- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
schray
tag
Értem. És gondolod, hogy ez a proci kevés hozzá?
Most kipróbáltam a MPC-t és madVR-t, egyelőre csak a régi 1200p monitoromon, de ezen szaggatás nélkül lejátszik mindent, amit eddig leszedtem (és VLC-ben, meg egyéb helyeken szaggatott) szóval reménykedem, bár majd csak akkor derül ki, ha rá lesz kötve a tv-re.
Még egy kérdés: HDMI kábelnél számít, hogy milyet használok? Négy éves a kábel, amim most van, szóval lehet, hogy még csak nem is 2.0. Viszont hallottam, hogy már 2.0a is van, ezt támogatja a GTX970 vagy felesleges lenne emiatt új kábelt venni?
-
schray
tag
Hát játszani nem kevés hozzá, szóval remélem, hogy csak elboldogul filmekkel is
Köszi a tippeket! -
schray
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Philips 50PUS7363-as 4K HDR tévét és szeretném a lehető legjobban kihasználni a képességeit. Az elsődleges felhasználás a filmnézés lesz, főleg letöltött tartalom, néha streamelt. A PC amit a gépre fogok kötni nem épp HTPC, de biztosan használható lesz ilyen célra is (remélem):
i7-4771
16Gb 1600Mhz DDR3 CL8
GTX970 4Gb
Asus H87Pro
Win10A kérdésem az lenne, hogy milyen módon lenne érdemes 4K, HDR tartalmakat lejátszani úgy, hogy ne akadozzon és a lehető legjobb képminőséget kapjuk? (A hang jelenleg irreleváns, mert a gép 5.1-es natív kimenetére teszek egy régebbi hangfal szettet - egyelőre nekem ez most elég lesz, meg a szomszédoknak is
)
Egyrészt gondolok itt most arra, hogy miként játsszam le, pl. közvetlenül a gépről HDMI-n keresztül, vagy külső HDDről, esetleg hálózaton keresztül? Másrészt ha a gépről játszom le, melyek azok a szoftverek, amik pl támogatják a HDR módot? (egyáltalán ki tudom-e küldeni így a jelet a számítógépről?)
Tudom, hogy már megválaszolhattátok korábbi bejegyzésekben ezeket a kérdéseket, de kérem nézzétek el, mert épp költözés közepén vagyok és nincs időm végigolvasni a fórumot, de a bútorhordás után igazán kipróbálnám már az új tévét.
(ugyanezen oknál fogva az olyan dolgok, hogy "vegyek média lejátszót" vagy egyéb extra kütyüt, most nem játszanak, mert kell a pénz bútorra
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debian GNU/Linux
- Hardcore café
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest