- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz iPhone 19
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximusz
aktív tag
Sziasztok!
mint már írtam korábban egy HP N54L microserver-t szeretnék HTPC szolgálatba állítani, eddig ubuntu alatt próbálkoztam a Radeon HD4200 integrált kártya FullHD-s gyorsítás támogatásának kicsikarásával, de nem ment. (Kíváncsiságból feltettem egy Win7-et és azon röhögve vitte az összes fullhd anyagot 18-25%-os terheléssel)
Most feltettem , ugyancsak próba ként egy open elec-et. Itt majdnem simán visz mindent (csak néha akad meg a kép, de a hang folyamatos )... - viszont.. Eddig Ubuntu alatt egy 4 lemezes szoftveres RAID-5-ön tároltam az anyagaimat, és szeretném "átvinni" openelec alá.
Amiben a segítségeteket kérném, hogy hogyan lehet "be SSH-zni" az openelec-be (természetesen telepítéskor kértem az SSH szerver telepítését) ? ( felhasználó név, jelszó érdekelne, mert azt sehol sem kérdezett )
Illetve a softRAID-5-öt valahogy fel tudom vele "ismertetni", transmission-t tudok rá tenni, hogy torrentezzen, amíg filmet nézek ?
köszi előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Eladó AirPods 4
- Epson Europe EB-2247U - 4200 Ansis projektor - távirányitóval
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- Eladó Bowers & Wilkins PX8 Tan fejhallgató.
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő