Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
sziasztok
korábban már kérdeztem itt topikban, és azok alapján elég sokat jártam utána a dolgoknak, olvasgattam a komponensekről, stb. Arra a következtetésre jutottam, hogy igazából ennyire belemerülni nem akarok a témába, építgetés, költség, idő stb miatt....főleg mivel az általam elképzelt setupban a méret elég szűk keresztmetszet lenne, és ahogy nézegettem egy minőségi megfelelő méretű passzív ház már elvinné a büdzsét egy az egyben....
Szóval elkezdtem a beebox féle kompakt megoldásokat is nézegetni
Egy kisméretű (max 15cm x 35 cm-s helyre passzoló) htpc-t szeretnék összerakni min 2-4TB helykapacitással, elsődlegesen azért hogy megszabaduljak a gép és tv közötti állandó mobilvinyó cipeléstől:
- lehessen hálózaton keresztül töltögetni rá torrentről
- külön jó pont ha van hozzá távirányító, vmi minőségibb
- torrenteket, letöltést pl mobilappal akár telefonról is lehessen indítani út közben
- formátumokkal, kompatibilitással ne legyen gond - főleg fullHD mkv-k vannak a palettán, 4K nem játszik, de sok animét is nézek 10bites kódolással, ass feliratokkal. (ezekkel nem bírkózik meg a tv lejátszója, elsődlegesen emaitt kéne)Hangcucc egyelőre külön nem lenne rákötve, később valami minőségibb sztereó vagy 5.1, de ez msot nem szempont. A kritérium h mindenképp passzolnia kéne az említett 15x35 ös tv állványra
ti ezekre mit javasolnátok, mi lenne a legköltséghatékonyabb megoldás?
nem mondom hogy az építés ki van zárva, csak a elgtöbbnél a hely volt a szűk keresztmetszet....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest