Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Yettel topik
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
Patice
üzenetére
Nem, és pont ezért nem is használom úgy
Ezért értelmetlen ez a Tecsőzés is nekem, és úgy érzem aki ezt használja azért teszi, mert nehezére esik kimondani a rendes nevét mert az olyan "hétköznapi"
Pl a lájkolásis szerintem abból indult el, hogy a kedves emberek többsége nem is ismerte az a szót, hogy LIKE mert ugye buta magyar semmit nem tud angolul és kimondva maradt meg za emberekbe és úgy is írják le. Szerintem amire vannak szép magyar szavaink azokra azt kellene használni és nem tovább rondítani a nyelvet.
De mindenki azt csinál amit akar, én nem szeretem az ilyeneket és jogom lehet hozzá
Ennyi magyarság még legyen bennünk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Ezért értelmetlen ez a Tecsőzés is nekem, és úgy érzem aki ezt használja azért teszi, mert nehezére esik kimondani a rendes nevét mert az olyan "hétköznapi"
Pl a lájkolásis szerintem abból indult el, hogy a kedves emberek többsége nem is ismerte az a szót, hogy LIKE mert ugye buta magyar semmit nem tud angolul és kimondva maradt meg za emberekbe és úgy is írják le. Szerintem amire vannak szép magyar szavaink azokra azt kellene használni és nem tovább rondítani a nyelvet.