Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Gear S3 - második kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
balage25
üzenetére
Ja, hát ezek mind, amit én és Pumba írtunk a kérdésed kapcsán pusztán, csupán "jóindulatú figyelmeztetések" lettek volna. Épp ezzel a ténnyel szemben, nekem kifejezetten ellenszenvesnek és abnormálisnak tűnnek a pár soros, cinikus reakcióid rá, még annak ellenére is, ha esetleg ezekkel tényleg tisztában lettél volna előzőleg is. De őszintén. (Amúgy utóbbi esetben elég értelmezhetetlen az erre irányuló igény felmerülése is). Szóval ez van, megfordulnak itt néha a "te típusodból" is a PH.-n (azt, ne hidd, hogy nem tipikus), én ilyenkor inkább megpróbálom a tolerancia szintet és türelmességet kitolni egy bizonyos szintig... (Ha már a "másik félnek" ez a zoknijáig érve sem menne...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest