- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- EarFun Clip – cimpazaj
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- One mobilszolgáltatások
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
A kijelzők kezelése az Nvidia driver feladata függetlenül attól hogy geforce 210 vagy 8800GT kártyáról beszélünk (nekem mindkettő van).
Jelenleg csak a 8800GT kártyával tudom szemléltetni a beállításokat mert a 210(HTPC) most pihen. Nálam az alábbi beállításokkal tökéletesen működik minden film MPC-HC lejátszóval, azzal a verzióval(már mint a lejátszó) amelyiknél már külön opció van az egyes frekvencia beállításokra teljes képernyős módban.Az nvidia driver ami jelenleg fent van a 258.96-os és semmi mást nem tettem mint csatlakoztam a kijelzőket. Nem kimondottan Klón módba van hanem mindkét kijelző aktív a saját felbontásán(ez fontos). Az elsődleges kijelző legyen a monitor ami nálam a Samsung és az első DVI-re van kötve(210 esetén ez csak a DVI lehet VGA NEM), a TV-t pedig a második DVI-re kötöttem(210 esetén a HDMI). A következő beállításokat eszközöltem:
Egy film elindítása mindig az első számú kijelzőn indul el amit egyszerűen csak áthúzol a Másodlagos kijelzőre és nyomsz egy Fullscreen-t. Gondolom csak beállítás kérdése az is hogy egy adott program melyik kijelzőn induljon el automatikusan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest