- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anti22
tag
válasz
kojak007 #9160 üzenetére
Hát azért valamennyit számít de ha nincsenek nagy igényeid a hangzással szemben akkor az integrált is megteszi.Digitálisan kösd erősítőre.Coax vagy toslink.Én azt vettem észre hogy a titanium karim pax driverrel nagyon kemény basszust ad és tisztább és dinamikusabb valamelyest a hangja az alaplapi realtekhez képest.De persze az is számít milyen erősítőre kötöd és milyen hangfalakat hajtasz meg.Nekem Yamaha rx-v430rds erőlködőm van és Sal 2610 szettem.Nem egy high end hangfal de nem telik többre.Van akinek 1 milla is piti összeg egy front párra de többségünk gondolom nem újmilliomos.Megpróbál abból építkezni ami van.Ha nagyon lóvés volnék akkor asus Xonar HDAV1.3 Deluxe vagy creative x-fi titanium hd kártyát vennék.De ahhoz már komoly hangtechnika is kell hogy kihasználd amit adhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- ASUS ROG Ally
- Gurulunk, WAZE?!
- Kerékpársportok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest