Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.zolka
aktív tag
Na, ez engem is érdekelne! Igaz, Openelec alatt nekem sajna nagyon bután szól az analóg kimenet, akár mit állítok be rajta. 5.1-7.1, hátsó, oldalsó hangszórók meg sem nyikkannak, center, front mintha fordítva lenne bekötve, és kioltanák egymást... talán driver probléma lehet? Úgyhogy most próbálkozom a Win.-es XBMC-vel, ott van rendes, működő ALC892 driver.
Tegnap este le is töltöttem az XBMC-13.2-dx-DualAudio-r019.zip-et, Win. XBMC-hez, és valamilyen .dll hibával megszakad a telepítés már rögtön az elején. Megkerestem, letöltöttem, de fogalmam sincs, hogy mihez kéne társítanom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Parfüm topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple MacBook
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- További aktív témák...
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest