Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZsZso

    Közösségépítő

    Volt szó az ON topikban a Game Passról. Hát nekem most megérte. Life is Strange: True Colors lepörgött és brutál nagy csalódás volt. Én nem értem, hogy miért van tőle mindenki elájulva. Talán azért mert a régebbi részeket (főleg az elsőt) nem látták, vagy TellTale érában nem játszottak ... vagy csak egyszerűen nem veszek észre valamit amit ők igen.

    A játék ahogy én látom: egy szóban unalmas. A sztori gyenge, a karakterek egysíkúak. Végig azt vártam, hogy majd most robban be a cucc, de nem jött meg az érzés. Pontosabban de. 5. résznél összecsaptam a tenyerem és azt mondtam, hogy na végre! Aztán volt egy unalmas és zavaró múltba révedés, majd úgy múlt el az izgalom, hogy el se kezdődött igazán.
    A szupererővel se voltam megelégedve. Egyszerűen nem éreztem szupernek. Még abban sem vagyok biztos, hogy ne lehetett volna kihozni belőle valamit, de ez így nekem kevés volt.

    Már az előző rész is meh volt, de közel nem ennyire. Abban volt pár masszívabb momentum. Itt is próbálkoztak, de valahogy nem ütötte meg nálam a mércét. Áhhh, szomorú lettem volna, ha ezért külön pénzt fizetek. Sajnálom, hogy nekem nem jött át ami a többségnek.

    [ Szerkesztve ]

    armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

Új hozzászólás Aktív témák