-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
Enszuke #21761 üzenetére
10bit anime csak magyar oldalak az első oldalon van egy magyar oldalt
10bit magyar oldalak első oldalon találatok között nincs anime sorozatra utaló találat többsége megint külföldiA HI10 anime Magyar oldalak pár faszbokus oldal és a ph fóruma jön elő
HI10 mkv nulla magyar találatAkkor hogy a túróba keressek, hogy találjak 15 millió magyar találatot?
Rákerestem neked eme műre, hogy Elfen Lied ezt 2008 óta 2258 ember töltötte le amit azt jelenti, hogy majd öt év alatt, amit meg én írtam sorozatot egy hét alatt töltötték le több mint 10 ezren.
Az, hogy hol látták mint látták még mindig nem jelent semmit, mert itt a 10BITRŐL vitatkozunk, és amit ennyien letöltöttek az 8bites, a 10 bites verziót már csak 215 ember.Jah igen és az összehasonlítást megint itx-s lapokon végzed. majd akkor hasonlítsd össze mATX lapokkal is ha már ennyire benne, mert ez megint így fals eredményt ad, hogy egy kontextusból hasonlítod össze, de megszoktuk már tőled.
De legyen 1610 10541ft+lap 10741= 21282Ft
A4 9624 +lap 11702=21326 FT
Hatalmas különbségek.
(#21726) Enszuke
A masik, amit szinten irtam, gyenge geppel meg a lejtszhato tartalmak is nehezebben hozzaferhetoek. Tobb beallitast, nagyobb szakertelmet igenyel, ezzel egyutt tobb idot.Akkor most te vagy én vagyok a skrizofrén, mert arra sem emlékszem, hogy mit írsz, itt írod, hogy gyenge géphez nehezen szerezhető be az anyag, mondom én hogy van egy A4-s APUM(szerinted ez fos) ami eddig mindent lejátszott a 10bit kivételével. Mondj anyagot amit nem képes lejátszani. Te persze én hazudok nem te megint.
Mivel gyorsabb a proci, pl a viruskereso gyorsabban fut le es/vagy kevesbe terheli a rendszert
Érdekes nekem nem terhelte le a rendszert amikor rajta volt a gépen, most épp nincs semmi rajta, mert egy htpcnél nem sok értelmét látom ami megy naponta 1-2-3 órát. Ez megint gyenge érvvolt.Keress fogyasztas adatokat. Alulfeszelt a4 is tobbet fogyaszt, mint a g1610. Es film nezes kozben tovabb no a kulonbseg
Írtam olyat, hogy kevesebbet fogyaszt? Már megint kitaláltál valamit amit én nem írtam le, és nem hoztam fel érvként, ez a te vessző paripádÉs még mindig Magyarországon vagyunk és még mindig hozzá tartozik nyelvhez az ékezetek használata így kérlek használd, mert ugyanis nem használatuk helytelen
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest