- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
válasz
ZsZso #151045 üzenetére
Ez egy indi játék. Hiába fújják tele, sose lesz olyan.
Én még megjelenéskor raktam bele 10-20 órát. Tök jól elvoltam vele, felfejlesztettem a pisztolyt és űrhajót. Majd igen, rohadtul üres lett a játék. Az update-ekbe belenézegetek és teljesen igazat adok, a játék még mindig ugyan olyan semmilyen. -
VoltanIgor
aktív tag
válasz
ZsZso #151042 üzenetére
"Vagy ha 2-3 évente 10-20 órát boldogan ölök bele, akkor nem szabadna így belekötnöm, mert bőven megszolgálja amire hivatott?!" Ezen felül mit vársz tőle még? Ezzel bőven megszolgálja a magáét.
Tipikusan az a játék, amire érdemes párévente mindig ránézni, csillelni benne pár tucat órát, ennyi és nem több, ez is jobb, mint amit a legtöbb játék elmondhat magáról.
-
FunPro
őstag
válasz
ZsZso #146884 üzenetére
Nyilván nem véletlenül morzsolódott le az a 40 kritikus. Valószínüleg azok kapnak tesztelő példányt, akik nem írnak rosszat a játékról. A kritikusok ezáltal nem is adnak kifejezetten rossz pontot, mert kiesnének a pixisből és megszűnnek a megélhetésük. Ezért érdemli meg azt amit kap az az illető, aki ilyen kritikákra hallgatva vásáról. De hogy ehhez mi köze a days gone-nak azt nem tudom.
10k értékelés a star wars-ot is felnyomhatja, ráadásul az emberek most pipák a mentéseik miatt (jogosan). 5 nap alatt nem lehet következtetéseket levonni. A cyberpunk még mindig 1-en állna szerintem, ha csak az első napos értékeléseket vennénk alapul.
A days gone-al a jobb összehasonlítás a most bebukott concord, ahol a sony az elsőnek azért nem szavazaott bizalmat, mert épphogy csak "tűrhetően" fogyott (8 millió+ eladott példány), az utóbbin meg buktak vagy 200 milliót.
-
Zó
aktív tag
válasz
ZsZso #144956 üzenetére
Nekem kifejezetten tetszett a Hob's Barrow, ha a főhős bizonyos döntései a végjátékban zavaróak is lehetnek, szuper atmoszférájú viktoriánus folk-horror. A Wadjet Eye meg nem fejlesztő, de szinkronban profik lettek, itt is érezhető a bábáskodásuk. A puzzle design szetintem alapvetően jó és logikus, de veteránként túl könnyű és kézfogós, tehát mondható casualnak, bár szerintem sokan elakadnának menne manapság.
Deception alatt nyilván a Blackwellre gondolsz, abból csak az elsőt játszottam végig, tetszett, de a téma egyelőre kevésbé ragadott magával, hiába jobb játékmenetre. A jegyzetfüzetes nyomozósdi jó mechanika, ha régi is. Örülök, hogy a Wadjet Eye felmelegítette, már a Shivah-ban is benne volt.
A DotT vagy a S&M óriási klasszikus, a Kyrandiából viszont szerintem csak a 2 kiváló, a többi fájdalmas (az 1-ben a labirintusokhoz térképeket rajzoltam, a 3-ban is volt ilyen, ez ma az AI-t is kiakasztaná). Pedig a 3 érdekes dolgokat próbál, hatféle módon lehet kijutni a szigetről az első fejezet végén (nekem legalábbis ennyiféleképp sikerült, ha néhány megoldás hasonlít is egy másikra).
-
FunPro
őstag
válasz
ZsZso #137427 üzenetére
Igazából ezt most nem tudom mire vélni.
Én már valahol olvastam olyat, hogy valamilyen kulcsot be tudsz aktiválni régión kívül, csak 3 hónap vagy fél év után tudod elindítani. Olyat is lehet csinálni, hogy átállítod a régiódat (ahogy a cikkben is van), és ehhez nem biztos, hogy kell vpn. Azt mondjuk nem tudom, hogy egy ilyen "kiruccanás" a kulcsokra is vonatkozik-e, vagy csak az áruházra.
Mindenesetre érdekesek a dead cells fejlesztői is, mert ha megnézzük a steamdb-t, a játék elég gyatrán van beállítva.
Ha mondjuk összehasonlítjuk azt és a devil may cry hd-t, egyből szembetűnik, hogy a dmc-ben van egy extra kitétel. Míg a dead cellsben csak aktiválási korlátozás van, addig a dmc-ben már van futtatási korlátozás is, magyarul hiába trükközöd ki vpn-el az aktivációt, a játék futtatása alatt is folyamatosan vpn kell, és gondolom a profilodnak is mindig abban a régióban kell lennie, ahol "megvetted".
Ez miért nincs beállítva a cells-ben? Persze, így legalább lehet árat emelni.
-
válasz
ZsZso #137190 üzenetére
Igen, GG.deals.
Tegnap este beléptem, hogy ránézzek hátha van valami jó kis széles ár és ez fogadott.
Rámentem egy csomó játékra és valóba ennyi volt az ára, de mind ilyen altergift volt, amiről fogalmam sincs hogy mi és hogy működik.
Kinguin és Instant gaming kulcsok voltak többnyire.Kb fél órát éltek az árak az én belépésemtől számítva, utána már mind elfogyott volt.
Egyet behúztam kívácsiság képp, de még nem mertem megpróbálni az aktiválást, hátha valami scam dolog ez. -
l.skywalker
titán
válasz
ZsZso #136627 üzenetére
Én kétféle játékkal játszok a Game Pass-ban:
1. ami régóta érdekel és bekerül - így végül nem veszem meg. Ilyenek voltak ezek pl.:
Marvel's Avengers
Curse of the Dead Gods
The Ascent
A Plague Tale: Innocence
The Medium
Gears of War: Ultimate Edition
Ori and the Will of the Wisps
Halo 5: Guardians
ReCore2. amik épp kikerülnek belőle és még nincsenek meg azokra rápróbálok és van egy-két cím ami meglepően jó volt, volt olyan amit utána meg is vettem:
My Friend Pedro (ezt PC-n és konzolon is letoltam)
Pikuniku (főleg a gyerekek nagy kedvence bekerülés óta, de couch coop-ban én is játszottam velük és ötletes játék)
OId Man's Journey
Kingdom Come: Deliverance (ebben 100+ óra is bekerült és végül megvettem vagy 5 platformra)
Minecraft Dungeons
Donut County
Spiritfarer
Call of the Sea
Exo One
Kill it With Fire
Townscaper
Ghost of a Tale
Unpacking
Moving Out -
FunPro
őstag
válasz
ZsZso #136287 üzenetére
Nekem a lételemem a mazochizmus.
Sokáig azt hittem, hogy én végképp kiégtem. Nem tudnak lekötni a játékok, ennyi volt.
Aztán rájöttem, hogy a nagy csudát! Engem csak szimplán nem tudnak lekötni a trendi játékok, amikkel mindig próbálkoztam. Elunom a grindolást, elunom a céltalan sétálgatást, elunom a monoton ismétlődő feladatokat. Nem bírom, ha valaminek nem látom a végét.
Így jutottam el odáig, hogy engem két dolog tud rávenni arra, hogy befejezzek egy játékot.
1) Rövid.
Amelyik játékok nagyon tetszenek, ott ez még talán zavar. Viszont általánosságban nekem egy játékból 10-12 óra bőven elég. Nem kellenek nekem fillerek. Legyen egy játék 12 óra, de az a 12 óra legyen felejthetetlen élmény.2) Folyamatosan kihívások elé állít.
Legyen az szellemi vagy ügyességi kihívás, ha folyamatosan kapom a megfelelő impulzust, akkor az le tud kötni.Én már több játéknál írtam, hogy engem nem zavar, ha egy játék "nehéz", amíg a nehézség nem a játékmechanikából fakad. Ha én béna vagyok, akkor béna vagyok. Ezzel a tudattal együtt tudok harcolni egy bossal akár 12 órán keresztül, mindenféle frusztráció nélkül.
A sekiroban a legjobban az dühít, hogy ez egy fromsoftware játék. A Nioh (az én szememben) minden szempontból jobb játék, mint a Sekiro. Ami ugye azért paradox dolog, mert a fromsoftware a souls.
Én tőlük nem várnék olyat, hogy egy játék például ilyen szinten legyen scriptelve.
Egy dark souls-ban bemész a bosshoz, és meglep. Ha lenyomja a moveset-et, akkor tudod, hogy lenyomta a moveset-et.Persze, a hiba biztos bennem van, mert valamire még is megkapta a játék a goty-t. Ilyen dolgok mellett amúgy nem tudom hogy jött neki össze. Gondolom konzolon vagy éppenséggel egy rtx 3090-el nem buknak ki az olyan jellegű hibák, amik még ezt a bescriptelt harcrendszert tovább rontják.
-
-
tomsolo
addikt
válasz
ZsZso #136095 üzenetére
huá, jó régen jártam itt
BUÉK
Tavaly nem sokat játszottam - és még kevesebbet vásároltam, talán 2021-ben összesen 3 játékot ha vettem.
A karácsonyi salekor behúztam a Tekken negyedik SP-jét - Kunimitsu állat jó benne - tudom ajánlani.
G2an megvettem a Partisans 350 Ft-ért - talán 5 centit ha toltam.Kis torrentes tesztelés után behúztam az AI: Somnium Files-t, ez egy viszonylag újabb Spike Chunsoft játék - Danganronpa, Zero Escape játékok.
Ilyen VN nyomozósdi, klikkolással meg sok csavarral a történetben - olyan 6 féle vége van, viszont (bár ellentmondásként hangozhat) ezek a különféle befejezések összekapcsolódnak egymással, de nem akarom nagyon elspoilerezni.
A főhős egy a speciális ügyosztályon dologozó, félszemű nyomozó akinek a 6 évvel ezelőtti életének a 98%-a kiesett, csak pár alapdolog maradt meg neki róla. A félszemét pótólandó egy elektronikus műszeme van saját mesterséges intellegenciával, ami nem csak telefonálni tud meg spéci képességeket (X-ray, Zoom) adni, hanem teljes értékű partnerként tud segítkezni az ún. "álomnyomozásokban" is.
Utóbbi egyfajta pszichikai vallatás (PSYNC) hogy olyan információkhoz jussanak amit nem szívesen/képesek tudnak elmondani az alanyok. Néhány helyen többféle módszer is van milyen fontos infóhoz lehet jutni a PSYNC alatt, a történet főleg ezek mentén fog majd elágazni. Egyetlen kikérdezést leszámítva nem nehezek, de ott majd fel kell kötni a gatyát rendesen.
Olyan 30 órát lehet vele elklikkolni, mire mindennel képben leszünk, a történet kicsit mangás, jóféle a japán szinkron - tudom jó szívvel ajánlani.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
ZsZso #136095 üzenetére
Én befejeztem a
A Plague Tale: Innocence -t.
a Still Life 2-őt,
Tortured hearts 2 -őt,és belekezdtem:
Death stranding,
Tortured hearts 3A Tortured hearts jó kis old-school rpgék, a Death stranding ot meg alig tudom abbahagyni..
-
_drk
addikt
válasz
ZsZso #136095 üzenetére
Feltettem a Halo-t, játszottam vele egy kicsit, de eddig nem szippantott be.
Diablo 2őt pont meguntam, most a 3al játszottam kicsit, és észre is vettem hogy lehet szidni a 3at de sokkal jobb a rendszere. Jutalmazóbb, nem fizetős.
Eszembe jutott mekkora fasza volt év elején a Hades, így azzal is nyomtam kicsit.
Dark Souls3 Convergence mód-ot végigvittem.
El is kezdtem a Ds2őt. Na azzal nem nagyon haladok.
Aztán azóta meg munka van és spórolok az Elden Ringre.
Egyedül a Dishonored 1-2őn remegett a kezem, de így is annyi szar le van szedve és nem játszok velük. -
echterion
nagyúr
válasz
ZsZso #136095 üzenetére
Én egyet vettem: AC Valhalla. Az egy hónapos uplay+ trial alatt megtetszett, gondoltam, megveszem epic-en. 3200 pénz volt, de sajna nem tudtam még elindítani, mert kicsit változott a helyzet: az indiai epic acc nem kompatibilis a magyar ubiconnect-tel, szal support, meglátjuk, van-e erre megoldás. Régiót már nem tudok váltani epic-en.
Egy játék ment nálam: Yakuza: Like a Dragon. Nem rossz cucc, de a többi Yakuza játékhoz képest gyenge, most járok a 8. fejezet elejénél, most már végigtolom, de nincs akkora lelkesedés, amint az elődöknél volt.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
ZsZso #136095 üzenetére
Hey, pedig azt hittem én viszem a kört.
Semmit, mivel kuponom sincs, csak egy Farmer's Dynasty-t és egy RetroWave-et húztam be. Mivel rettenetesen hosszú a backlogom, és ezzel fordítottan arányos a játékra fordítható időm, így önmérsékletetet tanúsítottam. Majd a Summer Mega Sale-en jöhet a Legion, Fenyx, Valhalla trió. Esetleg idén még a Horizon Zero Dawn, Days Gone, God of War.
-
válasz
ZsZso #136095 üzenetére
The Gunk , exploration/walking sim, vegigjatszva, ms game pass
The Pedestrian, logikai, féluton jarhatok benne, ezt is biztosan vegigjatszom, ms game pass
Chicken Invaders, egy-ket naponta egy ora haverokkal, shooter, steam
Halo Infinite, fps, elkezdve, nekem eleg kozepes erzes, ugy kell noszogatnom magam, hogy haladjak (epic).
Jurassic World 2 a gyerekkel, sok ora, epic
Loop Hero, roguelike, kb 10 orat tettem bele eddig, free epic
DARQ , logikai, free epic -
TheNewDawn
addikt
válasz
ZsZso #135967 üzenetére
Próbálkoztam én is, de megadtam magam, beficcent a The Banner of Saga trilogy, a Desperados 3 és Shadow Tactics standalone kiegje is, és lehet még 1 re benevezek majd.
Persze, simán lehet ezek is 1 év múlva ingyen lesznek, de mostanában már bármekkora is a backlog, igenis játszom az újonnan vett gamekkel, ha csak pár hónap múlva is.
2500 Ft meg nem pénz ezekért tényleg . Meg bízom benne ha most évvégén full jóllakik a hörcsög, akkor egy ideig utána békén marad -
Maxxy10
addikt
válasz
ZsZso #135311 üzenetére
Nekem a Felix bejött
Azok a puzzle dolgok elég szórakoztató tud lenni illetve a harc meg ilyen hack and slash. Egy forintot nem adnék érte de Ubisoft+ban tökéletes. Nem kell komolyan venni a játékot és akkor szórakoztató tud lenni.A Légió meg jól kezdett de utána meg nagyon egyhangú lett a játék. De az látszott is a játékon mert hamar ment a levesbe. Vissza hozták az első rész főhősèt ami nem rossz ötlet de ahhoz meg kevés a sztori. Az első részt imádtam az a bosszú hadjárat nagyon adta de utána már csak lejebb ment a játék.
Valhalla meg szerintem olyan, hogy erőltetni kell és utána egyszer csak magával ragad a játék. Sajnos múltkor én nagyon sok bugot tapasztaltam így abbahagytam de nem rossz. Viszont meg sem közelíti az előző rész színvonalát. Azt kár volt AC néven kiadni. Atlantisz... Zseniális
A hajózás számomra meg nagyon kielégítő volt jókat szórakoztam vele.
Illetve ahogy láttam a Valhalla nagyon tartja az árát az előző rész sokkal hamarabb ment lejebb ha jól emlékszem. Az ultimate kiadást vettem valami 35£ körül.Ami számomra mindig feltűnik, hogy a Ubisoft játékokban mindig a másik játékból veszik a mozgás animációt. Számomra ez elég zavaró
-
DJGABI
addikt
válasz
ZsZso #135226 üzenetére
Ha csak a kettő közül lehet választani akkor inkább ne a Fenyx-et. Hú, tettem bele egy 10 órát, de már ennyiből lejött, hogy olyan tipikus Ubi-s játék... Pedig első 3 AC-t imádtam, platformereket is kamázom, így látatlanba a Zelda BOTW is tetszett, meg is örültem mikor kijött az első trailer, hogy megcsinálják ezek pécére, aztán... Hát tök csalódás. Valahol el is akadtam benn, de valahogy az egész nem áll össze, párbeszédek bénácskák, sztori tök érdektelen, iszonyatos grindfest az egész.
De ha már gaming: tegnap végre volt időm játszani, pont ilyen Switch-re ajánlott legjobb játékok YT videót néztem, a listában ott volt az A short hike [link]. Na mondom mi ez a indie csoda... Steamen whistlistezve volt, de látom epicen már osztogatták ingyen, na mondom remélem be volt húzva. És hát igen. Kellemes kis kikapcsolódós sétaszimulátor. Picit olyan Firewatch-os, de ebbe azért több az interakció. Aki szereti az ilyesmit annnak ajánlom. Grafikát mondjuk én erről a nagyon pixelesről egyből húztam is fel. Így még szép is volt.
-
echterion
nagyúr
válasz
ZsZso #135226 üzenetére
Ó bakker, majd elfelejtettem, hogy ubiplusz is van, meddig is, szept. 1-ig? Úgy beszippantott a Yakuza 6,hogy elfelejtettem. Pedig a Legion-t végig kellene tolnom, mikor kipróbáltam, nagyon bejött, utána a WD2 rendesen nem tetszett.
Amúgy mi volt a baj azzal a topcashback-kel? Nem jól vettem ki, hogy happy end lett a vége?
-
válasz
ZsZso #135213 üzenetére
Nekem bejott a Last Stop, most vegeztem ki. Nincsenek benne igazi valasztasok, de a sztori tetszett. Hades-t nem tudtam megszeretni, nekifutok majd még egyszer. Ebben a kategoriaban lenyegesen jobban bejott a Dead Cells. Mai uj hozzaadott igeretes ms game pass cucc a Twelve Minutes, mindjart el is kezdem.
-
_drk
addikt
válasz
ZsZso #135213 üzenetére
Múltkor írtam Hadesról itt, hogy eléggé félre van értékelve. Vagyis inkább közvetítve mégis milyen játék.
Azért nagyon réteg játék nem lesz év játéka!Humankind meg hétvégén lesz terítéken D2 open bétával.
Csak ezeket a stratégiákat sose tudom végig vinni...
A felénél mindig újra kell kezdeni -
i2k
őstag
válasz
ZsZso #135146 üzenetére
Pár nap múlva leszek 48 éves (basszus!), és hasonlóan érzek pár dologban.
Nemrég végeztem a "Days Gone"-nal, offline.
Nem fogom részletezni, SG-n már írtam egy kis szösszenetet, de ami a leginkább zavart: basszus egy AA(A) játéknál a lépcsőn lefelé gyaloglós animációt milyen szarul csinálták már meg! Totál 90-es évek közepe!
Iszonyatosan illúzióromboló, miközben az átvezetők alatti animációk, karakterek kifejezései, és úgy általában a játék grafikája (ami nekem szintúgy nem a leges-legfontosabb --- de, egyúttal: a pixel grafikától már hányok) is nagyon rendben van, a hangokkal, sztorival, hangulattal együtt. A lassan egyhangúvá vált küldetéseket nem említem, mert ezek a sandbox játékok rákfenéi.//szerk.:
Közben meg a Code Vein esetében még a lépcsőn lefelé gyaloglást, vagy a létrán felfelé szökkenést, vagy azon lecsúszást is meg tudták gyönyörűen oldani... -
FunPro
őstag
válasz
ZsZso #135146 üzenetére
Nekem egyébként még időm lenne is játszani
(bár most döntöttem negatív rekordot, mert 2 hét alatt játszottam valami 8 órát úgy, hogy egy hétig szabin voltam.), de valahogy mindenre ráunok.
Arra jöttem rá, hogy nekem az ideális játék az, ami maximum olyan 12 óra alatt befejezhető. Ahhoz már nagyon olyan játéknak kell lennie, hogy tovább élvezni tudjam. Az utolsó ilyen a nier automata, nioh és a code vein volt, amikbe röhögve belement fejenként a 30-60 óra. Meg a sok programozgatós/logikai hülyeség, de azokat nem hozom fel, mint "játékélményt".
Ezeken kívül maradnak a rövidke, pixelart gyöngyszemek.
Csak már azokban is sok a rogue, amik túl sok vacakodást igényelnek, így ezeket általában passzolom. -
Zolás
addikt
válasz
ZsZso #135146 üzenetére
Én is így vagyok, és ezért visszatértem a virágboltba. Ha már képtelenek demót csinálni. Amiről később is úgy gondolom, hogy kell, azt megveszem, akciós, nekem elfogadott áron. Az egyik ilyen a Doom Eternal. Most esik be az ára elfogadható szintre, csak a bethesda launcher gondolatát kell még megszoknom. A többi mellett piszkosul nincs kedvem még egyhez. Plusz benne van a game passban, lehet inkább arra fizetek elő, és le van tudva.
-
Dilikutya
félisten
válasz
ZsZso #135146 üzenetére
Én most sokalltam be a Far Cry-tól.
Év végén lenyomtam a 3. rész 2. felét több év kihagyás után, aztán ha már az Epic kicioccón adta, akkor az 5+New Dawn is pipa pár hónap alatt, az ugyanekkor vett 4-be még belekezdtem, de az már kínszenvedés ezek után.
Pedig ugyanaz, igazából látványosan a grafika sem jobb egyiknél se, játékmenet is csak a New Dawn-ban más picit a kamu rpg elemek miatt. De lehet nem egymásután kell ezeket pár hónap alatt...
Nem vagyok grafika fétisiszta, de tényleg gagyizásnak érzem a futószalagon jött pixeles indie gyöngyszemeket. 1-1 elmegy, poén, retro, de annyi van belőlük. Nyilván egy Broforce-nál ez autentikus, bár azt legalább komolyan vették a maga keretei között látványra, valóban a hőskorszak legjobb címeit idézi a képi világ.
Assassin's Creed-del viszont ki lehet kergetni a világból.
Tetszik, hogy milyen korokban, környezetben vannak, de már az eső részt elkaszáltam az első jelenkori jelenetnél. Totális faszság az egész.
Black Flag-be még belekezdtem, de ott meg hamar meguntam a sok ide-oda tornászást.
-
FunPro
őstag
válasz
ZsZso #134902 üzenetére
Ó, a jó kis spintires.
Már rég kaptam akkora ínhüvelygyulladást, mint attól a játéktól.
Haverral kitoltuk a spint meg a mudot hardcore-ban. Ma napig nem tudom hogy bírtuk ki, mert volt, hogy egész nap reggeltől estig vittük, és végig nyomni kellett az r2-t.
Vagy egy hétig fájt még a csuklóm is.
A snow is terítéken van, de majd valami steam sale alkalmából.
-
Samus
addikt
válasz
ZsZso #134722 üzenetére
Eh...nem húztam be, mert akkor nem ment valamiért, csak a PS App segítségével sikerült végül a Horizon-t is megszerezni. Webes store-ból egyébként nekem azt mondja, hogy "Not available for purchase". PS App-ból menne. Adót itt mindig külön kell fizetni, mert kosárba rakás után még rápakolna két dodót. Vagy megint nálam futott félre valami?
-
csuvicsuva
addikt
válasz
ZsZso #134616 üzenetére
Nem morcoskodom, csak soha nem fogom megérteni, hogy valaki az egyértelműt sem érti. Nekem rossz a memóriám, én akkor szoktam kérdezni, ha valamit elfelejtek és a keresővel sem találok rá, mert közben elfelejtem, hogy mire akarok rákeresni.
+i2k: jó tudni, hogy valaki már nem csak hörcsögöl, hanem játszik is.
LEGO Bundle-ból van három cím, amelyet meg kéne vennem, pedig még az előző tízzel sem játszottam. Plusz ott van a Shenmue III is a haviban, pedig még az első kettő sem volt elindítva (itt is köszönet még egyszer marossnak
).
-
csuvicsuva
addikt
válasz
ZsZso #134613 üzenetére
Csak én nem értem, miért nem képes a többi ember itt kérdezni? Mindig teleoffolják az on topikot, ráadásul tök felesleges kérdésekkel, pedig érthetően, magyarul írtad le a dolgokat.
Én csütörtökön nem is tudtam behúzni, mert már megvolt, a hozzászólásod után kattintottam hármat, elsőt a linkre, másodikat a getre, a harmadikat pedig a dlcre és ott írta, hogy az is megvan. A negyedik pedig a köszönet volt.
i2k: és most töredelmesen valld be szépen, hogy egyik játékkal sem játszottál még, sem itt, sem ott, ahogy én sem, mert több játékunk van, mint időnk.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
ZsZso #133930 üzenetére
Sci-fi vonalon jó még:
-Whispers of a Machine
-Primordia (ill. úgy általában a Wadjet Eye Games játékai nagyon kellemesek)A Coalition of Point and Clickers Steam kurátora és csoportja jó információ forrás, vagy az adventuregames.hu, ami a legrégebbi magyar kalandjátékos oldal ismertetőkkel, tesztekkel, játék-adatbázissal, magyarításokkal.
-
TheProb
veterán
válasz
ZsZso #133702 üzenetére
Igen, ebbe én is belefutottam és én nálam is ez volt a megoldás. De ez más.
Viszont sikerült rájönnöm nagy nehezen. A GeForce Experience-es "Instant Replay" bolondította meg a játékot. Kikapcsolás után pöccre megy. Bár érdekes, mert eddig még sose tapasztaltam vele gondot. -
TheProb
veterán
válasz
ZsZso #133699 üzenetére
Itt valami "komolyabb" gond van... Fagy a menü, folyamatosan megáll a kép. Ide-oda alt+tab-ozgatva és alt-enterezgetve nagy nehezen eljutottam a "new game"-ig a menüben, de ez így játszhatatlan. Nemtom mi az isten van ezzel. Sem ablakosban, sem FS-ben nem megy rendesen, se natív felbontáson (UHD). Ilyennel még nem találkoztam.
-
Źşë'
addikt
válasz
ZsZso #133531 üzenetére
én is pont arra gondoltam, 5€ kupon sehol, fura mód se ünnepi avatar, se körítés, epic tényleg jobban odateszi magát 3ezerrel, nyilván kell neki a fogyasztói tábor, steamnek meg megvannak a maga hívői akiket kitudnak még mindig aknázni, ilyen a politika is
..ha azt vesszük, öl, butít, nyomorba dönt, ja az az alkohol, na de majdnem
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest