- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhif
senior tag
Sziasztok,
a napokban beruháztam egy Gigabyte GA-H77TN lapra ([link]), lesz benne 2x2gb SO-DIMM DDR3, egy kis mSATA SSD és egy Celeron G440 proci.
Ami még nincs a konfighoz az a külső laptop tápegység. Neten utána nézegettem és elvileg a következőt írja az oldal: http://www.silentpcreview.com/article1365-page2.html
Tehát 90w-os, 19V-os, 7.4mm (külső) és 5mm (belső) átmérőjű centerpines tápegységet.
Na most nézegettem az árgépen és találtam az Akyga nevű márkát. Ezekkel a paraméterekkel rendelkező tápok 3e ft-tól vannak, de az első PC boltban lebeszéltek erről a márkáról.
Ennek tükrében várnék javaslatokat márka/típus megjelöléssel és kérdésem, hogy a fentebb jelölt 90W/19A-es adatokkal rendelkező tápegység elég lesz-e a tervezett konfighoz, köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Képregény topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest