- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Nem lesz iPhone 19
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joydrv
aktív tag
válasz
mikrofon
üzenetére
Elfelejtettem mondani, hogy a laptopod elég erős, ha van 1 órád pepecselni a beállításokkal, akár egy Emby szervert is felrakhatsz rá [link] . Ezen keresztül többféleképpen is tudsz filmeket nézni a tv-n. (Előzetesen a laptopnak legyen kiosztva fix ip-cím és csinálj rajta pár mappát a filmeknek, sorozatoknak. Bárminek elkeresztelheted: Filmek1 , Filmek2 , Sorozatok1 , Sorozatok2 ....)
Amiket letöltesz, bemásolod a megfelelő helyre, az emby fél perc alatt leszedi hozzá a borítót és infót, majd megjelenik új elemként. A laptopon egy szép felületen bogarászhatod a filmjeidet.
A tv-n pedig lejátszhatod úgy, hogy telepíted az Emby klienst és rácsatlakozol a szerverre, vagy ha régebbi a tv és valami miatt ez nem megy, vagy akadozik, akkor is látni fogja a DLNA-n keresztül a saját lejátszója az Emby szervert és lépkedhetsz a létrehozott könyvtárakban, ott lesznek a miniatür képek is az ikonokon. (A tv-nek is csatlakozni kell a routerhez.)
Én így használtam, amíg meg nem vettem az első amlogic tv-boxot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Társasjáték topic
- World of Tanks - MMO
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest