- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
s7evcsenko #133316 üzenetére
Viszont csak az új feliratkozóknak jár az EA Play Pro, a régiek $5 -ral kevesebb vehetik meg. Ennyike.
-
nkaresz1976
csendes tag
válasz
s7evcsenko #133231 üzenetére
Amikor bármit ingyen szerzek be, én soha nem tettem fel a miért kérdést magamnak.. Nekem bőven elég hogy meglett és hogy ingyen lett meg. És ha nem használom a tárgyat / játékokat? Kit fog zavarni a nem használata amikor ingyen volt? Engem nem
Nem farokméregetés. Árakról beszélgettünk..én pedig hoztam a példát. A játékokat meg nem kell kiprobálni (tudod van a net és a youtube ahol minden látsz és olvashatsz róla) és szerintem éltem pár évet hogy el tudjam dönteni nekem tetszik-e vagy sem.
-
l.skywalker
titán
válasz
s7evcsenko #133228 üzenetére
Igen vannak, de ez PS esetében még mindig régió függő.
Illetve a lemezes cserebere esetében is, ha online multi játékról van szó, akkor a PC-vel ellentétben fizetni kell a multiért (Xbox Live Gold, PS Plus)
De vannak közösségek ahol valóban ingyen adnak körbe 1-1 lemezt
Összességében szerintem ez egy nagyon egyén függő dolog. Már az, hogy kinek mi a drága, de az is, hogy ki mennyit tesz meg egy olcsó játékért.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
s7evcsenko #133182 üzenetére
Köszi. Arra emlékszem, hogy azért maradt ki anno kalóz koromban, mert talán ez volt az első 2 DVD-s játék? Helyem nem volt, hogy letöltsem és ki is tömörítsem, meg hát valószínűleg diavetítés lett volna, úgyhogy elengedtem.
-
Dilikutya
félisten
válasz
s7evcsenko #133165 üzenetére
Nem, ezek teljesen "normális" árak. Ezt mondom, kiskereskedelmi árak. Edigital-nál is 280-ért volt MSI, de az Árukereső is 300K körüli árakat hoz, márkától függően 290-350 között.
Csak itt ugye van több gyártó többféle modellje, ezért van többféle ár. A piacot nem vágom, de ezeknek a forgalmazása kevésbé van kézben tartva, mint a Microsoft és a Sony konzoljainál.
-
válasz
s7evcsenko #133165 üzenetére
Sokkal lassabban fog normalizálódni, mert nincs hivatalos forint ár... a konzol más, mert ott van, és amint van készlet, onnatól az annyiért fog menni egy fillérrel se többért.
A számítógép piac tök más emiatt, itt az szorítja max le az árat, aki egyre olcsóbban tud beszerezni és egyre kevesebb haszonnal adja tovább, vagy elcsalja az áfát, stb.
Ezt meg nehéz megmondani mikor lesz az első fecske, aki lemond az extra profitról... ráadásul ez az egész gyártótól az utolsó kisboltig lévő láncra is igaz. Pont azért mert nincs fix magyar ajánlott ár.
No meg a VGA piacot erősen befolyásolja a valuták árfolyama is... a konzolokat ez se nagyon a fix forint ár miatt megintcsak. -
Dilikutya
félisten
válasz
s7evcsenko #133155 üzenetére
280 alatt nem láttam most így hirtelen kiskereskedelmi árat, szóval az a 250 teljesen rendben van. Persze nem ér annyit, de annyi az ára.
-
cyberkind
félisten
válasz
s7evcsenko #133158 üzenetére
Ugyanaz van mint a többivel, ez az msrp, de egyik kártya se jött annyiért.
-
cyberkind
félisten
válasz
s7evcsenko #133155 üzenetére
Ez az 500$-os vga, azért így drága.
-
cskamacska
addikt
válasz
s7evcsenko #133106 üzenetére
De ez a konzol-PC összehasonlítás teljesen nonszensz már a kezdettől is.
Ha játékok alatt kizárólag max 2 éves AAA TPS-platformer akciójátékokat értünk, akkor bármilyen konzol durva előnnyel indul, mint célfeladatra tartott gép.
Ha bármi más játék stílus kéne, bármi régebbről, vagy máshogy mint azt a konzolra fejlesztő devek beállították (pl kellene egér vagy joystick irányítás gamepad helyett, FOV állítás, 30FPS lock feloldás, stb) akkor a kedves játékos így járt, egy zárt rendszeren nincs mit változtatni, játékból is az van amit épp fent találsz a boltban, vagy kukázol apróról, nincs olyan hogy előveszel egy 30 éves játékot akár emulátorral, vagy van friss 30 dolláros remaster, vagy nem létezik számodra.
Így jött össze, hogy a PC Darks Souls DSfix-el a legjobb változat lett mind közül.
Gép, gép viszont mindenképp kell.
Épp egy éve hogy teljesen kurrens felső-közép Kirin 980-as droidos mobilom lett újra. És egy Win7/10-es belőtt rendszerhez képest maga a megtestesült nyomor.
Mind a droid 10 UI, mind az elérhető böngészők(Opera tud csak oldaltördelést
igen, mind közül), a hiper idegesítő Web Sok.Nullás weblapok, melyek páros lábbal nyomnák le a torkomon a saját appjukat (minden oldalhoz saját külön böngésző
), és rommá extension-özött, szkriptelt asztali böngésző nélkül szinte használhatatlanok még desktopon is, de mobilon, na ott megmutatják nekem hol lakik az Úristen.
Win8 alap Metro felülete csak gyengéd bemelegítés hogy mit szopnak össze a mobilos felhasználók nap mint nap.
Magyarul asztali gép kell.
És akkor a mai webes, multimédiás, és általános programozási trendeknek megfelelően egy asztali minimál konfig a következő: 4 magos i5/Ryzen, plusz min 8GB, de inkább 16GB memória, egy SSD, és valami H265-öt, VP9-et támogató videokártya.Itt tehát újonnan egy Ryzen 3 3100-ről, 16GB DDR4 memóriáról, 500GB-os SATA/NVMe SSD_ről, és minimum egy GTX 1030-as videokártyáról beszélünk. Aztán úgy esik hogy megesik, ha ebbe a szigorú offisz konfigba be talál esni egy GTX 1650-1660, hirtelen már valami játékra is jó lehetne..
És ezt csinálják is, közép kat PC konfig minden másnak(mivel a hájend vidkártyák eszetlen megdrágultak), és mégnextebbnextgen konzol az aktuális AAA szemétnek. Csak épp úgy esett, hogy a konzolok is mentek az új vidkártyák ára után, és most vagy nem lesznek kurrens AAA játékok teljes pompájukban, vagy annyiból már a PC-t is fel lehet fejleszteni.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
s7evcsenko #133101 üzenetére
azért egy normális monitor megúszható 50-70 körül, perifériák dettó, 25-ért (akár darabja) már ontopic jóváhagyott bill, egeret, gamepadot lehet venni. persze 4k, vr stb. erősen drágító tényező egyenként is.
-
FunPro
őstag
válasz
Én csak azt mondom, hogy jelenleg az a legdrágább.
Persze, azt nem tettem hozzá, hogy a friss beugrókra gondolok. Ha megvan a fasza tv, már nincs annyiba a nextgen.
Igaz, ez sok mindentől függ. Mennyire akarod a cuccokat csúcsra járatni pl. Gépben is megelégedhetsz 1080p-vel. Ps5-höz sem kell a 200k-s tv, csak akkor jelenleg jobb alternatíva a ps4, azt amikor lemegy az 5 alapára, akkor átugrasz oda.
Bár játékok terén még mindig elég combos árak vannak konzol fronton.
A használt piacot azért nem emlegetem, mert az már valamilyen szinten "okoskodás".
Mintha azt mondanám, hogy pc-n milyen olcsón ki tudod hozni a játékokat g2a-ról, vagy ne adj isten virágboltból.Én csak magamból indultam ki. Gondolkoztam, hogy veszek 5-öt, és arra a következtetésre jutottam, hogy jelenleg jobban járnék egy buget pc-vel 300 körül, amivel elvagyok megint x évig 1080p-n. Persze, nekem ott van a 600+ játék, ami azért elég sokat nyom a latba...
-
gyimger
őstag
válasz
Nem is a játék csereberén lepődök meg igazán, hanem a generációnként lecserélt teljes garnitúrán. Vagy van, aki átdugja a HDMI-t a két generációval korábbi konzolba és hadd szóljon?
-
Dilikutya
félisten
válasz
s7evcsenko #132971 üzenetére
Szarkazmus volt. Irgalmatlanul hidegen hagy a téma mindenhol, sose foglalkozok vele sehol.
cyberkind: tudom sokan komolyan veszik ezeket, én csak játszani szoktam.
-
Źşë'
addikt
válasz
s7evcsenko #132832 üzenetére
sinking cityt eltávolították mindenhonnan, elvileg majd visszatér ha olyan formában lesz amilyenben kell lennie
-
Dilikutya
félisten
válasz
Ha árulták valaha, akkor jó lehet a kulcs. Már ha az Epic-re árulnak külsős helyeken kulcsot. Gamesplanet-en szinte biztos, hogy Origin kulcsot kapsz.
Amúgy meg ez szürkés baszakodás akar lenni? -
Lackki
őstag
válasz
anno epicre jelent meg, csak eltávolították
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
s7evcsenko #132828 üzenetére
[link] fandom wikia
-
TheNewDawn
addikt
válasz
s7evcsenko #132828 üzenetére
Meg, simán, ez nem AC Odyssey
kb 15 óra plusz tartalmat kapsz az alap 20 mellé, és mindkettő DLC igencsak storyorientált és hasonlóan remek mint az alapjáték.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
s7evcsenko #132794 üzenetére
hbm-nél asszem ha lejár, alapból beteszi, mert érzésre jóval több linkem és serial-om van, mint amit emlékeim szerint elajándékoztam, vagy eladtam, beaktiváltam. (ld. archivált HA hirdetés, ott is vagy ~30 tétel maradt, amikre még pár forintos ajánlatot se kaptam)
@ZsZso
főzök mégegy kávét ehhez
még nem aktiválták - pipa
Ha lekérték már őket akkor már sehogy. - pipa
csak azokat amiket Te vásároltál, - pipa
csak még senki sem redeemelte - pipapont ezek a kritériumok kellenek
jövök egy körrel
-
Źşë'
addikt
válasz
s7evcsenko #132773 üzenetére
steamgift tele van hasonló esetekkel, nekem is úgymond megjelölték a humble accom support elmondása szerint, azért jön folyton a megerősítés, meg ellenőrzés... holott havertól kaptam párszor humble linket, meg talán 2x nyertem sg-n, kezdd átmenni az egész humble egy rossz poénba, nem tudom még meddig húzzák így, mert a choice is egy kalap *** bundlik meg szintén és még erre rátesznek egy lapáttal ezekkel a húzásaikkal, én már nem is merek dupla bunldit venni
-
cskamacska
addikt
válasz
s7evcsenko #132771 üzenetére
Humble linket már nem nagyon kapsz, mert mind a sefterek, mind a ajándékozó megszállottak kaptak egy banhullámot fiókjaikra nyártól kezdődően.
Kulcs meg nem lehet tudni kinek a kutyájának szájából lett kártyacsalva, ugye.Amúgy Humble kulcs is lehet duplicate. Ez nem is gond, a tök jól működő support ad újat. Csak az új hullám szellemében meg ne kérdezzék, hogy hova fog menni, mert a linkelt Steam fiókon, és a barátok nagyjának is megvan már a játék. Jaj, drága elveszett S7evcsenko fívérem, hát nagy örömünkben, megkerülésed üdvére szántuk ezt a kulcsot neked! Support pedig meghatódottságában egyből hármat is küld.
Nyilván.
-
l.skywalker
titán
válasz
s7evcsenko #132618 üzenetére
Én végül nem tudtam még mindig mit venni belőle, de mivel azt írja novemberig érvényes, így remélem addig még jön valami jó akció.
-
eami
veterán
válasz
s7evcsenko #132611 üzenetére
akció lejárta előtt gondoltam
aztán a másikat majd gondolom leveszik az accról
-
TheNewDawn
addikt
válasz
s7evcsenko #132606 üzenetére
Annyi hogy szerintem 23. előtt lődd el a kupont, mert ugye akkor lesz ingyenes a Rocket LEague, és akkor kapunk még egy kupont, de ha már van 1 ed, akkor nem kapsz még 1 et.
-
eami
veterán
válasz
vedd meg epicen, uplayen akárhányszor meglehet a játék. egyszerűen +1x hozzáadja.
-
gyimger
őstag
válasz
Azért ez nem semmi. Mindenesetre szerintem már letöltheted, ha nem lett volna jogos (vagy szabályos) a refund, akkor nem adják vissza a pénzt.
-
gyimger
őstag
válasz
s7evcsenko #132603 üzenetére
Beaktivált terméket egyáltalán visszavesznek? Felveszik a kapcsolatot az Ubival, hogy töröljék a fiókodról a játékot, mert ők vusszautalják az árát?
-
Golden9
veterán
válasz
s7evcsenko #132504 üzenetére
-
Źşë'
addikt
válasz
s7evcsenko #132435 üzenetére
ez a kérdés most komolyan, komoly?
"Szerintem meg pont ezzel van itt a probléma.
Moderáláskor ne vegyék figyelembe az előéletét" -
Źşë'
addikt
válasz
s7evcsenko #132425 üzenetére
végülis igazad lehet, a visszaeső bűnözést is mérsékeltebben kellene büntetni
2 tucat figyelmeztetés, meg egy tucat több napos pihenőre küldés után még jár 2 tucat újabb esély is, gondolom voltak jópáran akik bizonygatták a ma született bárány ártatlanságát, lévén nincs bizonyíték arra ami volt mert törölték azokat ha jól értem, én is nyíltan kimondom h egy vicc ez
láttam már több törölt egyénnek is a "profilját" itt ph-n olyanokét akiknek a nevét nem látni, ehelyett csak valami akkunt számot ír a komment felett
-
válasz
s7evcsenko #132423 üzenetére
Nem szeretnék megint egy hetekig tartó off lavinát, de azt akkor is szeretném elmondani, hogy azt el kéne fogadni, hogy egy-egy moderáláskor figyelembe veszik a moderálás eső személy előéletét is - neki pedig elég hosszú volt a lista -. Gondolj rá úgy, mint a három csapás törvényre, amit már itthon is alkalmaz a btk. pár éve.
sto1911: Az függ a beszerzési forrástól. Nekem egyszer volt ilyen, már nem emlékszem melyik játéknál, de a pár napon belül kaptam kulcsot.
-
FunPro
őstag
válasz
s7evcsenko #132211 üzenetére
Igazából az a nem mindegy, hol kerül "felhasználásra" a vásárolt cucc.
Pl. amazonnak is van 3 appja (vagy több?).
A digitális játékodat nem az appban fogod aktiválni, ellenben a zenét/könyvet/filmet/virtuálispénzt már az appban fogod "felhasználni".
Aztán, hogy te most ténylegesen milyen formában hallgatod mondjuk a megvásárolt zenét (pl. megveszed appban, de onnantól csak pc-n hallgatod), az őket nem érdekli.Talán ezt úgy lehet a legjobban mondani, hogy ami az appon belül jelenik meg, arra rámegy a 30%.
Ez egyébként kb. ugyanaz, mint mondjuk a steam.
Ha a steam áruházban veszed a játékot, a steam rásápol x%-ot. Ha kulcsboltban veszed, nincs rajta sáp, pedig ugyan azt vetted mind a két helyen.És ahogy a steam esetében, a store-ok esetében is teljesen jogos a sáp. A mértékéről már lehet vitatkozni, de nem hiszem, hogy törvényileg be lehet szabályozni. Ha nem tetszik, ne rakd fel a cuccodat steamre/istore/googleplay-re, old meg máshogy.
Apple esetében az az egy kivetnivaló lehet, hogy nem tudod megoldani máshogy. Viszont jelen esetben ez tényleg olyan, mintha egy repteret perelnél, mert nem juthattál be biztonsági ellenőrzés nélkül. Esetleg kiakadnál, hogy leszállítottak a gépről, mert sikeresen felcsempésztél egy kést a fedélzetre.
-
FunPro
őstag
válasz
s7evcsenko #132208 üzenetére
A válasz egyszerű:
Fizikai vs. virtuális javak.Az amazonnál például az app csak egy eszköz, amivel lebonyolítod a vásárlást. Ha egy pizzát rendelsz, az is csak eszköz. Taxi rendelésnél szintén.
-
válasz
s7evcsenko #132188 üzenetére
Nem hülyén, elég jól forgatják a szavakat. Én arra tippelnék, hogy az USAban ezt simán keresztül tudják vinni.
-
FunPro
őstag
válasz
s7evcsenko #132190 üzenetére
Szerintem azt a peranyagot már akkor megírták, amikor belerakták a megkerülőfunkciót az appba. Egyébként az egész anyag elolvasható. Beleolvastam. Kb. 40 oldalon keresztül azt taglalják, hogy az apple monopolizálja a piacot, ami elég érdekes kijelentés. Mintha valamelyik tv csatorna azért perelné a szolgáltatót, mert csak az ő csatornakínálatukat lehet fogni az ő hálózatukon. Vagy mintha azért perelnéd az almát, mert nem lehet rá androidot rakni, nem elérhető a playstore, stb.
Mindenesetre érdekes. De ha lenne tényleges kiskapu, valaki szerintem már átbújt volna rajta. Kíváncsi leszek mit hoznak ki ebből.
-
FunPro
őstag
válasz
s7evcsenko #132188 üzenetére
"ki tudnak sajtolni belőlük valami mást"
Ezt így konkrétan nem tudhatjuk, mert ugye itt sem látunk bele a szerződésekbe. Arra tippelnék, hogy pervesztés esetén tuti nem kerül vissza a store-ba a cucc, max. eredeti állapotában.
Külső szemlélőként egyébként én úgy látom, hogy az epic szegett szabályt, az alma csak az érdekeltségeit védte.
Ha epicék valamit taktikáznak, az csak az lehet, amit írtam. A fanboyokkal megpróbálnak nyomást gyakorolni az almára, ha számukra negatívan alakul az ügy kimenetele. Nem véletlenül csinálják ezt a "kampány" hülyeséget.
A probléma ezzel még mindig az, hogy az almának megvan ugyanaz a bázisa, tehát valószínűleg a fortnájt miatt nem fogja lecserélni a presztizsájfónt. Pláne, ha az ájfón tulajok nagy része nem is tud önállóan készüléket cserélni.
Bármilyen nagy cégről is legyen szó, mindenkinek lehetnek baklövései. Sokszor fordult már elő, hogy valaki túlbecsülte a saját támogatóbázisát, és alul az ellenfeléét. Ez szerintem megint baklövés lesz, de majd kiderül.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
s7evcsenko #132157 üzenetére
Max 1 percig volt halott nálam. Szóval behúzva.
-
echterion
nagyúr
válasz
s7evcsenko #132078 üzenetére
Áh, én se folyamatosan játszom már vele. Mikor kedvem van, játszok kicsit, de pl. a Panda meg a Draenor szinte teljesen kimaradt nekem, most is egy hónap játék után egy-két hónap pihi szokott jönni. Nem köt már le közel sem annyira, mint 10-15 éve, legtöbbször csak lányom miatt játszok, vele szoktunk partiban fejlődgetni, neki tetszik a játék.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
s7evcsenko #132078 üzenetére
Uhh, nekem asszem 2 évem ment bele az elején és elég magas rangról sikerült lelépnem... 10 év után abbahagyni nagyon brutális lehetett. Mondjuk nekem jó volt arra, hogy fel tudom magamon ismerni amikor kezd valami magához lancolni és jókedv helyett már inkább csak megszokásból (vagy muszájból) tolom. Többször is nagy hasznát vettem ennek azóta.
-
FunPro
őstag
válasz
s7evcsenko #131930 üzenetére
Ahogy láttam, csak a topikból lett száműzve.
-
csaba951
veterán
válasz
s7evcsenko #131760 üzenetére
AC: Origins-t UPlayre vettem meg, mert akkor oda volt éppen a legolcsóbb. Annyira megtetszett, hogy platináztam (összes acsi+uplay xp). Viszont ezt nem látja senki. Így az AC: Odyssey-t már Steam-re vettem meg. Azt akarom, hogy hogyha sikerül megszereznem a Your Own Medicine acsit, akkor azt lássák az emberek!
-
TheNewDawn
addikt
válasz
s7evcsenko #131760 üzenetére
A gold 19 , az ugyanaz mint az ultimate gyakorlatilag, csak néhány csilivili skin nincs benne, szóval még mindig nem értem a problémát.
Full felesleges ultimatet venni szerintem, mivel a season passt a gold is tartalmazza. -
TheNewDawn
addikt
válasz
s7evcsenko #131747 üzenetére
9 euró az alapjáték, 100 óra tartalommal, és 19 a teljes GOLD verzió minden DLC vel... Mennyivel kellene, hogy olcsóbb legyen ?
-
cyberkind
félisten
válasz
s7evcsenko #131298 üzenetére
Pontosan, van PC-n minden, csak ott jobb esetben 2 évet kell várni, de rosszabb esetben 5-öt, vagy még rosszabb esetben 2077-ig, ahogy a Cyberpunk-nál van.
-
válasz
s7evcsenko #131043 üzenetére
-
FunPro
őstag
válasz
s7evcsenko #130866 üzenetére
Mondjuk ez egy jó kérdés.
Ha pl. frissen nyitott a számlával akar sok kulcsot eladni, akkor biztos gyanakodnék.
Kérdés, hogy ennyire részletekbe menően vizsgálják/vizsgálhatják-e az embereket.
Amúgy ha jól emlékszem a probléma amúgy nem is a piactéren volt a lopott kulcsokkal, hanem közvetlenül a g2a árulta. De ebben nem vagyok biztos.
-
echterion
nagyúr
válasz
s7evcsenko #130863 üzenetére
Olyan nincs, hogy nem visszakövethető számla, hacsak nem a Kajmán szigeteken nyitotta. Ha meg igen, akkor nem pár kulccsal fog üzérkedni aprón.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
s7evcsenko #130758 üzenetére
Ó tényleg lehet emiatt gondoltam. Inception!
... Vagy azért mert abban az akcióban vettem 5€ - ért valamit és erre is nagyon vágytam volna... Ki tudja. Valóban mindenhol 10 €-t emlegetnek. Örülök hogy ekkora flémet sikerült összehozni a semmiről. Bocsesz.
-
reelc
veterán
válasz
s7evcsenko #130761 üzenetére
Ha jól rémlik nem voltak annyiért, 2x5 EUR-ért megvettem volna mindkettőt.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Esküszöm úgy rémlett.
Remélem tényleg nem volt annyi.
MrTwister: akkor vetted, amikor felkerült a store-ba?
-
MrTwister
őstag
válasz
Ez a kollektív "bilibe a lóg a kezem" tudat hibája!
TheNewDawn: Fenéket, a hörcsög begyűjtötte, de még ott van a backlogomba, hogy majd egyszer jó 'vóna végigtolni! Csak kéne hozzá még vagy két élet! -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
s7evcsenko #130750 üzenetére
Hahaha, fene tudja!
Mind1, a gg.deals csak most kezdte el a 10€ kedvezmény beszámítását, így valószínűleg sosem fog kiderülni.
#130749: Nem, nekem úgy rémlik, hogy a korlátlan -10€ -s időszakban volt annyi (első Mega Sale alatt), tehát amikor nem csak úgy volt 'akciós', ha még maradt kuponod. Mind1, csak kíváncsi voltam, hogy megint az elmém játszik velem, vagy ez valóban megtörtént eset lehet
.
-
Źşë'
addikt
válasz
s7evcsenko #130396 üzenetére
azt a sebességet nézzétek... amíg erre a tabra kattintottál annyi idő alatt simán máskor is átjöhetnél ha nem akarnál offolni
tisztában voltam vele h várható most azoknak az embereknek a felbukkanása akikről éppen írtam, de azt nem gondoltam volna hogy ilyen hamar
//sokszor a kiemelésnek sem látnám értelmét mivel pont a töménytelen mértékű értelmetlen ömlengéssel van tele a topik - meg nem kell HL-ezni ez is fasság (és akkor meg azon megy a duma hogy ez nem igaz h hl, mert vótmá régebben is ennyiért - ilyenkor kockásra tudnám magam kaparni), ha valakinek jó az ár megveszi, nem kell itt ovis szinten beelőzni a másikat h bibi ez HL biza... wtf
azt hittem felnőtt emberek látogatják a topikokat ^^
-
reelc
veterán
válasz
s7evcsenko #130396 üzenetére
Igaza van, túlzásba estek egyesek, pl. én is.
De legalább OFFban volt nagy részük.
A kiemelés jó ötlet lenne, ilyesmi megfontolásból lett az #Akció is alkalmazva többek által. -
echterion
nagyúr
válasz
s7evcsenko #130293 üzenetére
Persze, hogy megkapták, a szürke oldalon vettek után is, elvégre azokat is megvette valahonnan valaki, azért azok nem egy sima keygen-ből jönnek, na.
Ha meg lopott kártyával, stb. vették, akkor úgyis revoke a kulcsnak, tehát a fejlesztő nem jár rosszul azokkal se, legfeljebb nem annyit kap, amit ebből a régióból szeretne... -
FunPro
őstag
válasz
s7evcsenko #130290 üzenetére
Ezt azért nem írtam, mert kedvezni akar a fejlesztőknek...
-
cskamacska
addikt
válasz
s7evcsenko #130267 üzenetére
Ezt így nem mondja meg senki, attól függ hogy miként jutottak hozzá a kulcs sefterek.
Ha mondjuk kamu Youtube fiókok nevében kértek ki sajtó kulcsokat megjelenés előtt, akkor vélhetőleg már rég elfelejtették az egészet, hiszen bő két éve jelent meg ez a VR bemutató.más
Ingyen Fallout 76 Steam változat a Bethesda.net-es tulajoknak, de csak április 12-ig!
Ezen a linken keresztül kell a fiókokat összekapcsolni. Prémium tagság és játékpénz nem, de a szintek, tárgyak, megvett cuccok átkerülnek a Steam változatba. Ugyanitt a megjelenés után ingyen Fallout Classic Collection jár majd minden Steam tulajnak is április 14-28 között.
-
FunPro
őstag
válasz
s7evcsenko #130265 üzenetére
Elég gyanús a dolog. De melyik játékról van szó?
-
Tálydi
senior tag
válasz
s7evcsenko #130241 üzenetére
Köszi szépen nézegetem majd.
(#130242) Executioner: -
TheNewDawn
addikt
válasz
s7evcsenko #130102 üzenetére
Jah hogy úgy.... szuper..... értem
-
TheNewDawn
addikt
válasz
s7evcsenko #130099 üzenetére
Nekem SEMMIRE nem ad semmi kedvezményt.... Illetve de, MINDENRE nullát
-
Lackki
őstag
válasz
s7evcsenko #129808 üzenetére
Nahát...
Hát ha vkinek megér ennyivel többet fizetni a magyar nyelvért, nosza. De ahogy nézem a fordítás elég lassan halad a rengeteg szöveg miatt. Ha olyan lesz mint a fallout akkor majd pár év múlva kész is lesz. -
gyimger
őstag
válasz
s7evcsenko #129586 üzenetére
Én speciel pause nélkül lemondanám, mert már régóta nem vonzó a dolog, és még sok évnyi szünetelgetés vár rám, mire nekem való csomagot raknak össze. Ahhoz az 1-2 dolláros haszonhoz meg nem fogok vele kereskedni.
-
Crytek
nagyúr
válasz
s7evcsenko #129584 üzenetére
Pause nélkül is ráöntik elhiheted. Főleg hogy szórják a 9$-os vásárlást is amivel megint lehet aratni...Sok ember nem szeret nyomozni mi hol mennyi és megveszi az első alkalommal ami neki megfelelő ár.
s7evcsenko: Pont ezt mondom nem pausolnak a traderek ,mert minek pausolni ha eladhatod jó pénzért?
-
válasz
s7evcsenko #129147 üzenetére
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
s7evcsenko #129142 üzenetére
Már szerintem nem 1:1. Game Pass oldalán még lehet nézni hogyan konvertálja. Már nagyon gáz.
-
válasz
s7evcsenko #129142 üzenetére
Köszi, akkor kivárom, míg megjön a kupon.
Csak maradjon addig akciós az Ultimate. -
reelc
veterán
válasz
s7evcsenko #128968 üzenetére
Engem nem érdekelnek az autós játékok.
Szóval nekem méginkább mindegy.
Pusztán a szitut nem értem azért, amit írtam.
Nem vagyok érintett.(#128969) Plebi: Mit veszíthetsz?
Ha érdekelne, akkor megvenném.
Vagy játék, vagy pénz visszakövetelés ha probléma lenne.
Szerinted lehet más kimenetel? -
FunPro
őstag
válasz
s7evcsenko #128918 üzenetére
Mondjuk nem mintha a Half Life nem lenne maga is egy óriási lufi...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
s7evcsenko #128918 üzenetére
És a népek örülnek, hogy VR mellékágat kapnak a normális folytatás mellett... Szép világ.
-
Crytek
nagyúr
válasz
s7evcsenko #128898 üzenetére
Resi 7-et elég minőséginek és legjobbak egyikének ajnározzák... Én a VR-nél ahogy sima gépen is a grafikát nézem. Az ok fejen a cuccal jobban bele lehet élni magunkat ,de a kinézet az mindent leront. Szóval ha ez a "csúcs" akkor milyen lehet a többi..
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
s7evcsenko #128882 üzenetére
Minden mondat után fogom a fejem, meg mondom hozzá hogy 'what?'.
Reklám és rábeszélés nélkül én is vettem egy 4000 Ft-os VR szemüveget a mobilomhoz, kipróbáltam és szintúgy eldöntöttem, hogy ez kell nekem nagyban és profibb minőségben és azóta is azt gondolom, hogy életem egyik legmegtérülőbb kiadása volt ez a 150k. Olyan újszerű élményt adott, amit nem tapasztaltam szerintem már 10-15 éve. Abszolút egy szintlépés a mi játékokhoz képest a VR világa és hiába van sok játékom steamen, ami kijátszásra vár, már nem nagyon érdekelnek úgy, mint VR előtt.
Na már most van egy ketyere, ami reklám nélkül is terjed, organikusan. Nekem nem kellenek cikkek ahhoz, hogy lássam, ebből így nem igazán lesz lufi sehogy sem.
Egyetlen egy hátráltató tényezője van a VR terjedésének, és azok az ehhez hasonló, hozzá nem értő, buta hozzászólások olyan emberektől, akik arra nem képesek, hogy a véleményeik, cikkeik írása előtt lemászanak a sarki gamer kocsmába és kipróbáljanak egy rendes VR szemüveget. Hogy tapasztalatuk is legyen már, ne csak a levegőbe böffögjenek.
A PS VR sehol sincs egy értelmes VR szemüveghez képest, de hát erről minek beszélünk, azt se tudjátok milyen szemüvegek vannak és melyiknek hol a helye, célközönsége... -
Golden9
veterán
válasz
s7evcsenko #128874 üzenetére
Vannak rá tartalmak, amik után nem a seggét verné.
Sziasztok off-lakók.
-
cskamacska
addikt
válasz
s7evcsenko #128860 üzenetére
Nem a kliens ezt kisebb játékoknál is csinálja, csak nyilván a nagyobbnál kellemetlenebb.
2015-16-ban elsöprő VR durranásról lehetett hallani mindenhonnan, média erősen túltolta az egész kérdéskört, elemzők csillió-millió eladástól révedeztek. VR fanok is arról álmodoztak, hogy a flatgaming(mostanában pancake gaming
) teljesen ki fog halni tegnapra, de még a mérsékeltebbek is szolid felfutásra számítottak ami a monitorok eladásaira is kihathat. Fejlesztők is komolyan kezdték venni a az új techet, egyre többen jelentették be támogatást, ill exkluzívokat. Epic pl teljesen VR felé vitte az UE4 fejlesztését, amit a Fortnite sikere és a fejlesztők nyávogása(avagy mindent elhanyagol ami nem VR-el kapcsolatos a motorban) után fordították meg a dolgot.
Aztán elmúlt röpke 3-4 év, és most ott tartunk hogy sehol. VR támogatás visszaszorult indie térfélre, hardver eladás pedig párszázezer darabnál laposkúszik per modell(Quest 400k, mobilosok jobban mennek), kivéve a PSVR, ott összejön a 5 millió is. Persze mihez képest, PlayStation Move 3 év alatt összehozott 15 millió eladást, Microsoft pedig 18 millió Kinect-et még az X360-hoz amikor különálló volt.
Nem mondom hogy később nem lehet ez jobb, de a Quest sem hozta az áttörést, játékfejlesztő oldalról pedig egyértelmű a kiábrándultság.
Jinxb1rd: Az a gond, hogy a VR bizonyos esetekben tényleg tud hatalmas pluszt adni(aki ült már akár rég is egy komolyabb repülőszimulátor cockpitben, annak még a VR forradalomra sem kellett várnia ehhez
), de ebből az emberek túl sokat vonnak le, túl sokat remélnek, és a kognitív disszonancia szektásítja őket.
Majd ha nálad is lecsengenek a mézes hetek, akkor majd térjünk vissza hogy mi lesz a pancake játékokkal, nyilván azon túl hogy a forradalom(valamelyik, és ami most már bármikor ránk törhet) elsöpri mindet.
De addig is mondd el szépen nekünk, irigy laikusoknak, hogy mi is a Oculus Cross Buy, és miért jó a VR ügyének egy játékot meg kell újra és újra venni headsetenként.
-
_drk
addikt
válasz
s7evcsenko #128862 üzenetére
Felesleges mindent telefonhoz hasonlítani. Az egy egyedi külön álló készülék ami mindenre is jó. Státusz szimbólum, meg tököm tudja. Én se értem hogy lehet annyit kiadni egy készülékért de ezen a vonalon haladva rengeteg minden drágulhatott volna.
Még is minden ugyan annyi, vagyis forintosítva meg ahol piaci verseny is van.
Ráadásul értéke lett a használt cuccoknak. Egyik kollégám már 4 éve azért vett 100-ért használt alma csutkát mert 2 évre rá is eltudta adni 50-ért.
Hardver árak is eléggé megdöbbentőek HA-n, nem csak a telefonok. -
cskamacska
addikt
válasz
s7evcsenko #128814 üzenetére
Régebben néhol ott volt, de ebből rendszert egyértelműen Golden9 csinált, mikor minden zakcióhoz odarakta, ha volt értelme, ha nem.
ZsZso: Esetleg a kiemelést lehetne bevezetni, mint más Best Buy témákban, de talán még mindig a moderátori keménykedést látnám jónak. Ha már sírt a publikum lepénylesője egy csak zakciókat tartalmazó topikért, akkor tartalmazzon csak azt, és a dumát lehetne ide csapkodni.
-
FunPro
őstag
válasz
s7evcsenko #128736 üzenetére
Persze a fortnájtot még mindig el tudja indítani.
Na de gonoszkodás nélkül:
Jogos amit írsz. Ha önmagában nézük a dolgot, a funkcióját ellátja.
Ha nem a steam-el versenyeztetjük, teljesen új felhasználóként nézzük, teszi a dolgát rendesen.Viszont ha azt nézzük mennyire van partyban, nos...
#reelc
Pontosan!
Ha van 10 játékod, nincs probléma.
Viszont ha már 500, 1.000, 10.000 játékkal próbálod, kezdődnek a bajok.
Nekem van mindenféle kliensem, és a 600 körüli játékommal nem is számítok olyan nagypályásnak.De már én is jártam úgy, hogy majdnem megvettem valamit dobozosan, mert elfelejtettem, hogy az már megvan. (Nevezetesen a crew volt az, amit még anno ingyen osztogattak uplay-en.)
Egy nagyob könyvtárat egyszerűen lehetetlen kézben tartani, ha 100 fele osztod a tételeket.
(Mondjuk azért a kliens is számít, mert a ps4 kontrollerem miatt én kénytelen vagyok mindent steam alól indítani. Meg ugye a steam mobilalkalmazásával bármikor rátudok keresni mi van meg, és nem futok bele olyan pofonba, amiről visszább írtam.)
-
TheNewDawn
addikt
válasz
s7evcsenko #128736 üzenetére
Pontosan. Ha megkérdeztek volna engem felhasználót előre, hogy mire is költsék a sok Fosnájtból befolyó bevételt, egy szuper kliensre instant, vagy ingyenes játékokra és majd csak aztán egy tűrhető kliensre, habozás nélkül utóbbit választottam volna.
-
FunPro
őstag
válasz
s7evcsenko #128734 üzenetére
Nem szertetném magam ismételni, de már induláskor a steam szintjénél egy hangyányival jobbnak kellett volna lennie.
Már ami a klienst illeti...
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
s7evcsenko #128677 üzenetére
Ja, de azért kapott mert most mindenhol zuhant az ára. Gamersgate -n 3.75 GBP - jóval barátságosabb ár (~4.35 € VS 7.49 €). Szóval ami van akció többnyire az is gáz, feltéve ha nem Steam wallet -et használsz - bár most már az is egyre inkább csak apad mintsem töltődik, lévén a kártyákat már nem annyira erőltetik mint régen.
-
tomsolo
addikt
válasz
s7evcsenko #128630 üzenetére
-
cskamacska
addikt
válasz
s7evcsenko #128606 üzenetére
Akár.
2009 óta nagyon rákaptam a coop játékokra(előtte szó szerint nem játszottam semmit neten keresztül), és nyugodtan mondhatom hogy chat és barátlista nélkül, mint abszolút minimum közösségi szolgáltatások, semmire nem mentünk volna.
De hogy mondjak gyakorlati Steames példát:
Men of War Assault Squad 2 csoportunkban(Steam Group) kiposztolásra kerül, hogy este 14 fős coop játék lészen, benne kb időpont és a kiválaszott mod Steam Workshop linkje. Ha announcementként megy ki, akkor csak az Activity oldalon látszik valahol(és feldob kis ablakot a kliensben), ha eventként, akkor kis emlékeztető bejegyzés is lesz a közösségi oldalakon akár napokra előre. Ezt meglátom mikor meglátom, Workshop mod oldalon egy Subscribe gomb után a kliens automatikusan le is tölti miután az elindításra kerül.(ha a kliens fut, távolból is össze lehet legózni, sőt, a játékot is lehet így telepíteni)
Kitűzött idő előtt gyűlik a népség, tipikusan külön chat szobában hogy a csoport saját chat oldalát ne spamoljuk tele. Szállanak a meghívások barát listáról, ha újak jönnek akkor ismerkedés. Mindez a "Discord" frissítés óta egész könnyen, akár hanggal(bár megoldható volt mindez régebben is, kb 2010-es community frissítés óta). Közben valaki hostolta a játékot, megy mindenkinek a game invite, játék elindul, betölti a letöltött Workshop modot, és bedob a játékon belüli lobbyba.
Ha nem zárt a szoba, akkor bárki kilesheti a játékon belüli main lobby listából a hostolt meccset, ill azt is hogy épp ki van bent a játék lobbyjában, és ha csatlakozni akar akkor kidobja a szükséges mod(ok) Workshop linkjét, onnan még játékon belül letöltheti, és csatlakozási próbálkozásnál azonnal be is tölti. Ha kapunk így randomokat, akkor ismerkedés.
Szolíd egy óra szervezés utánössze is jön a teljes 14-16 fős létszám, játék, mindeközben játékon belül szintén Steames VOIP is van, ha a chat dumája nem lenne elég, illetve játékból kép, vagy videó készítés beépített Bandicam-mel, ill játékon belül visszajátszható replay felvétel is adott.
Ha jól sikerül a menet akkor mindenki szépen kiszórja a neki megfelelő képet/videót Steam Community felületére, illetve a replay-t a Steam Workshop oldalra. A jobb random előkóborlók persze kapják is a Steam Groupba a meghívót, illetve mennek barátlistára ízlés szerint, hogy a következő összeröffenés akár 5 perccel is gyorsabban összejöhessen.
Természetesen ezt így semmilyen más kliens nem tudja, talán a felét, esetleg. A megy ki a facse poszt, gyülekezünk a TS(Discord) szerveren, leszedjük a cuccot MODDB-ről, és majd valahogy megoldjuk a közös játékot baromi meghaladott koncepció ehhez képest, pedig máshol ez a realitás.
ui: Olyan is volt hogy aki később jött, vagy nem fért be, az egész egyszerűen Steam Broadcasting streamen nézte mit alkotunk, kb 2 klikk elintézni.
-
l.skywalker
titán
válasz
s7evcsenko #128608 üzenetére
Jogos. Nekem nagy a p.fám mert PC-m nincsen. Konzolom van és ott én is így csinálom. Ahol a legolcsóbb. De közben a PC-s retro kedvenceimet bevásároltam GOG-on, ami pedig ingyenes vagy nagyon olcsó behúzom máshol. Ha csak PC-m lenne én is mennék az olcsó után
Origin in the House
Humble Bundle-k
GOG ingyenesek
Epic ingyenesekEzeket húztam mindig be ill. van valamim a Bethesda Launcher-en is, a Twitch-en meg volt a Discord-on is
-
válasz
Dettó én is.Sose voltam egy nagy gyűjtő , de ami tetszett azt megvettem DRM-től és klienstől függetlenül.Például az Operencia: The Stolen Sun wishlistes steam-en, de nem bírtam kivárni az exkluzivítás leteltét úgyhogy megvettem Epic-en. Battlefield-ek Origin only játékok , szívfájdalom nélkül veszem őket sorban EA-tól. Borderlands 3-at is megvettem az epik boltban, az új COD ebben a másodpercben is csordogál lefelé a Battlenetről Blizzardéktól. Tőlem futhat az összes kliens ,szépen elférnek egymás mellett a tálcán míg frissítenek / updatelnek / játszok , amelyiket meg nem használom azt kilövöm , oszt' ennyi.
-
sith7
félisten
válasz
+1
-
kigyi_23
addikt
válasz
s7evcsenko #128602 üzenetére
Hát az ingyen pénz..... Mondjuk nekem is van én is szeretném jóra költeni majd.
-
Crytek
nagyúr
válasz
s7evcsenko #128561 üzenetére
És? El tudják adni így pénzt kereshet az is akinek csak ez a lényeg ha gagyi ha nem? Máshol is árulhatnák ezeket a hulladékokat mivel van gog , indiegala, humble, akármi..és jé mégis a steam-et választják.
Epic fel sem enged senkit sem aki nem kötelezi el magát fél/1 évre...(Kivétel Cyberpunk)
Źşë: Nincs április 1... hagyjuk már ezt a több marad a zsebében dolgot... Eladásokat nem tudunk sosem fogunk,de a hülye is tudja hogy ha egy időbe jönne ki steam-re is egy cucc 100% hogy sokszorosa lenne a steam-es eladás..
Ez kb olyan most mint a Cyberpunk hogy jön epicre...ki a tököm fogja oda venni a steam és a gog ellenében? Kutya se...
-
Crytek
nagyúr
válasz
s7evcsenko #128554 üzenetére
Epic szarja = kb 500 játéknak ad otthont (lehet sokat is mondtam)
Valve cucca = 70 ezer játéknak ad otthont.Nos osszál szorozzál melyikhez mekkora szerverpark kell. Ja igen és a valvenak nincs szüksége arra hogy kilór megvegyen bárkit ,hogy oda adja ki a játékait. Mondjuk én a steam fejese helyében rohadt modon arcúl csapnám ezeket a moslékokat, hogy miután lejárt az epic lefizetési ideje jönnének steamre . Mondanám ,hogy oda menjetek ahova akartok ide bizony nem jöttök.. Nos 1-2 cég felsülése után megnézném ki az aki maradnak epic bérenc örökre... De a valve sose lépné meg ezt sajnos
-
cskamacska
addikt
válasz
s7evcsenko #128554 üzenetére
Tekintve hogy az Ubiszaft semmiért nem ad többet 20%-nál egy jó ideje, így azokat nem a 6% prémium fogja megtéríteni. Azokat a tízmilliók térítik meg amit a kínaiak utalnak nekik.
Ha egy fél-indie Control-t 10,5(+ még akármennyi amiről nem tudunk, az nem volt a jelentésben hogy előzőleg vagy később még nem kapnak érte hűségpénzt) millió dollárért vették meg kilóra, akkor egy sokkal nagyobb Ubi név mennyibe fájhat a kínaiaknak? -
Spet
addikt
válasz
s7evcsenko #128390 üzenetére
-
Spet
addikt
válasz
s7evcsenko #128364 üzenetére
Hát, de gyünnek a gyíkemberek !!44!!!!
-
válasz
s7evcsenko #128050 üzenetére
Lengyelországban, igen.
Viszont rengeteg nagy studio van USA/UK/Kanadai városokban...... mások az "árak" -
KubanitoS
veterán
válasz
s7evcsenko #127761 üzenetére
+1
Vicces, hogy már ott tartunk, hogy a bolt kinézetével is probléma van. Most akkor a terméket akarjuk megvenni, vagy a boltot nézegetni?
-
válasz
s7evcsenko #127753 üzenetére
szintén..en se szeretem ahogy kinez, de nem a store-ral akarok jatszani..ezzel max annyit ernek el, hogy nem bongeszgetem, es kevesebb cumot veszek.
-
FunPro
őstag
válasz
s7evcsenko #127753 üzenetére
Ez kb. olyan dolog, hogy minek gyártanak laktózmentes tejet, te a simát is megiszod.
Persze, ha az igényszintet levisszük a béka csája alá, még egy gui mentes launcher is megteszi.
Csak ha már ennyire nem izgat mi jön veled szembe, a hejedben inkább vadásznék valami torrentet. Úgy még nemhogy a store-t nem kéne nézni, még a pénz is megmaradna...
-
Agyzuzo
addikt
válasz
s7evcsenko #127751 üzenetére
Mégis 2 alap dolog amit az epic nem tud. Havi 1x ránézek az oldalra de még mindig a hányás kerülget ahogy kinéz, mint valami mobilra optimalizált mobiljátékos szar. Előbb ezt tegyék rendbe hogy komoly store kinézete legyen.
-
FunPro
őstag
válasz
s7evcsenko #127745 üzenetére
Az már telepítve van neki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VGA hiba
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Androidos tablet topic
- Xbox Series X|S
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest