetére
Meg a phasznak se kell Nintendo.
-
cyberkind
félisten
válasz
s7evcsenko #140429 üzenetére
Nálam nem csinál semmit, ahogy a 2. rész is, egyedül a Blood Dragon írja ki a hibát.
-
Golden9
veterán
válasz
s7evcsenko #140380 üzenetére
This event is now over.You can no longer register to this operation.
-
De4d
őstag
válasz
s7evcsenko #140353 üzenetére
Bocsi, igen 40%, csak valamiért azt hittem az alapára 60 euró de nem 50, miután megnéztem
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
s7evcsenko #140350 üzenetére
Nálam is 40%-ot mutat, de én mindenképpen megvárom a szinkront hozzá. Addig elleszek a Valhallával. Bár most 100 óránál kicsit géming válságba kerültem. Pár napig, hétig pihentetem a játékot.
-
De4d
őstag
válasz
s7evcsenko #140350 üzenetére
Nálam csak steames wallett játszik van miből szerencsére
Nekem gyanús, ahogy írtam A-s játékokat nem szoktak "havonta" akciózni, Ennyi volt már kb fél éve is (ez az 50%-) Summárszélnél, meg tuti nem lesz az, hogy mivel 2 hete akciós volt, akkor ott meg nem lesz az. Ha ugyanennyit adnak annak megint nem sok értelme lenne.
Aki megakara még venni így az most megteheti, én abban bízom, és a logika is azt mondatja velem, hogy akkor most még megint a szokásos 50- így is megveszi jó pár ember, szélen meg adunk rá még egy kicsit és mondjuk 60- lesz. -
Dilikutya
félisten
válasz
s7evcsenko #140279 üzenetére
Valóban az egyik leggyengébb.
Bár ha valaki eggyel sem játszott, akkor jobban tetszhet.
-
myckey
veterán
válasz
s7evcsenko #140088 üzenetére
sztm is az Odyssey, az újak közül.
300+ órám van benne, és nem fejeztem be az egyik kiegészítőt, meg az alap batár térképen is maradt pár dolog....tán sziget is.én mondjuk Görög buzi vagyok,ráadásul.
Nekem főnyeremény volt ez a világ, sztm majd vissza is térek -
KISDUCK
addikt
válasz
s7evcsenko #140090 üzenetére
Köszi a tippet, most nézem ott az ultimate verzió és van rá epic kupon is még és az úgy 6k huf alatt van, ott viszont az akció kitart jun. 15.-ig szóval még ráérek gondolkodni rajt.
-
KISDUCK
addikt
válasz
s7evcsenko #140088 üzenetére
Köszi, de közben észrevettem hogy már nem elérhető a legend23 akció és 20 dodót vagyis ojrót sajnálok rá. A pénzért vett játékaim közül még tartozok magamnak úgyis a Phoneix Point kijátszásával sok más mellett úgy hogy ráér még a legend24 akcióig.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
s7evcsenko #139897 üzenetére
Gondolom Far Cry 5-nél ugyanez. Még mindig azon agyalok, hogy mit keres az ott. Semmi Trial felirat, semmi egyéb infó, bár a 28 GB méret Free Weekendet sejtet. Persze ennyi erővel már rég letölthettem volna, hogy megnézzem, de annyi eszem nincs.
Vagy Epicen lett volna ingyenes?
-
válasz
s7evcsenko #139888 üzenetére
Megnéztem gyors a WD Legiont is, mert abból is csak az alap van meg, de ott nincs upgrade, az SP meg sajna teli áras.
-
Sotiocsi
csendes tag
válasz
-
Crus
őstag
válasz
s7evcsenko #139890 üzenetére
Másik topikban írtál, arra válaszolnék:
3.837 Ft volt összesen. Far Cry Deluxe Legend23 kóddal 10€. Majd letöltöttem a játékot, percekig nem találtam hol lehet venni a játékon belül a GOTY-t, de végül meglett és 19 Ft volt a GOTY. Ennél olcsóbb ez a pakk szerintem bajosan lesz.
csuvicsuva:
Trialra szerintem tuti nem megy
-
csuvicsuva
addikt
válasz
s7evcsenko #139890 üzenetére
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Na ez érdekes, nekem főmenüből csak az átfedéses store jött be, de most AC-kből beugrott, hogy mire gondoltatok. Viszont ha az Upgrade van elárazva, akkor mindenképpen kell hozzá az alapjáték, a Trial akkor minden szinten limitált.
Nekem kimaradt a teljes széria, ez sem mozgat annyira, meg én amilyen töketlen vagyok, mire elhatároznám magam, hogy vágjunk bele, mert egyszer élünk, addigra biztos javítják.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
s7evcsenko #138926 üzenetére
Amíg a feladatkezelő azt nem írja, hogy felfüggesztve, addig elvileg fut.
#138927 sto1911: beszélhetünk a gyermekek érzékenyítésének fontosságáról is.
Viccet félretéve, szerintem sokan vagyunk, akik nem akarnak 85 topikot követni. Más téma úgysem nagyon szokott itt lenni, látod, hogy szinte mindenki az ONban OFFol.
#138930 echterion: sájsze, megdőlt az elméletem.
#138929 grizlisandor: köszi azért, hogy belinkelted.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
s7evcsenko #138924 üzenetére
Na, örülök, hogy nálad is fut.
Végén még kiderül, hogy csak azoknál megy, akik játszottak vele PS-en.
-
válasz
s7evcsenko #138877 üzenetére
Na kipróbáltam én is ezt a "csodát".
kb.80 perc shader compile után (még szerencse, hogy city meccs volt közben, különben kinyomtam volna a francba) jött egy kb.5perces töltő képernyő, miután indult a játék gond nélkül.
Odáig elmentem, hogy felébredtem 20 év múlva, eddig semmi gond/bug nem volt, de a grafika az valami brutál a PS5-ös verzához képest.
Most kicsit bánom, hogy végigvittem PS5-ön, mert itt egy kicsivel jobban esett volna a látvány miatt.
Mindegy, talán majd ha a kettőt is elhozzák pc-re, akkor még1x nekifutok mindkettőnek egymás után. -
válasz
s7evcsenko #138903 üzenetére
na bazz
ez már Crus-nak akart menni, csak eltűnt a szerkesztés gomb.
"Tyúúú, nyugtass meg, hogy szívtál valamit."
-
csuvicsuva
addikt
válasz
s7evcsenko #138872 üzenetére
Dehogy viszem, azt a részt természetesen viccnek szántam.
Viszont azon elgondolkodtam, hogy esetleg veszek még 2x8GB memóriát, az még a későbbiekben jól jöhet. Új gépet majd maximum tipszmiksz nyereményből építek, de ahhoz meg tipszmikszelni kéne.
Crus:
"Hogy nálatok miért nem megy PC-n, azt nem tudom, gondolom a szelepszár szimering cseréje megoldaná a gondot."
Mert szar a port.
KISDUCK: félre volt rakva rá a pénz, de abból vettem az SSD-t.
-
törölt tag
válasz
s7evcsenko #138735 üzenetére
+1
Olyan messze van a Last of Us a világ legjobb játékától mint Makó Jeruzsálemtöl. Nagyon fasza kis shooter, korrekt sztorival, de szerintem durván túlértékelt.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
s7evcsenko #138735 üzenetére
Direkt raktam idézőjelbe, nem az én véleményem, hanem a
nagy többségéSony fanboyoké.
-
i2k
őstag
válasz
s7evcsenko #138024 üzenetére
Inkább ez, mint a valódi meló
-
csuvicsuva
addikt
válasz
s7evcsenko #138024 üzenetére
They are alloying Aloy.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
s7evcsenko #137982 üzenetére
Az análgyöngyöt nem látod, mert hátul van.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
s7evcsenko #137607 üzenetére
hrk-n global és eu van, ha itthon élsz, akkor mindkettő jó. steamdb nem ír semmit róla, meg a többi nepperhely is region free-t adna.
-
W.Wilson
aktív tag
válasz
s7evcsenko #137461 üzenetére
A remake csak egy kis része sztoriban az eredetinek, még jön két rész hozzá. Még hosszú évek kérdése, mire befejeződik.
-
echterion
nagyúr
válasz
s7evcsenko #137461 üzenetére
A remake az teljesen más játék lett, hasonló történettel, de nem ugyanazzal, és a játékmenet is teljesen más, harcrendszer, csaták, minden. Egy próbát megér, nekem annyira nem jön be ez a fajta játékmenet, de rossznak nem mondanám, inkább én vagyok túl konzervatív.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
s7evcsenko #137189 üzenetére
Ez mi ez? GG.dealsnek tűnik, de nem tudom előhozni. Tudsz róla egy picit bővebben beszélni, mert ez így kevés.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
s7evcsenko #137094 üzenetére
Akkor még jó, hogy gyáli vagyok.
Egyébként pont az esetleges függés miatt nem is merném kipróbálni.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
s7evcsenko #137086 üzenetére
De kipróbálnám VR-ben. Simán is életem egyik legnyomasztóbb játéka volt, el tudom képzelni, hogy mennyit dobhat rajta.
-
Golden9
veterán
válasz
s7evcsenko #137086 üzenetére
Majd egy évvel a normál verzió után adják ki, ahogy az első résznél. Szerintem.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
s7evcsenko #136955 üzenetére
Persze, persze, azért annyira az MS sem jó fej.
Az említett izlandi store mellett USA címmel és USA PayPallal (amit már ugye nem lehet stikában csinálni) lehet az USA store-ból, illetve elvileg EU+UK Paypal/cím/Revolut kombinációk valamelyikével, de erre már nem esküszöm meg. Egyéb régiókra marad a gift card, de igazából egyszerűbb kulcsot venni, mert kevesebbet kell vele szüttyögni.
-
l.skywalker
titán
válasz
s7evcsenko #136950 üzenetére
A One szériával az Xbox régió független platform lett. Viszont a fizetési opciók régióhoz kötöttek. PS oldalon asszem simán lehet US fiókban magyar PayPal-al fizetni, MS-nél nem. De pl. az izlandi móka működik magyar kártyával. Ott lehetett pár jó forintot spórolni még PC-re is
-
csuvicsuva
addikt
válasz
A Sony megteheti a régiózárat, az MS meg szarik rá. A játék mindenkié.
Pécén ugyanezt nagyon nem merném megcsinálni, még második fiókon sem, nemhogy Steamen, a többin sem.
Microsoftnál egyszer volt bünti, amikor véletlenül lehetett magyar kártyával vásárolni DDOS támadást megszégyenítő megoldással a hivatalos argentin boltjukból. Mindenki kapott két hét bant a live-ról, a játékok megmaradtak.
Amúgy MS-nél természetesen szürkeboltokról beszélünk, a hivatalos áruházaik nagy részét nem lehet megkerülni.
-
_drk
addikt
válasz
Box-ra tudok nagyobb csalásokat is.
De ez Ps-en is ugyan úgy meg van. Sokan amerikai profilt használnak.
Szerintem ezeket rohadt nehéz lenne korlátozni meg a bevétel csak kis részét veszik el.
Ezek a játékok amugy is mennyibe kerülnének?
A régi kalózkodás át ment modern zsiványkodásba! -
bobalazs
nagyúr
válasz
s7evcsenko #136840 üzenetére
Nekem meg se chrome se kliensben nem működik a hitelesítés.
-
l.skywalker
titán
válasz
s7evcsenko #136840 üzenetére
Én kliensben nem is próbálkoztam, én böngészőben fizettem PayPal-al.
-
echterion
nagyúr
válasz
s7evcsenko #136723 üzenetére
Addig, míg indul az új szolgáltatás. Utána már csak a Sony által adott konverziós árakon lehet beváltani a kódokat.
-
_drk
addikt
válasz
s7evcsenko #136562 üzenetére
Na erre vannak az újságírok meg szakértők de meg próbálom!
Van a 1. Drive: a játék első ránézésre tehát :a grafika, nézet, irányítás, lesz-e sztori, lövöldözős vagy kardozós vagy csak klikkelgetős.
Ez nagyon hamar eldől kell-e neked, már akár képek alapján.
Például ARPG, vagy multis battleroyal, indie platformer.Van a 2. Drive ahogy játszol mennyire tart bent és mennyi ideig. A sztori, az újdonságok, harcrendszer mennyire megújuló. Maga a játék mennyire repetatív.
Na nekem ezek a játékok elbuktak ott hogy a sztori nem érdekelt már és az Open world cuccok miatt nem is haladtam vele. Rengeteget csak mész, ott a sok mellék küldi amit nyilván megnéztem, de minek.
A loot mind a 2 esetben elfogyott. Odessey-ben jól emlékszem hogy 50es szint után semmit nem vettem fel. A szint lépés megállt. A játék egyre nehezebb lett.
GoTban is mindent kioldottam szinte. Nem nagyon volt már mit felvenni, maximum design cuccok.
Tehát semmi nem motivált hogy én ezt folytassam.
De egyre több embertől hallom hogy ezeket a játékokat amugy sokszor félbe hagyják. -
_drk
addikt
válasz
s7evcsenko #136555 üzenetére
Persze hogy jók!
GOT-ba alsó terület fullra megcsinálva, vagy 20-30 óra tuti benne volt, abból az első 10-15 órát nagyon élveztem. Már azért megérte megvenni.
Odesseyben is vagy 100 óra, ott az utolsó 20 óra volt már az hogy át kellene vinni, de nem sikerult.
Viszont így utólag gondolkozva ugyan az a játék, ugyan azt csinálod, majdnem ugyan azok a mozdulatok és még ide lehet tenni a többi ilyen játékot. -
gejala
őstag
válasz
s7evcsenko #136555 üzenetére
Én az Originsért nagyon hálás vagyok Ubinak, az 1999-es Pharaoh óta vágytam az ókori Egyiptomba, minden percét élveztem. Discovery Tourozni még mindig vissza szoktam térni.
Odyssey-ben Kassandra miatt lett 180 órám, minden ikont kipipálva, de utána uninstallt nyomtam és nem vágyom vissza.
Valhalla egy végtelenül unalmas, érdektelen, élettelen, lélektelen játék lett. Lehetne a neve Icons on the Map Simulator 2020. Egy soha véget nem érő zombulás az egész, ahol csinálod a tökéletesen egyforma story arc missionöket, a 90%-ban érdektelen world eventeket egy marék xpért. Lootolsz ezer ládából egy nagy semmit, mert a lootot kihagyták a játékból (illetve az összes értelmes armort/fegyvert a Helix Store-ba rakták be), arrébb tolsz ötszáz dobozt, hogy lootolhass mögötte egy újabb semmit.
Nem is lenne baj, hogy ilyen irdatlan hosszú, ha adna valami jutalmat érte a játék, ha beleteszek egyhavi munkaórát. De itt nincs semmi, nincs értelme semminek. Statok semmit nem számítanak, loot nem számít, a kezdő szetben végig lehet menni a játékon és észre se veszed. Angliai területek megnyerése egy nagy kamu, igazából nincs is köze a sztorihoz a nagy részének, csak azért találták ki, hogy 16x megcsináltassák veled ugyanazt az 5 missiont. Felfedezni nincs mit, csak falakon lehet mászni meg dobozokat tologatni. Max ki kell találni, hol mássz fel a dobozhoz, hogy arrébb tudd tolni, hátha három helyett most öt silver lesz mögötte. -
l.skywalker
titán
válasz
s7evcsenko #136150 üzenetére
Pedig bejelentették, hogy jönnek Game Pass-ba ezek a játékok is, amint az üzlet lezárul.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
s7evcsenko #136022 üzenetére
Én csak a Bf bétával próbáltam, ott mindig kellett mindkét kliens.
Annyi hogy a steam-nek elég az origin “vékonykliens” amit felrak.
Amúgymeg egymást indítgatták, ha nem futottak. -
Źşë'
addikt
válasz
akkor ezek szerint ha egy másik origin akkuntal lép be az ember akkor oda regisztrálja? plusz ha megvan az adott játék már originen (egy adott fiókon) és ebből kifolyólag pl ha másik akkuntal lép be originre, akkor steam onnantól kezdve onnan fogja tudni majd csak elindítani? annyira nem értem ezeket a 3rd party akkuntokat steamen
-
válasz
Működik cucc gond nélkül de később lehetnek bajok.
2 "hiba", ami velem nemrég előfordult:
1) Az Origin programban érdemes beállítási alapértelmezett telepítési helyként a Steam-es játék könyvtáradat. Ez az ellen lesz jó, hogy egy Origin frissítés után megvan az esélye, hogy a kliens nem fogja többé látni telepített játékként az ilyen Steam->Origin játékokat.
Azért ciki a helyzet, mert Origin játékként az Origin-nem kellene a mentéseket szinkronizálni, így ha itt eldobja magát, és te pedig felül írod, akkor törölheti a mentéseket.
2) Soha ne legyen ékezetes karakter az Origin-es játékok elérési útjában, legyen az a meghajtó vagy egy mappa neve, valamint a Windows profilban sem, mert néhány játék így nem tud menteni, vagy el fogja dobni magát - lásd 1-es pont.
Nálam az első ilyen "nem mentek csakazértse" játék a BF Bad Company 2 volt, és a hiba oka az volt, hogy a felhasználó nevemben volt ékezetes betű. -
FunPro
őstag
válasz
Szerintem nincs akkora sáp.
Most nem néztem utánna, de szerintem az ea-vel tuti kötöttek valami egyedi megállapodást.
-
válasz
s7evcsenko #136017 üzenetére
Megvettem steam-en, indítja origin-t.
Viszont első indítás után bekerült origin könyvtáramba, így a steam már nem kell utána.
Érdekes, hogy a steam-en a 30%-os sáp mellett is olcsóbb, mint a saját boltjukban. -
TheNewDawn
addikt
válasz
s7evcsenko #136007 üzenetére
Esküszöm te vagy az első akitől ezt hallom, olyan 25-30 szélsőséges véleménnyel szemben.
Pedig az igazság ehhez áll a legközelebb. Kinda Cyberbug 2077 feeling, csak ott azért jó pár ember reaálisan értékelte.De ott is az van, hogy amíg a főszálat tolja az ember, ( csak ugye ott még kell egy nagyon jó gép hozzá míg Death Stranding kiválóan fut budget gépen is) addig tök jól el lehet lenni vele, és úgy tűnik hogy egy kiváló játék vannak a történetnek nagyon jó részei és kiváló karakterek is, de amint letér róla és próbál elmerülni a világában akkor jön a feketeleves.
Viszont a 7300 FT ot amennyiért kapható, már az is bőven megéri szerintem, ahogy a Death Stranding is a 4200 at
-
l.skywalker
titán
válasz
s7evcsenko #135997 üzenetére
Amúgy ez van inverz nálunk is. US Store-ban 14,99$ a Death's Door, amiből lejon 10$ a kuponnal. Nálunk 4190 Ft a játék, és a kupon 4390 Ft-tól érvényes, pedig akkor befigyelt volna a vásárlásaim közé.
-
FunPro
őstag
válasz
s7evcsenko #135997 üzenetére
Az én olvasatomban minden olyan eredmény bugnak tekintendő, ami a programozó/adatbáziskezelő akarata ellenére következik be.
Mivel nem látunk bele a háttér-folyamatokba, ezért csak lehetséges bugokról beszélhetünk.
Nem tudjuk, a kuponozásnál miként osztoznak a cégek egymással. Azt viszont tudjuk, hogy az uk store-ban az akció a kuponhatár alá van belőve.
Lehet tehát, hogy az r* nem szeretné, hogy kuponnal megvedd az online-t, viszont a devizaváltás az epic részéről már úgy jött össze, hogy a magyar boltban a játék a kuponhatár fölé eshet.
Ha ez a kuponhatár nem érdekli az r*-ot, akkor feature. Ha érdekeli, akkor pedig a magyar store bug-ja.
-
Golden9
veterán
válasz
s7evcsenko #135983 üzenetére
A Remnant From the Ashes lesz az, és ezzel együtt négy játék lesz a tizennégyből amit már osztottak egyszer ingyenesen
.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
s7evcsenko #135949 üzenetére
Nem tudom, nem fb-ozom. A "magon" írtam.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
s7evcsenko #135945 üzenetére
Írtam neki még tegnap éjjel. Ha többen kérik, szívesebben csinálja.
De, hátha. Pedig nagyon akartam tolni az Odyssey-t.
-
i2k
őstag
válasz
s7evcsenko #135945 üzenetére
DeepL-el fordítanak. Ráadásul, úgy tudom, hogy 1 személy.
-
eami
veterán
válasz
s7evcsenko #135799 üzenetére
tutira nem az. Nem tudom más régióban hogy megy, de nálunk a premium max 4 eszközt enged egyszerre.
-
phenomHUN
senior tag
válasz
s7evcsenko #135763 üzenetére
Golddal is ugyanannyi.
-
gyimger
őstag
válasz
s7evcsenko #135731 üzenetére
GOG-os Control és Ghostrunner egyelőre tényleg a helyén, de vajon meddig
-
l.skywalker
titán
válasz
s7evcsenko #135731 üzenetére
Nekem van egy eredeti, de a bátyámnak vettem egy kulcsot ott én is, most elküldtem neki, be tudja-e még váltani
-
cyberkind
félisten
válasz
s7evcsenko #135649 üzenetére
Szerencsés vagy, én a második kört már nagy részt úgy játszottam, hogy nem is érdekelt semmi a sztorin kívül, csak felvettem a szilánkokat, megnyitottam majd bezártam, ennyi, nálam ez lefutott, Steam-re meg is írtam a negatív értékelést és persze töröltem a játékot, ezt nem lehet még csak rendbe hozni se, és akkor nem beszélve az élettelen városról meg társairól ami már alapból bukó.
-
echterion
nagyúr
válasz
s7evcsenko #134726 üzenetére
Nekem kanadai account-ra engedte behúzni, pedig sose játszottam vele. PS App-ból.
ZsoZso: Köszi a tippet.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
s7evcsenko #134475 üzenetére
már azt hittem lesz kosár
-
FunPro
őstag
válasz
Én még mindig azt mondom, hogy aki mögött ennyi pénz van, annak eleve egy olyan kliensel kellett volna kijönnie, ami az összes többi létező kliens fícsörét tartalmazza.
-
cskamacska
addikt
válasz
Már ide hallom hogy reszketnek.
Fun fact: Steamon 2009 környékén (nem tudom pontosan mikortól, mert előtte nem voltam multimackó) már volt a barát listán, és a chat ablakban game info gomb, ahol meg lehetett nézni hogy játékon belül milyen szerveren, játékmódban, pályán, milyen pontszámmal, milyen népek között játszik az ismerős. Ablak alján lévő join gombbal pedig jól mellé lehetett ugrani.
-
cyberkind
félisten
válasz
s7evcsenko #134338 üzenetére
Én azt nem tudom elképzelni, amit szinte biztosan megfogunk kapni, az az Uncharted széria vagy kolleksön lesz, elvégre az már véget ért.
-
Dilikutya
félisten
válasz
s7evcsenko #133798 üzenetére
Én vettem pár éve egy Xbox360 kontrollert, mert nyilván a Mortal Kombat játszhatatlan billentyűzetről, de pl. a LEGO játékok is. Aztán egyszer Xboxon kipróbáltam a Left 4 Dead valamelyik részét, és elborzadtam. Majd otthon nekifutottam próbaképpen a GTA IV-nek. Sétálni, autót vezetni nem is volt rossz, de amikor harcra került a sor, gyalázatosan rossz volt a célzás (ujjal igazítani a célkeresztet kevésbé természetes mint egérrel, ahol szintén kézzel, karral célzol, mint a valóságban is). Aztán felfedeztem a célzás rásegítő gombot, egy pöccintésre a célkereszt valamelyik ellenfélre ugrott, nem feltétlen elsőre arra akit lőni akartam, és az szépen meg is ölte a játék élményét. Maradtam is a billentyűzet és egér párosnál. Aki ehhez van szokva, annak biztos jó, de célzást igénylő akciójátékokra PC-n van szerencsére alternatíva a kontroller helyett. Egy Call of Duty-t, Battlefield-et meg el se tudok képzelni egér nélkül, nyilván nem véletlen van amúgy a multiplayer is külön választva.
-
FunPro
őstag
válasz
s7evcsenko #133798 üzenetére
Én több szempontból nem értem még mindig a nézetet.
Elve, ha tényleg egy olyan játékban gondolkodnak, ahol egy tökig személyre szabható karakter van, miért csak a tükörben láthatod?
Adta volna magát, hogy itt mindent cserélgethess. Kezek/lábak/fej/testrészek, félig robot félig gép emberek. Mindenféle abszurd öltözékek, járművek, hajviseletek...
Ez a játék külső nézetért kiállt!Ráadásul, miért most váltottak "arculatot". Letolták a witcher 3-at. Most volt a legnagyobb a hájp, ennél jobb alkalom nem volt és nem is lesz a szakításra. Erre most kezdenek próbálkozni az fps nézettel? Amikor a witcher 3-ra már nagyjából beletanultak a tps-be? Még ha bele is untak a tps-be, akkor sem ennél a játéknál kellett volna "valami újjal" próbálkozniuk.
Így nagyjából csak kiadtak egy újabb deus ex játékot...
Vagy arra számítottak, hogy az lesz a kritikai buktató, hogy csak egy átskinezett witcher lett volna? És ha az lett volna? Mindenki bepuszilta volna csípőből, és talán még a fejlesztés sem ment volna ilyen szarul.
-
tomsolo
addikt
válasz
s7evcsenko #133655 üzenetére
még jó, hogy ez arra volt válasz ahol beosztották a szegény ember pénzét játékra
-
echterion
nagyúr
válasz
s7evcsenko #133655 üzenetére
Hagyd, egy elvakult hatert nem lehet olyan apróságokkal zavarba hozni, mint pl. a tények ismertetése, saját állítással való szembesítés.
Karácsony van, hagyjuk pihenni a témát szerintem. Boldog Karácsonyt Mindenkinek IS! -
cyberkind
félisten
válasz
s7evcsenko #133648 üzenetére
-
esezmiez
tag
válasz
s7evcsenko #133638 üzenetére
Abban a hsz-ben a lényeg az volt szerintem, hogy "a letöltésen kívül semmi pluszt nem ad". És ez többé-kevésbé igaz is. Szerintem. Peace.
-
tomsolo
addikt
válasz
s7evcsenko #133638 üzenetére
nem tudom, talán mert nem tudtok - többek között - szöveget értelmezni?
-
FunPro
őstag
válasz
s7evcsenko #133610 üzenetére
Ebben az esetben én kérek elnézést.
Erre a megoldásra gondoltam egyébként, és ezt gyakorlatban könnyebb refoundolni mint egy kulcsot.
-
FunPro
őstag
válasz
s7evcsenko #133589 üzenetére
Nekem meg tavaly a tescoban visszaadták egy kibontott lepedő árát, azelőtt az obiban pedig egy villanykörtéjét.
-
FunPro
őstag
válasz
s7evcsenko #133582 üzenetére
A kulcs ugyan olcsóbb (aminek megvan az oka), viszont refoundot az életbe nem fogsz tudni kilobbizni, ha már egyszer aktiváltad. Nincs olyan opció, hogy ez tegnap kétszer ennyibe került, nincs olyan opció, hogy el sem indul/bugos/unalmas, kérem vissza a pénzem. Ez az ára az "olcsóságnak".
Ha ezzel együtt tud élni az ember, nincs probléma.
-
Dilikutya
félisten
válasz
s7evcsenko #133575 üzenetére
És mindenhol a Steam biztosítja steam-es játéknál, bárhol is veszed. Pont erről beszélek, ez a "sallang".
-
SenorGrande
senior tag
válasz
s7evcsenko #133575 üzenetére
Igen, milyen dolog már az, hogy elgondolkodunk, hogy mi miért lehet. Borzasztó.
Egyszerűbb ugyanazt hajtogatni, és verni az asztal szüntelen. -
Dilikutya
félisten
válasz
s7evcsenko #133566 üzenetére
Az a sok haszontalan szar a Steam-en az, hogy ha megveszed az új Doom-ot a GMG-n, akkor nem a GMG, nem a Bethesda és nem is az id Software adja mögé a hátteret, ahonnan le lehet tölteni, meg a mentéseket kezelni. A többi csak a sallang, szociális részről nekem az Epic is kielégítő, mivel azokat a funkciókat sehol nem használom.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
s7evcsenko #133566 üzenetére
"Az átlag vásárló rohadtul nem nézi szerintem, hogy mi van a háttérben"
Pontosan erről van szó, erről szól a hozzászólásom. Nulla gondolat, hogy mi lehet a háttérben, csak mantrázni a Z-nél olcsóbb X-szel a C. És ennyi, itt megállt a tudomány.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
s7evcsenko #133433 üzenetére
ez pont olyan mint emagon a hivatalos emag, stb. boltok, meg a kispista sufni's collector kft. termékhirdetése ugyanott (legjobb amikor gmailos címe van, ezt a bb topicban szokták tárgyalni).
-
csuvicsuva
addikt
válasz
s7evcsenko #133449 üzenetére
Nem, azért tettem a végére a smiley-t. De én már annyi játékot sem veszek, mint tudjukki.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
s7evcsenko #133446 üzenetére
Jut eszembe, ha valakinek elfogy a kuponja, akkor szóljon és megoldjuk okosba.
-
phenomHUN
senior tag
válasz
s7evcsenko #133446 üzenetére
Ezeknél nincs refund 2 héten belül?
-
SenorGrande
senior tag
válasz
s7evcsenko #133431 üzenetére
A G2A egy piactér weblap, és mint weblap/szolgáltatás, legális. Régen is voltak promók, pl. paypal-lel, e-sport rendezvényekkel közösen is.
Az igazi probléma a kufákkal lehet rajta; a kulcsok származási forrásaival. Ezért van száműzve, joggal. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
s7evcsenko #133435 üzenetére
GOG kód? Ruszki VPNnel 20 font körül volt beszerezhető, gondolom úgy szerezte az a tag is akitől vetted. Ez már nekem annyira himi-humi, hogy tényleg csak egy hajszál választja el a torrenttől, úgyhogy kihagytam.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Szürke forrás != illegalitás. Sőt a szürke forrás még csak nem is pejoratív jelző, bármennyire is úgy érzik néhányan. A G2A olyan mint az eBay, ami legális ugyebár, de attól még az eladók rajta átbasszarinthatnak.
Szerk: egyébként számomra is WTF az akció
.
-
Golden9
veterán
válasz
Mindig is az volt. -> https://en.wikipedia.org/wiki/G2A
-
TheNewDawn
addikt
válasz
s7evcsenko #133320 üzenetére
de jogos, igazad van.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
s7evcsenko #133320 üzenetére
Ahogy mondod, csak az alap EA Play jár a Game Passhoz.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
s7evcsenko #133318 üzenetére
nagyon nem, gamepass kereteben ingyenes ugyanis.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest