- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
2016. november 8.Szállítás várható időpontja: A futár felveszi Önnel a kapcsolatot a szállítás napján Warcraft III Reign of Chaos + Frozen Throne (PC) Játékprogram1 db1990 Ft Szállítási költség:990 FtVégösszeg:2980 Ft Viszontlátásra!
eMAG Magyarországaztán a blizz acchoz hozzá tudtam adni, de csak a weboldalról lehet leszedni a standalone telepítőt, appból nyet.
-
Azért ez így nem teljesen igaz, pl a Sherlock Holmes: Crimes & Punishments még sose kapott ekkora akciót itt steamen, és ez csak 1db játék, amit én figyeltem.
Igaz van ennél olcsóbb beszerzés is, de akinek van wallet pénze, annak azért szerintem most akad pár jóárasított cucc. -
szami777
addikt
"Ha steamesek lettek volna esélyes, hogy az MW2-t megveszem"
megesküdnék rá, hogy az mw2-től kezdve az dobozosok is steam only játékok már.
Cod4 és a waw nem , de utána mind az.A cd galaxis is árulja ugyanennyiért, írja is, hogy steames. [link]
(#108031) cyberkind
Köszi a megerősítést.
Egyébként a 3 ezer sok érte szerintem, havonta akciózzák a hivatalos online boltok a digitális verziót, 7-8 €-ért, és az utazást is megspórolod. Annak persze megéri, aki gyűjti a dobozos játékokat.
-
Dilikutya
félisten
Media Markt-ban is ennyi, meg szerintem az Auchan-ban is. Tegnap voltam pont. World at War 1990, Black Ops 2 3990, előbbi nem Steam-es.
Activision igazán megtehetné, hogy engedi a WaW-ot regisztrálni, és nem kellene a G4WL-al baszakodni. Engem nem érint, eleve Steam-re vettem, de 1990-ért jó vétel amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest