- Oppo: kompakt lesz, vékony nem
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
#75912448 #41603 üzenetére
Akkor rosszul érted.
Legalábbis szerintem én értem az igényed és épp arra próbáltam mást (jobbat) ajánlani.
100W-ból kijön egy Pentium+HD 7750 kombó ami prociban, nyers erőben lassabb, mint az AMD, de szálanként gyorsabb. Vagyis ha nem terheled 100%-ra 4 magon a jelenlegit akkor gyorsabbnak fogod érezni a Pentiumot szinte biztosan és bőven elég lenne. Gpu meg legalább 1.5x erősebb a 7750 mint az APU-ban lévő legerősebb gpu.Én azt nem értettem az előző oldalakon, hogy erős cpu-t minek/mihez akarsz. Mert a Zen sejthető, hogy sok maggal és erősebb szálankénti teljesítménnyel jön. Röviden fogalmazva egy i5/i7 szintű AMD-t várnak. (Ráadásul gpu nélkül, tehát mindenképp dvga kell hozzá először). Annak meg HTPC-re, még a high-end-ben, ahogy te nyomod sincs értelme. Ennek megfelelően még soha nem láttalak i5/i7-ről tervezgetni eddig sem. Zent tervezni meg kb. ennyit jelent.
szerk: Persze azt is értem, hogy 1.5x gpu neked nem elég. 960/970/R9 meg jelenleg nem jön ki 100W-ból (cpu-val, géppel együtt) sehogy. De sajnos arra nagy pénzt tennék, hogy ez a Polarissal sem jön össze. Bár volt egy igen biztató eredmény már róla de ehhez az is kevés lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- PlayStation 5
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- hcl: Zyxel zizzenés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- eGPU tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- IBASSO DC ELITE DAC/AMP Muzix vásárlás 22 hónap garanciával eladó
- Eladó ASUS ROG DELTA II White //24 HÓNAP GARANCIA//
- KZ AN01 Bluetooth fülhorog + KZ AM16 HiFi fülhallgató eladó!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest