- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
TheProb #135335 üzenetére
Azért ha a Mandalorian-ból kiszedjük a bébi Yodát, meg a szintén jó adag fanservice elemeket, akkor marad egy nulla sztori, 90-es évek eleji RPG/kalandjátékokat idéző cselekménnyel: egy epizód olyan mint egy pálya, a feladat annyi hogy menj ide, hozd el azt neki, cserébe kapsz ezt, amit vigyél el valaki másnak.
Jópofa, hogy közben van sok birodalmi, meg Luke a végén, de ez megint csak nyúlás a régi trilógiából. -
i2k
őstag
válasz
TheProb #135315 üzenetére
Még ne temessük, de ezt azért meg kéne nézned/hallgatnod:
Writer For KOTOR Remake Exposed As Woke Activist Who Hates Star Wars Fans | RIP Revan
https://www.youtube.com/watch?v=W04ujQHOBUwReméljük, hogy az egész csak egy hoax!
-
2thletme2day
őstag
-
warcat
veterán
válasz
TheProb #134287 üzenetére
Maga a repülés és a 3D mozgékonyság nagyon élvezetes volt, a legjobb Vasember-szimulátor.
El lett pazarolva az egész, a fejlesztési körülmények ismeretében elismerésre méltó mennyire jó amit gyorsan összekapartak.
Csak hát ez nagyon kevés az összképet nézve egy egésznek tekinthető játék szintjéhez képest.És akkor a több hónapnyi live service (sic) tervekről,ígéretekről nem is beszéltünk.
-
skL86
tag
válasz
TheProb #134152 üzenetére
Várom én is az EA play működését PCre, game passban, de sajnos még mindig nem aktiválták, az biztos, hogy nem az originnel fog együtt működni, hanem az ea play beta progival és a fiókot összekell kötni a microsoft fiókkal. Azt írják hamarosan, de ez már két hónapja áll ebben a stádiumban. Remélem márciusra megoldják a problémát.
-
ayo
veterán
válasz
TheProb #133884 üzenetére
Nekem Dead Cells volt olyan, aminél szívtam, mert volt egy rossz patch - ez Steamen is para volt - és csak az oldotta meg, ha újra felrakom... én akkor jöttem rá
pedig tökre azt hittem, hogy ilyen komolyabb játéknál csak-csak.
Nem tudom mennyit toltad a Witness-t, de azt pont nem olyan gáz újrázni, ha még frissek az emlékek, később már inkább, főleg a végénél már én se értettem mit csinálok, csak tudtam hogy jó lesz
-
l.skywalker
titán
válasz
TheProb #133771 üzenetére
Én kifejezetten ennek okán keresem azokat a márkákat, ahol a gyártói garancia hosszabb. Konzol fronton vagyok érdekelt és a Microsoft megoldása nagyon tetszik, hogy 2 évig hozzájuk kell bejelenteni és küldeni az elromlott konzolt (1 évig a kiegészítőket) és ők általában nem szórakoznak a javítással, csak küldenek egy újat.
A boltban pedig azt mondják itthon az emberek a vásárlóknak, hogy 1 év garancia van rájuk.
-
l.skywalker
titán
-
-
l.skywalker
titán
válasz
TheProb #133735 üzenetére
Én is csatlakozom Źşë'-hez. Valamiért nekem is ez a hónap volt a jó
De megmagyarázni nem fogom tudni miért. Én általában 1 húzócímet keresek és azt, hogy a többi "apró" olyan legyen, ami még nem volt meg. Ebben a hónapban a Chaosbane nekem megérte önmagában és a többi közül is csak kettő volt meg korábban, de azokat is sikerült elcserélnem, szóval nagy az öröm
-
Źşë'
addikt
válasz
TheProb #133733 üzenetére
csak neked csak most
PC Building Simulator (ezt magamtól nem vettem volna meg, de így teszek vele egy próbát)
Ancestors: The Humankind Odyssey
Pathologic 2
Total Tank Simulator (ez is mókásnak tűnik)
SONG OF HORROR COMPLETE EDITION (téli vásárban ez volt a 2. amit megvettem, aztán mikor láttam hogy odaadták, ment a refund)
az előzőhöz mérve, amiben 1értékelhető termék volt a számomra ez már pozitív!
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
TheProb #133700 üzenetére
Volt egy játék ami kifogyott nálam is. Ott a Windows live vagy mi bejelentkezéssel volt a gond. Ha az accountra nyomtam az Xbox appban, akkor is villogott a felület és folyamatosan újra és ujratoltotte az adatokat. A végén az lett a megoldás, hogy az Xbox appbol sign outoltam, majd ujrainditottam és újra beleptem. Így végül az a szutyok játék is elindult + azóta sem volt semmi bajom egyikkel sem. Hátha...
-
Źşë'
addikt
válasz
TheProb #133690 üzenetére
nekem inkább vegyes érzéseim lettek a végére azaz nem teljesen negatív, kezdem azzal h én nem day1 vettem meg a játékot hanem jóval megjelenés után, de futottam bele olyan bugokba h fogtam a fejem, mert nem jutottam túl 1-2n csak úgy, yt-ot kellett néznem hogy lehet kikerülni pl a sátras bugot (2. végigjátszásra is ugyan úgy ott volt - nuku pecs?!), a hitelességét nekem is kezdte elveszíteni ott amikor annyi patkány jött hogy az életben nincs annyi, de ezt még elfogadtam - viszont az ahogy eltervezték a játékot az valahogy nem jött össze, a fejlesztők kigondolták azt ahogy át kell verekedned magad az akadályokon, másképp nem megy - nincs B verzió, full lineáris, illetve sokszor az elképzelésük amit megvalósítottak amolyan szabályokkal játékon belül - hát ez nem működött mindig, túl szabályszerű játékmenet miatt sokszor önmagát meghazudtolva kizökkenti a játékost az élvezhetőségből, volt olyan h elhagytam lootot, erre vissza már nem mehettem érte (ezért is pörgettem ki még1x, meg maxos acsik végett), mert volt hogy !láthatatlan falat! húzott elém... jó is lehetett volna, a koncepció remek, karakterek aranyosak, szinkronhangok kiválóak, grafika is szép, de ahogy megvalósították az egészet... a végén a bossharc tényleg borzasztó, átemelve más játékokból a mechanikát, semmi eredeti ötlet nincs arra hogy mivel zárják le a történetet, eröltetett lett a vége, mondom még jó is lehetett volna szvsz... semmilyen esetben nem adtam volna neki pozitív értékelést, de negatívat sem - így inkább nem értékeltem (még), steam értékelés rendszere meg egy kalap sz*r ilyen szempontból, a rengeteg pozitív értékelést amúgy nem értem a játékról - én sem vagyok olyan ember aki beleköt "mindenbe", maximum azt tudom elképzelni hogy ellágyította sok játékos szívét a történet a kis Hugoról, meg tesó+barátokról
a kutyust elvileg a fejlesztők szerint a sok potkány ragadta el, mert megharapták, meg megcsikarták
én is elgondolkoztam rajta amúgy, mert mindenre rárontottak és már zabálták isamúgy meg
(#133693) ZsZso így már értem, én is haragszom a mystery bundlikra, az elképzelés elég szemét az tény, a másik amit írtál lehet marketing fogás is amit ők is előszeretettel használhatnak, ez sem túl korrekt ha valóban így zajlik, ennyire mondjuk én nem tarom őket tisztességtelennek, úgy értem hogy nem képzelek ilyeneket mögéjük - mióta üzemelnek, ugye bundlestars azóta vásárolok tőlük
-
cskamacska
addikt
válasz
TheProb #123926 üzenetére
Allmy.games egy egységesített játék lista. Nem csinál semmi mást, csak felsorolja milyen játékaid vannak milyen platformokon.
Gondolom Steam, PSN, Live! profilod alakulását valós időben figyeli, no meg ott a méteres mobil alkalmazás figyelmeztetés, ami gondolom mindenhez való hozzáférést is fog kérni, így n+1 adatbánya az egész, neked meg azért jó, hogy a nagy yolosweg közepette sem felejtesz el játszani néha.Egyébként van arra alkalmazás, hogy az ember ne felejtsen el inni néha.
Szegény szerencsétlen Survival ZombieCraft-Z fejlesztők tönkreverik a játékaikat a 10 percenként kötelező lefety-hami pisi-kaki szertartásokkal, ahelyett hogy az állapotjelző csík is lútládás ajándék, de minimummobilokoskészülék-alkalmazás lenne. -
KubanitoS
veterán
válasz
TheProb #121746 üzenetére
Pedig én is gyűjtögetős voltam. Nekem a játék legelején már gondok voltak, mert sokszor nem tudtam merre kell menni és többször visszajutottam már felfedezett helyekre, ahová aztán respawnoltak a szörnyek. De mivel csak a szörnyek termelődnek újra, a mati nem, így hamar voltak gondok. A végére semmi töltény nem maradt, mást meg nem fejlesztettem, szóval ott vége is volt mindennek...
A mostani végigjátszás már jobb, kimaxoltam a nehéz súly cipelést és szépen hozzávágom a kéttonnás szekrényeket a mit sem sejtő szörnyekre. Ez gyönyörően ledönti őket, ekkor rájuk ugrok és a franciakulccsal addig verem őket, ameddig mozognak.
Volt is egy-két vicces szitu, mint pl a "képernyő kalibrálós moziterem" esetében, amikor először jól megijesztik a kedves játékost, hogy kiderüljön nem ablakot látunk, hanem vetített képet. Miután az üveg mögé bejutsz jön egy szörny az előző helyiségbe, aki ugye nem lát téged az üvegen keresztül, csak te látod őt. Szegény ott állt az üveg előtt tőlem fél méterre mit sem sejtve. A bal sarokban volt egy marha nagy szerszámosláda. Az üvegen keresztül hajítottam a képébe, akkorát repült szegény pára, hogy öröm volt nézni.
-
i2k
őstag
válasz
TheProb #121746 üzenetére
Egyik végigjátszásom alatt sem szenvedtem hiányt - főképp, miután megtudtam, hogy miről is szól a kraftolgatós dolog.
Én amúgy is, minden játékban gyűjtögetős vagyok, ha módot kapok rá (ezért is rühellem az olyan címeket, ahol direkt/pofátlanul kicsire tervezik az inventory-t). -
KubanitoS
veterán
válasz
TheProb #121734 üzenetére
Nekem azért kellett újrakezdenem az egészet, mert csak az alapképességekre és a fegyverhasználatra nyomultam rá, semmi varázslósdi. Töltényt meg nagyon durván csak elvétve lehet találni.
Amúgy hangulatra valóban jó cucc, engem a Deus Ex / Bioshock kombóra emlékeztet.
-
croli
aktív tag
válasz
TheProb #115635 üzenetére
"Lara lökhárítói összementek, jól látom?"
Ha nem tetszik/elég tudom ajánlani az Under Zero-t. Szerintem nem kell magyaráznom elég ha megnézed a képeket
Esetleg még a Deep Fear-t.(#115652) TheProb
Pedig a lényeget még nem is mondtam
Haydee - Ilyen robot fejű izé női testtel... vagy a House Party...
Utóbbiról érdemes pár videót megnézni, igazán vicces mikor a streamerek bekerülnek érdekes szituációkbaAz viszont meglepett hogy a COD: WWII is bekerült a Female Protagonist kategóriába
-
cyberkind
félisten
válasz
TheProb #115637 üzenetére
Meg jó színésznő is, én örültem meg örülök neki de a trailer után szerintem túl kemény lett a karaktere minden téren, túl király lett a rebootbéli Lara, remélem sok rész jön még.
Mondjuk én nem is a lökhárítók miatt játszom az új TR-eket, hanem azért mert tetszik az új irány, a régieket kivétel nélkül nem szerettem, bár az is igaz, hogy én inkább a 2k utáni részeket toltam jobban.
-
i2k
őstag
válasz
TheProb #115635 üzenetére
"btw.: Lara lökhárítói összementek, jól látom?"
1 - a játékban még csak alig múlt 20 éves.
2 - a film rebútban meg egy átoperált fiú* játssza majd...//* = Alicia Vikander
//Bizonyíték....
//Bizonyíték 2... -
ayo
veterán
válasz
TheProb #114364 üzenetére
Nagyon egyszerű játék, amit mindenki könnyedén megért és megtanulhat, viszont nehéz, de ötletes és vicces. Teljesen co-op-ra épül (lokál only). Mi melóhelyen mindig pörgetjük, mert szinte bárki be tud csatlakozni és nézni is elég mókás, mikor négyen próbálnak megoldani egy pályát.
Mostanság nem nagyon volt ehhez hasonló casual, de azért hard vegytiszta co-op dolog, szóval parti játéknak szerintem tökéletes. Annával is nyomom, de legutóbb volt egy kis nézeteltérés, meg most ez a hőség, úgyhogy pihent kicsit, mert 22 fokban is le tudtunk izzadni annyira keményen kell teperni(#114365) bullseye: az biztos, egy igazi párkapcsolat-próbatétel
Ha ezt megoldja egy pár 3 csillagra kimaxolva és még együtt vannak, akkor bármit kibírnak
-
TheProb
veterán
válasz
TheProb #114020 üzenetére
No, írta az AQUA, ők is azt állapították meg, hogy gyári defektes a lap.
Most már csak azt nem tudtam még eldönteni, hogy várjak-e ~3 napot mire beszerzik a cserét vagy esetleg válasszak 1 másikat. ASUS Prime Plus-szon még gondolkozok, de nemtom mi legyen.
Netán valakinek vélemény?(tudom nem a topikba vág, de hátha valaki innen még képben van
)
-
-
tomsolo
addikt
válasz
TheProb #113825 üzenetére
Prime 95, FurMark, 3DMark.
Mondjuk olyat nem nagyon találtam ami egyszerre melegítené a videókarit és a procit, ezért elindítottam a Solid Edge 9-et valami bonyibb dologgal utána meg Keyshotot - az folyamat renderel alapból. A gpunak meg meg ment mellette közben az nvidia FaceworkDemo. Így el tudtam érni 70/65(cpu/gpu) fokot cirka 10 perc alatt, ugye így egymást melegítik ilyenkor szépen.
Talán érdemes is beszereznem az előlapra két nagyobb ventit - bár azért a meglévők is tolták ki hátul a levegőt rendesen. (Az irodában 26 fok van).
Viszonyításképpen most betoltam az Arkham Knight-ot full maxra, így 33/44 -et mérek.
-
cyberkind
félisten
válasz
TheProb #113825 üzenetére
Én csak +1 sornak vettem meg a 3DMark-ot Steam-re meg futtattam pár kört de fogalmam sincs minek mert manapság már a játék buktatja meg a tuningolt komponenseket, és ami ebben jó abban lehet nem, nekem a vram nem bírja a 8000-ret de a 7976-ot igen, de erre is mennyi idő volt rájönnöm mert az elején 8200 körül ment nagyjából hibátlanul.
De ha nem tuningolsz akkor meg csak játssz, a proci a turbo órajelen nem fog hibázni az biztos vga dettó, bár a gyári ventiprofillal ne lepődj meg ha dobálni fogja az órajeleket.
-
tomsolo
addikt
válasz
TheProb #113743 üzenetére
Rohadék Windows Media Creation Tool leakadt a retekbe ha usb-re akartam kiíratni az isot, (mármint vele)
Egyébként elég gyors volt a felmásolás az SSD-re még DVD-n is.
36 fok van igazából alapjáraton, most ment fél órát a Prime 95 Stress teszt 4 ghz-en. és sabil 56 fok volt.(Ja és felraktam már az oldalfalakat.)
Azért mégis hűt ez a Hyper 212X. - meg talán a 7700 se annyira kályha.Egyébként nagyon csendes a gép, semmi hangja nincs.
Az alaplapon van egy kis piros világító led, azt nagyon szeretném kikapcsolni, de majd holnap(remélem nem azért ég mert vmit elbactam.
). Egyébként ez a LED-ezés nagy baromság, jó volt kb 5 percig, le is lesz kapcsolva - videókártya is világít. LÁL.
-
Hokunda
senior tag
válasz
TheProb #113734 üzenetére
Röviden, nagyon jó játék. A SimCity fanság gondolom a 4hez meg a 2000hez, köthető, mert a legutóbbi a sorozatból az egész megcsúfolása, azt kenterbe veri. A térkép eleinte nem túl nagy, de a játék előrehaladtával "vásárolható" a szomszédos telek. A dlck árazása kissé pofátlan, de a műhelynek köszönhetően rengeteg a tartalom a játékban. A közösségi közlekedés elég jól megoldott, az úthálózat is kreatívan működtethető, de ez a játék legnehezebb része, tényleg jól meg kell tervezni, hogy hova milyen teherbírású és vonalvezetésű utak (vasút) kellenek.
Negatívumként az említett dlck árazása hozható fel, de ilyen volt a CKII is. Másrészről néha belefutsz 1-2 bugba, szemétszállítók pl elég sokszor "hülyülnek" meg, ettől függetlenül az elmúlt évek toronymagas győztese a kategóriában, nagyobb városok esetén azért az erőforrást is eszi szépen.
-
i2k
őstag
válasz
TheProb #113721 üzenetére
IPON-nál nekem soha semmi ilyen gondom nem volt.
2 komplett saját gép,
1 komplett gép havernak
és sok kisebb-nagyobb hardver (köztük a 27"-es Samsung) --- hibátlanul, beígért időpontra.
Garanciális ügyintézésem nekem még nem volt. Minden hardver működik 10 éve.Haverom ASUS 1060-asa gyári hibás volt, 10 nap után megpusztult.
Garanciálisan cserélve lett MSI-re. -
TheProb
veterán
válasz
TheProb #113701 üzenetére
Most beszéltem az AQUA-val, azért most sikerült felb@szniuk az agyamat... Múlt kedden rendeltem a cuccokat, akkor azt mondták, hogy most kedden már nálam lesznek a cuccok. Pénteken mondtam, hogy akkor inkább küldjük házhoz, akkor az volt a válasz, hogy hétfőn már átadják a futárnak. Most 1 rutinérdeklődés után meg arról beszélnek, hogy a RAM és a táp még kb 3 munkanap mire raktáron lesz...
Hihetetlen... -
cyberkind
félisten
válasz
TheProb #113576 üzenetére
Nem nem, csak fentről elég kevés jut a vga-ra és a többi komponensre, nekem 3 14-es szippant elől meg egy szintén 14-es fent, így minden jól van hűtve bőven, mielőtt félreértés lenne kifelé is van egy 14-es.
Tud elől csak nagyon nem mindegy, hogy mennyit, valakinek 10 fokot is hozott a vga-n a panel levétele és hasonlók.
Nálam egy ilyen zárt ház a 970-et eléggé befűtötte, persze a hűtés se volt annyira jó azon de még ez is hozzájött.
(#113577) tomsolo
Ezek az igényeim, igazából anno a FD Core 3000 vagy 3500-as semmi pénzért majdnemhogy mindet tudta, imádtam azt a házat ahhoz képest, hogy budget kategóriába tartozott. -
wesker24
senior tag
válasz
TheProb #113486 üzenetére
Én sem értem miért rajonganak érte a Stardew Valley nem más mint egy Endless véget nem érö Online Sims szerű Farm Simulator játék ahol saját virtuális farmod lehet és azt csinálsz amit akarsz egy nagyon addiktiv Farm simulator Game, amivel ha elkezdenek játszani akkor mindenki a rabja lesz egyből.
A Stardew Valley pont olyan mint a drog könnyű rászokni de az életben nem tudsz róla leszokni vagy ha igen akkor csak nagyon nehezen.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
TheProb #113344 üzenetére
Röviden az amit (#113345) micafighter írt a lényeg. Két része van a dolognak.
Egyrészt egy pénzügyi tranzakciós rendszer (valódi pénz be -> kriptocoin -> másik oldalon valódi pénz ki, ami lenyomozhatatlan, ezért jó bizonyos köröknek
)... ie mintha pl Paypal lenne, csak egy tranzakció végrehajtásához (hogy biztonságos legyen és ne lehessen visszaélni vele) egy bonyolult számítást kell végrehajtani a klienseknek.
Ezt a számítási kapacitást egy-egy tranzakcióhoz kölcsön veszik az egész hálózattól, ezt számolja az összes kliens.A másik rész maga a hálózat és a számítási kapacitás... ezt biztosíthatja bárki a kriptocoin hálózatok felé (azis aki maga nem hajt végre pénzügyi tranzakciókat), amiért a kriptocoin hálózat cserébe ad x mennyiségű kriptocoint/pénzt. A többség most erre ment rá (mint előtte is). És ezt nyivlán a kriptocoin -> valódi pénz ki vonalon ki lehet szedni.
Röviden tehát nem rákkutatásra, meg setire ajánlod fel ingyen a kapacitásod, hanem amolyan vitruális "bank" felé aki cserébe fizet neked. Ebből van a pénz.Csak nyilván ahogy egyre nagyobb a számítási kapacitás egyre bonyolultabb feladatokat kell megoldani, különben a rendszer biztonsága felborulna. Ezért egy adott számítási kapacitás idővel egyre kevesebbet ér.
Tehát egy idő után átfordul nem kifizetődővé a kapacitásod felajánlása, hacsak nem követed le te is hatékonyságban, pl kevesebbet fogyasztó és többszörösét számoló megoldással.Itt olvashatsz pl a Bitcoinról, de a többi is nagyon hasonlóan megy.
-
-
cyberkind
félisten
válasz
TheProb #113334 üzenetére
Alaphangon 30%-kal erősebb, simán hozza azt amit az 1070, igen, 250-300W-tot fogyaszt de kegyetlen egy disznó ez a kártya, én 1070 helyett vettem, szóval neked ez előrelépés volna majd, de ha nem kell ennyi kakaó akkor bőven jó az 1060, persze abból is a 6GB-os.
(#113335) Crytek
Az enyém 19 nyaráig garis, de úgyis jövőre tervezek a Volta-ból venni max ősszel, úgyhogy 50k-ért kb 1 év garival jó vétel lesz ez valakinek. -
cyberkind
félisten
válasz
TheProb #113328 üzenetére
Sose volt lefutva csak a 290/x után ismét beindult nagyon a móka, amivel az a bajom, hogy most már nincs alternatíva se mert mindent lenyúltak, aztán ezek a kártyák mennek majd fel az apróra ahogy fentebb bemásoltam, szóval neked így marad az 1080 ha találsz, esetleg külföldön, vagy a 980TI, mert ez egy jó darabig nem fog változni, tavaly a szar start miatt nem voltak kártyák, most meg ezért, nonszensz.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest