Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovbob
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a Libreeleccel kapcsolatban, mert csak nem tudom, hogyan lehetne megoldani. Azt szeretném elérni, hogy a médiatárt elindulásnál mindig frissítse is, valamint tisztítsa is, mivel a filmeket főként az én gépemről húzza be hálózaton keresztül. A frissítés azt ugyebár könnyen megoldottam, mert van a guiban rá beállítás, viszont így akkor a médiatárban maradnak a filmek, amikor az én gépem nincs bekapcsolva, vagy esetleg valamit már töröltem. Ennek megoldására, az advanced settingset szerkesztetettem, hogy tisztítson is indulásnál. Ezzel viszont előjött egy olyan probléma, hogy ha kivan kapcsolva a gépem és megcsinálta az automatikus tisztítást, akkor ugyan nem jönnek be a jelenleg nem elérhető filmek, viszont utána többet egyáltalán nem is jönnek be, mert mindig törli az elérési helynél megadott tartalom típust (hogy film vagy sorozat van-e benne), ezért ahhoz hogy újra betöltse utána a médiatárba, újra meg kell neki adni manuálisan a tartalmat. Hogy lehetne ezt megoldani, hogy azt azért ne törölje már ki, hogy milyen tartalom tartozik, ahhoz az elérési úthoz és ismét betöltse a médiatárba, ha már elérhetőek ismét? Ezt csak valami bővítménnyel lehetne megoldani, vagy nálam romlott el? Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Új Wupro Cinema G1 projektor FHD fullhd 320 lumen
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest