- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 
			  Mobilarena Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

cinemazealot addikt válasz  #63761920

üzenetére #63761920

üzenetéreNa, ez így már kerekebb.  Szerintem bármelyik ma népszerű ASRock integrált processzoros mini-ITX alaplap jó lenne Neked, de én javaslom inkább az Intelt (pl. Q1900-ITX vagy N3150-ITX), mert azoknak a RAM-jai többcsatornás üzemben is működhetnek, az AMD alapú, úgy láttam, nem. Ebbe már csak memóriát kell pakolnod (pl. 2 x 2 GB vagy 2 x 4GB) és meg is vagy egy viszonylag hangtalan és kis fogyasztású, de a céljaidhoz mégis elegendően erős géppel. Szerintem bármelyik ma népszerű ASRock integrált processzoros mini-ITX alaplap jó lenne Neked, de én javaslom inkább az Intelt (pl. Q1900-ITX vagy N3150-ITX), mert azoknak a RAM-jai többcsatornás üzemben is működhetnek, az AMD alapú, úgy láttam, nem. Ebbe már csak memóriát kell pakolnod (pl. 2 x 2 GB vagy 2 x 4GB) és meg is vagy egy viszonylag hangtalan és kis fogyasztású, de a céljaidhoz mégis elegendően erős géppel.Ezekbe egyébként hangkártya se nagyon kell, mert annyi alaplapi hang kimenetük van, mint égen a csillag. Ráadásul az Általad említett házba is kényelmesen elfér bármelyik. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 4
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Szerintem bármelyik ma népszerű ASRock integrált processzoros mini-ITX alaplap jó lenne Neked, de én javaslom inkább az Intelt (pl.
 Szerintem bármelyik ma népszerű ASRock integrált processzoros mini-ITX alaplap jó lenne Neked, de én javaslom inkább az Intelt (pl.