Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Joshi

titán

válasz z00li #7840 üzenetére

A kijelzők kezelése az Nvidia driver feladata függetlenül attól hogy geforce 210 vagy 8800GT kártyáról beszélünk (nekem mindkettő van). :U
    Jelenleg csak a 8800GT kártyával tudom szemléltetni a beállításokat mert a 210(HTPC) most pihen. Nálam az alábbi beállításokkal tökéletesen működik minden film MPC-HC lejátszóval, azzal a verzióval(már mint a lejátszó) amelyiknél már külön opció van az egyes frekvencia beállításokra teljes képernyős módban.

Az nvidia driver ami jelenleg fent van a 258.96-os és semmi mást nem tettem mint csatlakoztam a kijelzőket. Nem kimondottan Klón módba van hanem mindkét kijelző aktív a saját felbontásán(ez fontos). Az elsődleges kijelző legyen a monitor ami nálam a Samsung és az első DVI-re van kötve(210 esetén ez csak a DVI lehet VGA NEM), a TV-t pedig a második DVI-re kötöttem(210 esetén a HDMI). A következő beállításokat eszközöltem:

Egy film elindítása mindig az első számú kijelzőn indul el amit egyszerűen csak áthúzol a Másodlagos kijelzőre és nyomsz egy Fullscreen-t. Gondolom csak beállítás kérdése az is hogy egy adott program melyik kijelzőn induljon el automatikusan.

Új hozzászólás Aktív témák