- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Ezzel én is így voltam eddig. Win 8 fikázókat se értettem soha. De most a win 10-zel desktopon azért már túl vagyok pár tucat kékhalálon, 2 reinstallon és 3 bios reseten. 2 hét alatt.
Pedig vártam vele több mint fél évet, hogy felkerüljön.
Persze ha magamat olvasnám rávágnám, hogy user error.És lehet, hogy az is, vagyis inkább hw-user, tuningra gyanakszom, de alapon is sikerült produkálni már és eddig 100%-ra sehogy nem sikerült kiiktatni. Úgy, hogy azonos beállításokkal w8-on 1.5 éve nem láttam se kék képernyőt se rebootot. Itt meg 4 napig semmi, terhelve fut, utána belefagy egy index cikkbe.
Amit nem tudok megmagyarázni: volt 1-2 olyan fagyás ami után kikapcs gomb, bekapcs gomb és el sem indult a gép. Csak bios resettel. De pl. az usb-ről való indítás sem megy normál kikapcs után sem. Vannak furcsaságok...
Mondom ezt úgy, hogy w8 átállásnál tényleg nem volt semmi hasonló pl. Csak az új pozitívumok.De, hogy ontopic is legyek: HTPC-nél még nem cseréltem. Itt új rendszer esetén inkább a kompatibilitás/driver a kérdéses: Ezekkel nincs semmi fennakadás? Kicsit félek nekiugrani a múltkori frissítés és 3D szarakodás után. AMD-vel használja vki Crimsonnal vagy mindenki Catalysten van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest