- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximusz
aktív tag
Sziasztok!
mint már írtam korábban egy HP N54L microserver-t szeretnék HTPC szolgálatba állítani, eddig ubuntu alatt próbálkoztam a Radeon HD4200 integrált kártya FullHD-s gyorsítás támogatásának kicsikarásával, de nem ment. (Kíváncsiságból feltettem egy Win7-et és azon röhögve vitte az összes fullhd anyagot 18-25%-os terheléssel)
Most feltettem , ugyancsak próba ként egy open elec-et. Itt majdnem simán visz mindent (csak néha akad meg a kép, de a hang folyamatos )... - viszont.. Eddig Ubuntu alatt egy 4 lemezes szoftveres RAID-5-ön tároltam az anyagaimat, és szeretném "átvinni" openelec alá.
Amiben a segítségeteket kérném, hogy hogyan lehet "be SSH-zni" az openelec-be (természetesen telepítéskor kértem az SSH szerver telepítését) ? ( felhasználó név, jelszó érdekelne, mert azt sehol sem kérdezett )
Illetve a softRAID-5-öt valahogy fel tudom vele "ismertetni", transmission-t tudok rá tenni, hogy torrentezzen, amíg filmet nézek ?
köszi előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Jövedelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- N€T0X|N: SSD hűtés
- DJI topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest