- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
i2k
őstag
válasz
sith7 #139444 üzenetére
Shang-Chi nekem ennyit ért:
[2021] - https://www.imdb.com/title/tt9376612/ - "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" - 5/10
(2021.11.11) (133 perc, amerikai) - Action, Adventure, Fantasy - (imdb) -- 13+ -
cyberkind
félisten
válasz
sith7 #124363 üzenetére
Részben ez is igaz, igaz a sportjátékos is, meg az is igaz, hogy ha a szolgáltatások fontosak mint a gamepass akkor a One (X), de a következő genre már lesznek csak exkluzívok, csak ugye ez is idő.
(#124364) Źşë'
Nekem jelenleg is a PS a befutó, a 360-as érában több exkluzívuk volt, de az is édeskevés a PS-hez képest. -
i2k
őstag
válasz
sith7 #119793 üzenetére
Háááát....
Az "ON" tocsikban például most játékok helyett olcsó Windows 10 kód beszerzések adomáiról szól a történet, és mindenki azzal villog, hogy honnan szerzett olcsón, és "legálisan", míg mások oltogatják őket, hogy az nem, is legális...
Az "OFF" tocsik legalább a játékokról szól(t eddig... jobban, mint az "ON").
-
Źşë'
addikt
válasz
sith7 #113962 üzenetére
szinte mindegyik tele van prókkal meg csalókkal, sztem inkább valami csapatalapú fpst nézzen meg, persze függ attól is hogy hány éves, mert pl Killing Floor 2-t ajánlanám, csak túl véres, de pl ott van még a Warhammer Vermintide patkányhentelős játéka, vagy pl az ingyenesen játszható Warframe, bár ez inkább az idősebb korosztályt vonzza be és ez mmorpg, gta5 online része is sztem ajánlható még ha sok a troll akkor is, jó móka haverokkal
-
NyMRooD
őstag
válasz
sith7 #104072 üzenetére
Az on topic összefoglalójából:
G2A, Kinguin és társairól:
Nem Best buy téma, minden ezzel kapcsolatos dolgot, akciót az OFF-topikban lehet megbeszélni.
Internetes piacterek, leginkább a Vaterához hasonlítanak, mert a legtöbb esetben maga az oldal nem saját maga árul, csak közvetítőként szolgál. Ebből adódóan egy terméket több eladótol is beszerezhetünk. Szinte bárki lehet eladó ezekben a boltokban és amikor vásárolunk sokszor nem is tudjuk kitől veszünk.
Ezekből eredően és a tapasztalatok is alátámasztják, hogy megvannak a kockázatai ilyen helyen vásárolni pl.: nem kapunk semmit a pénzünkért vagy rosszabb, lásd Bluerainbow esete, kinek nem egyszer tiltottak le játékokat. Ugyanakkor lehet jó üzleteket is csinálni ezeken a piactereken (érdemes figyelni az eladott példányszámot), azonban a kockázatuk miatt nem lesznek ajánlott helyek, mindenki kizárólag csak saját felelősségre használja őket.
G2A Shield egy feláras szolgáltatás, melyért cserébe a G2A biztosítja, hogy sikeresen aktiválni tudjuk a vásárolt játékot, letiltás ellen ez sem véd: lásd Watch Dogs esetében, amikor csupán a kiadó jófejségének köszönhető volt, hogy visszaadták a lopott kulcsokkal aktivált játékokat.
G2A áfa: mindenki saját belátása szerint választhat, de aki nem a valoságnak megfelelöen választ az törvényt sért.Szóval csak óvatosan.
szerk: Nekem is onnan van a Wacth_Dogs, de nekem nem törölték, ebből is látszik, hogy ahány eladó annyi lehetőség. Illetve még hozzá tartozik, hogy annyira a kiadók sem preferálják a dolgot.
-
Dilikutya
félisten
-
BasketWink
tag
pontosabban melyik? ha a generals-ra gondolsz nincs vele semmi baj én a mai napig játszok vele amikor csak kedvem van
az egyik legjobb C&C szerintem(RA2-vel karöltve) de amúgy van hozzá (nem hivatalos) HD pack külön sose próbáltam így csak saját felelősségre
u.i.: azért saját felelősségre mert sose lehet tudni hogy egy nem hivatalos mod mit tesz az adott játékkal/géppel a háttérben persze az esetek 80-90%-ban azt kapod amire számítasz a maradék 9-19%-ban nem működik és 1%-ban megszívtad
-
csaba951
veterán
Nézz körül ezeken az oldalakon, és meglátod mi mennyibe kerül:
* http://www.steamtrades.com/forum
* http://dispenser.tf/
* http://backpack.tf/Utóbbi két oldalon használd a keresőt! Az oldalakat a Steam-en keresztüli belépéseddel tudod használni.
Trade-nél nincs garancia semmire! Tehát extra óvatosan kell eljárni. Többszörösen ellenőrizni kell, hogy pontosan azt kapod-e amit szeretnél (nem csak valami hasonlót). Sikeres trade-nél, a játék aktiválása után is lehet olyan, hogy leveszik a játékot a fiókodról, mert lopott adatokkal lett megvásárolva. Jó esetben majd kártalanít akivel tradel-tél. Rossz esetben IJK.
Mivel rengeteg mindenre kell figyelni, a trade kezdőknek nem ajánlott!
-
szami777
addikt
jelenleg 10.2 euro a gmg-n
ehhez hozzá jön egy 20-as voucher:TAREM-4PLAY-VOUCH
így olyan 8.2 euro kürül lesz -
JoolsNOS
veterán
MInt látod, más is kifejtette mennyire. Amúgy a 3 gigás patch után olyan szinten nehéz is lett, hogy pikk pakk kinyirnak a fegyveresek. Multiját egyszer próbáltam. Olyan semmilyen. Bár nem vagyok nagy multis, de ha igen akkor inkább avp. (amúgy pár pályán egész szép a grafika)
-
bullseye
addikt
Ennyire. Én ezeket az értékeléseket szoktam megnézni: AJ, PCG (Angry Joe kissé szabadszájú, de szerintem megéri kibírni...) Elég sokat elmondanak.
+ érdemes belenézni egy walktroughba, én ezt szoktam. Normális srác, nem dumálja túl, nem erőltet szánalmas poénokat, és feliratozva nyomja...
(És azok a macskahangok még mindig kisértenek...)
-
csaba951
veterán
(#28187) SenorGrande
Ez szerintem inkább deviza középárfolyamnak felel meg. Én inkább 1 BRL = 113,37 HUF-al számolnék a helyedben.A legtöbb banknál nincs közvetlenül BRL/HUF árfolyam. Viszont USD/HUF van, Yahoon meg mindig meg lehet nézni az aktuális USD/BRL árfolyamot. Ettől kezdve egyszerű elkészíteni egy becsült BRL/HUF árfolyamot.
-
csaba951
veterán
Nem jobb, hanem más. DI-ben szinte csak kézifegyverekkel harcolsz. Egyedül is jó, de haverokkal kifejezetten nagyon jó! DI-ben egy egész hosszú történetet (jó forgatókönyvvel!) játszotok végig közösen. L4D 2-ben meg mindig csak egy adott pályán mentek keresztül. (Na jó, ott is van kampány, de ez sehol sincs a DI-hez képest!).
(#21381) SenorGrande
Igen. A Steam Store (gift) változat tartalmazza a Rage Sewers DLC-t is. Mind a sima, mind a Prima Guide-os változat. Az Anarchy Edition Authority Pack DLC-jét viszont nem tartalmazzák. Bár fogalmam sincs mi is lehet az, de egyelőre nem is hiányzik. Egyébként ezt külön nem lehet megvásárolni Steam-en.Dead Island-hez végre külön is megvásárolható a Ripper Mod. Nem minthat nagyon hiányzott volna, de így legalább nekem is megvan minden ami a GOTY-ban van. (A DLC-ket már megjelenés után megvettem.)
-
cskamacska
addikt
10 eurókörül szokott lenni a teljes Theatre of War csomag Steamen/Gamersgate-en zakcióban, de magát az Afrikát Indie Gálás Steam kód formájában már nagyon kis cseréért be lehet szerezni Steamtrades-en, sőt, valamikor csak úgy hozzácsapják az ilyen kódokat a csereberékhez.
ayo: "ha szereted a realisztikus balanszot" Ezt, így, a Sniper V2-re?
Biztos nem tévesztetted el a játék nevét?
-
cskamacska
addikt
Viszont nem lehet DLC pályákkal bővíteni úgy nézem.
De ettől független nagyon megéri ennyiért, mert legolcsóbb helyen is 13-14 euró volt eddig az Operation Star alapjáték magában.És éppen ezért nem értem a mehzést, aki kicsit is értékeli a stratégiákat, az örül a szerencséjének, mert leszámítva az Indie Gala 7 Theater of War 2: Africa-ját, normális stratégiai játék még nem volt eddig semmilyen bundliban.
Én speciel jobban szeretném ezt a trendet látni, mint hogy n+1-edik indie platformerrel tömjék ki a csomagokat.
mod: azt olvastam hogy a kieg pályák külön peccselős-telepítősek, így fel lehet erre a DRM nélküli változatra is rakni őket.(akár virágbolból is, mert a játék mindenhol DRM free )
-
Crytek
nagyúr
Mobilnet az ma már alap.Szinte mindig tudok netre csatlakozni. Enélkül nem is élet az élet.
Igen komolyan.Engem az ég világon nem érdekel más csak a PC.
És hogy ha meglesz a lakás akkor már nem azt kell várnom 4 évig hogy egy számomra jó VGA ára lemenjen a lélektani határig amit még spórolós fejjel kiadnék érte hanem egyből megtudom majd venni amit a szívem kíván ,mivel a lakás után nekem más már nem kell!
De várom már ezt a korszakot addig csak sóvárgás és csóróság van. -
Crytek
nagyúr
Nekem a PC a legfontosabb,de mégis az "emberi" énem felülkerekedik ,már ha felül tud és és mégse költök.Mert lassan 30 éves fejjel még mindig a szülőknél lakok.
De amint meglesz a pénz ,és meglesz a lakás azután már nincs semmi célom amire gyűjtenem kell és 0 sec fogom az ilyen akciós cuccokat venni
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest