- Milyen okostelefont vegyek?
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A karcsúság ára
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
Oszilaci #32519 üzenetére
Táp meg elég neki egy telefon töltő 5V 1A, az van itthon. 8GB pendrive is van, ha meg beválik cserélem microSD-re, 3k, tehát 18k-ból megvan a dolog.
Az Intel-es lap támogatottsága nem az igazi, tehát vagy Windows-os vonalon kellene mozogni vagy elfelejthetem a hw gyorsítást. És nagyobb, többet fogyaszt, több szempontból is kompromisszumos lenne. Lehet többet lehetne kihozni belőle, de egyszerűen nem igénylem.
@Peak
Csakhogy tisztában legyünk az igényekkel:
1080ps mkv stereo 2.0 hanggal, max egy felirat külföldi sorozatokra. Ez a plafon, amit elvárok a cucctól. Ha ezt tudja minimális szopás után, akkor nekem megfelel. Csak tényleg tudja azt a retkes 1080ps mkv és ne akadozzon, de olvasmányaim alapján ezzel nincs gond.7.1, 3D BL meg hasonló dolgok amiket írtál és azt se tudom mit jelent? Meghagyom a film fetisisztáknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest