Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Megérkezett a htpc masina, egy amd Ryzen 5 6200 van benne azt hiszem és egy Strix GTX960 vga. Úgy tűnik alapbeállításokkal simán megy a 4k hdr is, igaz még nem 4k tv-n próbáltam.
Most Libreelectről lesz szó amire a kérdéseim vonatkoznak.Amit nem tudok:
érdemes telepíteni az FFmpegtoolst? Ha igen mire jó?
A másik:
van egy elég nagy kb 7 colos érintőkijelző a ház elején, azt hogyan lehet beüzemelni, illetve lehet-e?Van benne egy 2 slotos ASUS xonar hdav ha hangkártya plusz HDAV13 mellette mindenféle kimenettel, valami olyan mint alonken.
Van egy Imon-al megegyezőnek tűnő Thermaltake távirányító mint a képen a bal szélső, de hiába telepítem az Imon távhoz való kiegészítőt nem történik semmi.
Be lehet ezeket állítani?
Szerk: a kijelző már megy és az érintés is, igaz semmit sem ér szerintem olyan kicsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest