Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz PuMbA #42193 üzenetére

Ezzel én is így voltam eddig. Win 8 fikázókat se értettem soha. De most a win 10-zel desktopon azért már túl vagyok pár tucat kékhalálon, 2 reinstallon és 3 bios reseten. 2 hét alatt. :)
    Pedig vártam vele több mint fél évet, hogy felkerüljön.
    Persze ha magamat olvasnám rávágnám, hogy user error. :D És lehet, hogy az is, vagyis inkább hw-user, tuningra gyanakszom, de alapon is sikerült produkálni már és eddig 100%-ra sehogy nem sikerült kiiktatni. Úgy, hogy azonos beállításokkal w8-on 1.5 éve nem láttam se kék képernyőt se rebootot. Itt meg 4 napig semmi, terhelve fut, utána belefagy egy index cikkbe.

Amit nem tudok megmagyarázni: volt 1-2 olyan fagyás ami után kikapcs gomb, bekapcs gomb és el sem indult a gép. Csak bios resettel. De pl. az usb-ről való indítás sem megy normál kikapcs után sem. Vannak furcsaságok...
    Mondom ezt úgy, hogy w8 átállásnál tényleg nem volt semmi hasonló pl. Csak az új pozitívumok.

De, hogy ontopic is legyek: HTPC-nél még nem cseréltem. Itt új rendszer esetén inkább a kompatibilitás/driver a kérdéses: Ezekkel nincs semmi fennakadás? Kicsit félek nekiugrani a múltkori frissítés és 3D szarakodás után. AMD-vel használja vki Crimsonnal vagy mindenki Catalysten van?

Új hozzászólás Aktív témák