Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz Gaty #19331 üzenetére

Nekem PicoPSU 160XT van egy Celeron G540-re HD4350-el, 1 db SSD + 1 db 2 TB Seagate Barracuda LP-vel (green), viszont zaj nélkül. Az a bibi hogy nem tudod ennél olcsóbban kihozni ha szempont a kis fogyasztás és a zajtalanság. Talán az egyetlen alternatívát a 80+ Gold tápok legkisebbjei jelentik, de árban nem olcsóbbak azok sem. Én ezt a Pico-t 192 wattos kockával vettem az E-bay-en (azért ezzel mert így találtam csak olyan változatot amihez alapból 4 pines összekötést adnak, nem a "szokásos" központi pinest. Ez így kb 100$ volt postával. A külső kockához azt írják hogy US tápkábellel, az EU opcionális, külön kérés nélkül EU-val küldték. Gyorsan ránéztem azóta kicsit elszálltak az árak... :Y

Taragas: A 7870-em nem áll le a legalsó energiatakarékossági szintre (3 W), és lövésem nincs hogy miért. 13.1-es driver van fönt. Mindenhol azt írják erre a funkcióra hogy leáll(nak) a venti(k) is, ha a monitor sleep-be megy, hát az enyém nem. :( Hogy a Virtu meg az AMD dual cuccok hogy működnek azt nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák