- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
schray
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Philips 50PUS7363-as 4K HDR tévét és szeretném a lehető legjobban kihasználni a képességeit. Az elsődleges felhasználás a filmnézés lesz, főleg letöltött tartalom, néha streamelt. A PC amit a gépre fogok kötni nem épp HTPC, de biztosan használható lesz ilyen célra is (remélem):
i7-4771
16Gb 1600Mhz DDR3 CL8
GTX970 4Gb
Asus H87Pro
Win10A kérdésem az lenne, hogy milyen módon lenne érdemes 4K, HDR tartalmakat lejátszani úgy, hogy ne akadozzon és a lehető legjobb képminőséget kapjuk? (A hang jelenleg irreleváns, mert a gép 5.1-es natív kimenetére teszek egy régebbi hangfal szettet - egyelőre nekem ez most elég lesz, meg a szomszédoknak is
)
Egyrészt gondolok itt most arra, hogy miként játsszam le, pl. közvetlenül a gépről HDMI-n keresztül, vagy külső HDDről, esetleg hálózaton keresztül? Másrészt ha a gépről játszom le, melyek azok a szoftverek, amik pl támogatják a HDR módot? (egyáltalán ki tudom-e küldeni így a jelet a számítógépről?)
Tudom, hogy már megválaszolhattátok korábbi bejegyzésekben ezeket a kérdéseket, de kérem nézzétek el, mert épp költözés közepén vagyok és nincs időm végigolvasni a fórumot, de a bútorhordás után igazán kipróbálnám már az új tévét.
(ugyanezen oknál fogva az olyan dolgok, hogy "vegyek média lejátszót" vagy egyéb extra kütyüt, most nem játszanak, mert kell a pénz bútorra
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hogy néznek ki szobáink, avagy mekkora a kupleráj?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lexus, Toyota topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest