- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
schray
tag
Értem. És gondolod, hogy ez a proci kevés hozzá?
Most kipróbáltam a MPC-t és madVR-t, egyelőre csak a régi 1200p monitoromon, de ezen szaggatás nélkül lejátszik mindent, amit eddig leszedtem (és VLC-ben, meg egyéb helyeken szaggatott) szóval reménykedem, bár majd csak akkor derül ki, ha rá lesz kötve a tv-re.
Még egy kérdés: HDMI kábelnél számít, hogy milyet használok? Négy éves a kábel, amim most van, szóval lehet, hogy még csak nem is 2.0. Viszont hallottam, hogy már 2.0a is van, ezt támogatja a GTX970 vagy felesleges lenne emiatt új kábelt venni?
-
schray
tag
Hát játszani nem kevés hozzá, szóval remélem, hogy csak elboldogul filmekkel is
Köszi a tippeket! -
schray
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Philips 50PUS7363-as 4K HDR tévét és szeretném a lehető legjobban kihasználni a képességeit. Az elsődleges felhasználás a filmnézés lesz, főleg letöltött tartalom, néha streamelt. A PC amit a gépre fogok kötni nem épp HTPC, de biztosan használható lesz ilyen célra is (remélem):
i7-4771
16Gb 1600Mhz DDR3 CL8
GTX970 4Gb
Asus H87Pro
Win10A kérdésem az lenne, hogy milyen módon lenne érdemes 4K, HDR tartalmakat lejátszani úgy, hogy ne akadozzon és a lehető legjobb képminőséget kapjuk? (A hang jelenleg irreleváns, mert a gép 5.1-es natív kimenetére teszek egy régebbi hangfal szettet - egyelőre nekem ez most elég lesz, meg a szomszédoknak is
)
Egyrészt gondolok itt most arra, hogy miként játsszam le, pl. közvetlenül a gépről HDMI-n keresztül, vagy külső HDDről, esetleg hálózaton keresztül? Másrészt ha a gépről játszom le, melyek azok a szoftverek, amik pl támogatják a HDR módot? (egyáltalán ki tudom-e küldeni így a jelet a számítógépről?)
Tudom, hogy már megválaszolhattátok korábbi bejegyzésekben ezeket a kérdéseket, de kérem nézzétek el, mert épp költözés közepén vagyok és nincs időm végigolvasni a fórumot, de a bútorhordás után igazán kipróbálnám már az új tévét.
(ugyanezen oknál fogva az olyan dolgok, hogy "vegyek média lejátszót" vagy egyéb extra kütyüt, most nem játszanak, mert kell a pénz bútorra
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest