- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
A kezdő házimozis fórumból jövök, mert egy ottani kolléga beültette a fülembe a bogarat ezzel a folyamatos mpc-hc-re való hivatkozással.
Szóval nekem egy tök átlagos (átlagon aluli) cuccom van otthon, hm erősítő és egy s905x procis médialejátszó amit használok, Kodival. Max. FullHD filmeket nézünk, egyelőre nincs nagyobbra se igény, se eszköz, mondjuk hangban azért jó lenne ha az 5.1 a lehetőségekhez képest a legtöbb ami lehet.
Az lenne az első és legfontosabb kérdésem, hogy miben más egy htpc és egy ilyen dedikált eszköz (főleg abban az esetben ha ragaszkodnék a Kodihoz)? Megszoktuk már és a szokásos mantra, nem csak én használnám. Az említett kolléga szerint bármilyen pc elég, persze nem valami bontószökevény, de pl. elég lenne egy 3020-as dell-től fölfelé, de dedikált vga nélkül mondjuk?
Vagy az én eseteben elég ha maradok a sima médialejátszóknál? Érdekel a téma, szívesen foglalkoznék ilyennel otthon.
Köszönöm a választ és bocsánat ha ilyen jellegű kérdés hetente van..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest