Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
(#50194) bnorci71 : , (#50195) tupacamaru: , (#50198) drdr:
Nektek egyben írok igen ilyen furcsaságot már rég láttam, gondok/bajok vannak ezzel a lappal sajnos, de majd Ipon megmondja mi legyen.Táppal szerintem nincs gond, én nagyon gyanakodom valami nem jó ennél a lapnál, mert megint baszadkodik(elnézést a kifeezésért)
Ha leállítom a gépet nem tudom visszakapcsolni, csak ha tápot lenyomom ,kiveszem az elemet 1 percre, visszateszem és elindul.Jövöhéten rendelek hozzá másik ramot, Micron-t szerintem kipróbálom azzal. Ipont hétfőn felhívom mi legyen mert ez így nem jó 30k-t fizettel a lapért.. ez nem kóser.
Újraindítással megy természetesen a rendszer, de ha egyszer kikapcsolom akkor bukó.Pár apróságot néztem, mert Windows fenn van, de megsztás ilyesmivel nem foglalkoztam.
Alap 32bites kodit feltettem és kipróbáltam sokmident.
Nekem a TV-m 3D-s Sony Fullhd-s (42W815B) tehát 4k-s anyagot visszabutítja.amit kipróbáltam:
- 4K-s anyagokat a jellyfish részréől egészek 4k hevc, 400mbitig simán mentek (70-80%-os CPU használattal)
- MVC-s iso fájlt 2-t elindítottam, pöccre ment midnen nem kellett vele szórakoznom (3D-s részt valamiért nem hozta elő a Kodi de ez csak beállíts gond)
moderálva
A többi tesztet vagy holnap vagy a gép konfigolása után. Én elsőre azt mondom megérte váltani, igaz idegesítő a lap hogy ezt műveli velem, de majd ipon megmondja mit is csináljak.[ Módosította: #45553408 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BMW topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 3D nyomtatás
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest