- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cskamacska #134683 üzenetére
Kemény
mit gondoltok, mikor javulhat a helyzet a piacon? 2022-2023?
-
Nem tudom ez itt mennyire off topik, tegnap ha már így beregisztrálgattam a pc játékaimat akkor már nézelődtem VGA fronton, mit kínál a piac. 8. éve egy R9 270x-et pörgetek, bár már évek óta nem játszom PC-n csak elvétve. Amikor megvettem 50e Ft volt kb az a kártya, rögtön megjelenés után. Én hülye, azt gondoltam hogy egy 8 éves kártyához képest dupla teljesítménnyel bíró VGA manapság kb pont ugyan ennyibe kerülhet. Mégis csak 8 év telt el. A benchmarkok szerint kb egy gtx 1060 az amiben dupla annyi kakaó van. Kissé pofáncsapott amikor megláttam, hogy egy ilyen kártya használtan(!) 100e Ft környéke. Gyakorlatilag a 8 évvel ezelőtti 50k ma egy fele olyan erős kártyára elég
Jó, 2013 óta volt egy összesített 15%-os infláció, szóval ha ma 60-ért nézek kártyát az olyan mintha '13-ban 50-ért, de azzal se vagyok előrébb. Azt hiszem marad még egy ideig a 270x.
-
válasz
Mr.Csizmás #134671 üzenetére
Jade Empire - Special Edition és Stranglehold. Előbbit nem hagynám veszni, szerettem anno (ráadásul magyar feliratos verzió
).
-
Sziasztok!
Tegnap rábukkantam 10db PC-s játékomra a pincében, CD/DVD változatok. Mivel már ezer éve nincs is DVD meghajtó a gépemben, használni így nem tudom őket. A 10-ből 8-at szerencsére be tudtam aktiválni serial alapján különböző store-okba (steam, rockstar games, origin, battle.net), viszont van 2db játék ami ilyen Legjobb Választás (LV) szériából való és nincs a tokban serial. Emlékszik ezekre esetleg valaki, itt a lemezen volt a serial vagy ezekhez nem is kellett?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Futás, futópályák
- PlayStation 1 / 2
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest