Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
kezdésnek szerintem távból elég egy ilyen a HTPC funkciókhoz elég mármint a Kodi kezeléshez, pc irányításra még mindig a bill+egér a legjobb szerintem
vagy amit Calogero fórumtárs linkelt jó kis all in dolog lehet én is beruházok egyre,
bill nekem ritkán kel ezért elég az a kicsi, is a videók elindításához leállításához váltáshoz görgetéshez dedikált gombok vannak rajta így a KODI-t jó le lehet vele irányítani, a kicsi tapipad is elég amikor ritkán az egér kel ahelyett hizs a mostani távirányító 4irány gombjával is elvagyok ha ritkán az egér kelCalogero
W10 alatt is megy? Nehogy beruházok rá és most akarok átállni W10.re aztán pofára essek
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Axis P8221 IP Audio I/O Module
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- KERESEM - Sony MDR-MV1 / Edition XV / HEDDphone D1
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest